Įkraunama...
Įkraunama...

Liežuviuko pasaitėlis

Sveikos. Niekur nerandu tokios problemos kaip pas mus yra...bet kadangi kalbate paie liezuvelius,tai gal netycia zinosite kokia info,ar foruma kuris galetu man suteikti daugiau ziniu...

Mano mergyte gime su iskistu liezuviuku. daktarai galvojo kad gal ciulpe pilvely ir del to taip,apziurejus konkreciau nustate kad liezuvis per didelis burnitei... Buvom pas genetike,pasake apsigimimo nera, vienas tik liezuviukas pats sau tai per mazai irodymu.Gal augant dides galvyte ir viskas stos i savo normas, bet mum jau greitai 4 men ir vis dar tas liezuvis iskistas.
Atsakyti
Mes įkirpom vyresniajam gal kai 3,5m buvo. Po to labai greit r raidę pradėjo tarti, nes jos vienintelės ir neištarė. Ir nieko baisaus nebuvo, o bijaujau nesvietiškai, chirurgas labai gražiai pašnekino kas ir kaip bus cakt ir viskas, poto ėjo visiems rodė savo pasaitėlį smile.gif
Atsakyti
Mes tai buvom 10 dienu kai pakirpo smile.gif Nereikejo nei nejautros nei nieko - sekundes reikalas. Kaip didesniem vaikam - nezinau. O Lietuvoj nediagnozuoja per trumpas pasaitelis iskart po gimimo? Pas mus (Anglijoj) siaip iskart gimus patikrina, nes kitaip gali buti zindymo problemu.
Atsakyti
Kai kuriems ir LT diagnuozuoja tuoj po gimdymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reglana @ 2013 03 12, 21:05)
Kai kuriems ir LT diagnuozuoja tuoj po gimdymo. smile.gif

VGN diagnozuoja, bet nekerpa.
Atsakyti
mums irgi diagnozavo isleisdami is ligonines prisegta liezuveli, tikrai vaikas liezuvelio nekaisioja lauk net valgyt prasydamas tik kelia ji i virsu, nors apzioja gana gerai, bet mano speneliai visi skausmingi, manau del to kaltas pasaitelis, o ir valgo beveik be tarpu, nes pavargsta ir uzmiega prie kruties, bandant atrugiti vel pribunda pyksta kol neduodi vel zysti, jau man asaros akyse, gal kas zinote kur kaune si beda tvarkoma?
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2013 03 12, 23:14)
VGN diagnozuoja, bet nekerpa.

mums diagnozavo krikscioniskieji kaune,bet irgi nekirpo!
Atsakyti