Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

o tu zinai, gal tavo daktare teisi g.gif
kai as pradejau sportuoti, tai mano problemos del kaulu dingo savaime thumbup.gif
Atsakyti
O man lyg nieko ir neskauda, tik kazkaip pastebejau jog daugiau kuprintis pradejau, matyt raumenys nusilpo.
O seip del kaulu, pas mane kazkaip aplamai pasikeite visa figura. Dubens kaulai ir sonkauliai labai isryskejo.
Bet visumoj nesiskundziu - esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ko gera tas šalutinis poveikis kai kurioms ir lieka nes man jau penkti metai po gimdymo, o kartais juosmens srityje taip paskauda, kad ašaros liejasi, net kelis syk buvo nei gulėt ,nei sėdėt negalėjau. Na ir ką, tai vis su moteriškom, kaip sako gyditoja, pasigydau,po kurio laiko vėl pasikartoja. tikiuosi kad kada nesikartos. Laikykitės...
Atsakyti
pas mane ta pati problema... skauda sanarį sakyčiau nors tu ką... bash.gif dieną dar nieko, bet jau vakarais arba rytais doh.gif
Atsakyti
Mano uosviene, laukdamasi antrojo vaiko (pametinuko) nuo 6 to nestumo menesio galejo tik keturiom vaikscioti. Su klubu sanariais iki siol prastai yra... Reik operacijos...

Kas liecia nugaros skausmus tai po kiekvieno vaiko ju vis daugiau bus.... Na, bet nera jie ikyrus, ar ne? tik kai ilgiau pasilenkus buni ( gal tikrai pasportuot reik?)

O kaulai niekada neatsisatatys. Klubu kaulai. Net moteriskos lyties skeletuose pagal klubu kaulus nustato ar moteriske gimdziusi ar negimdziusi
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2005 03 29, 21:36)
Man skauda dešinėje pusėje klubo kaulą. Jausmas tarsi kojos kaulas išniręs. Ilgiau pavaikščiojus šlubčioti pradedu. sad.gif

Man iki šiol būna tas pat, jei kulniukai per aukšti verysad.gif
Atsakyti
Man viskas taip pat kaip aprase vitkute kaip pasedziu ilgiau tai skauda ir nugara ir einu kaskaip kreivai ir piedos skauda
Atsakyti
Man tai sąvaržą skauda, rytais vos iš lovos išlipu,gydytoja sakė metų bėgyje gal ir susitvarkys
Atsakyti
jus visos rizikuojat likti invalidemis.koks siaubas kai paskaiciau doh.gif vyrai turetu jus ant ranku nesiot kad ryztates pastoti.ir man paciai 3sav beliko.bijau dabar nes jau dabar kaulai traska braska.
Atsakyti
Nugaros skausmai nepraėjo netgi po 4 metų po gimdymo ( po to pastojau vėl smile.gif ) Po pirmo, klubų kaulai kažkiektai sugrįžo į vietas gal po pusmečio. O po antro, pradėjo po truputį grįžinėti tik dabar. Tiesiog jaučiu, nes pradeda kaulius "laužyti" ir matosi vizualiai kaip klubai siaurėja ir užpakaliukas mažėja biggrin.gif
O nugaros, stuburo, kaklo skausmai yra ir matyt nedings... Taip norėtųsi, kad kas gerai "išlaužytų", bet kiek žinau, tokia masažo forma nelabai rekomenduojama... Ir apskritai, jaučiuosi kaip vienas didelis "kaulas" - surambėjusi visa, sustingusi, vienžo, graudu... Gimdymai kaip ne kaip palieka savo pėdsakus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gebene: 13 kovo 2006 - 09:45
Vaje, dar baisiau pasidarė laukt gimdymo cray.gif , nes lelius žada nemažas būti 4u.gif . jau dabar mane mama "pagiria", kad gražiai sumoteriškėjo visos formos hihihi.gif ir dar "nuramina", kad į tas thumbup.gif kelnes, kurias pirkau aną vasarą, tikrai neįlysiu lotuliukas.gif dėl per gimdymą išplatėjusių klubų umn.gif (o man jos taip patinka sleep.gif ir aš buvau pasiryžus susigražinti ankstesnes formas bent iki vasaros vidurio fitness4.gif )
Atsakyti
per paskutinius nestuke.gif mėn. negalėjau miegoti. labai skaudėjo klubų sąnarius.
po gimdymo kaip ranka nuėmė smile.gif o praėjus 1mėn. vėl po truputį pradėjo skaudėti, kai miegu ant šono. tai stengiuosi mankštinti (sukioti), nemiegot ant šono ilgai ir atrodo, kad po truputį praeina.
Atsakyti