QUOTE(pasakore @ 2011 07 19, 13:48)
Musu irgi yra trumpas pasaitelis, bet zisti netrukde, pati dirbu odontologijos klinikoj, pasikonsultavau su chirurgu, man sake niekur neskubeti. Pirma, tiems kurie tik cakt ir pakerpa - jokios naudos is to nera, nes laikui begant vel jis atauga, reikia ne tik pakirpti bet ir siuti, todel butina nejautra, kurias padaro stomatologijos kl, ir kad vaikas ramiai issedetu - aisku reikia kad jau butu paauges, kokiu 4-5m.. Geriausia matysis ar reikia kirpti kai prades normaliai sneketi, tada girdesis kokiu raidziu netaria ir ar jis trukdo, taip kad tikrai nereikia skubeti
Mano sūnui nereikėjo nieko siūti. Kažko papurškė jam į burnytę, tai ir buvo nejautra. Kelios sekundės ir procedūra buvo atlikta. Vaikas net nesureagavo, kas įvyko.
Gal siūti reikia jei smarkiai priaugęs ir jei mėsingas tas pasaitėlis. Pakirpus reiktų mankštinti liežuvį, kad pasaitėlis vėl neataugtų, galbūt todėl ir siūloma neskubėt, nes maži vaikiukai prašomi nedarys jokių pratimų.

Kitam mano sūnui prie viršutinės lūpos trumpokas pasaitėlis. Šįkart niekur neskubam, nes žiūrėsim, kaip tars garsus.