Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

Man keistai atrodo tai, kad visos pripažįsta, jog keli kg liko, o į rūbus nebetelpa arba sėdynė praplatėjo. Reikia mesti tuos atliekamus kg, o jei numetus nepagerėja - pasportuoti, kad kūnas formas atgautų. Tai tikrai nėra lengva, tikriausiai svoris pats be pastangų krenta tik retais atvejais. O ką padarysi, reikia pasistengti (jei norisi amžinai atrodyti lyg paauglė). Kartais net du kg, likę po gimdymo, labai pasimato (ypač ant sėdimosios). Mes, moterys, galime pasiguosti bent jau tuo , kad mūsų vyrams ir be gimdymo didžiausi pilvai užauga visam laikui.
Atsakyti
Na, nezinau, bet man klubai po gimdymo tikrai neisplatejo. Per nestuma buvau priaugus apie 18 kg ir visi nereikalingi kg pagimdzius dingo per 2.5 men; nei sportavau, nei dietu laikiausi, kazkaip savaime "istirpo". Kaip sveriau pries nestuma 52 kg, taip ir dabar turiu 52 kg (ugis 169). Taigi tinka visi priesnestuminiai rubai wink_3.gif Nors pati sau labiau patikciau, jei tureciau kokius 2-3 kg "antsvorio" tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nesuprantu kas yra. Jauciu, kad kaulai dar negrizo i savo vietas, nes kai ilgiau pasedziu ir atsistoju, tai dar kuri laika slubuoju ir einu atstacius uzpakali, nes kitaip nesigauna blush2.gif Tuo metu man skauda pedos kaulai ir dubens (ten kur kojos isistato). O kaip jums? Kada viskas susitvarkys? blink.gif
Atsakyti
Viktut, man jau praejo 10 menesiuku, bet vis dar skauda. Gal del to, kad vaikas didelis ir gimdymas sunkus buvo.
Beje, as jauciu, kada oras keisis blush2.gif , bet ne savarza, o butent klubo sanariais blush2.gif - skauda, suka tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 01 17, 21:33)
Sveikos.
Nesuprantu kas yra. Jauciu, kad kaulai dar negrizo i savo vietas, nes kai ilgiau pasedziu ir atsistoju, tai dar kuri laika slubuoju ir einu atstacius uzpakali, nes kitaip nesigauna  blush2.gif  Tuo metu man skauda pedos kaulai ir dubens (ten kur kojos isistato). O kaip jums? Kada viskas susitvarkys?  blink.gif

Viktute, as tai vietoj taves kreipciausi i gydytojus. Man buna, kad paskauda nugara... na, bet tau tai cia jau kazkas rimciau g.gif
Atsakyti
Na, po gimdymo praejo 2 savaites, bandziau tik vienus dzinsus su elastanu. Tilpau, bet per slaunytes tai labai jau apsitempe sad.gif .I medvilninius net nebandau listi, itariu nepavyktu..Kaip ir ant svarstykliu bijau lipt.Sakiau, lipsiu, kai menesis praeis..O, pamenu, pries tai tokia liekna buvau, salej prakaita i savaite 4 kart liedavau..Dabar viskas susiuta, sportuot negaliu, o veliau ir laiko kazin ar atsiras..Beje, po pirmojo vaiko klubai tikrai pradzioje buvo platesni, po to grizo i savo vezes(po pusmecio), dabar nezinau, kaip bus..Ai, depresonas kazkoks sad.gif
Atsakyti
po pirmo gimdymo greitai atsistachiau (po 7men) ir dar sukudau.Po shio kol kas nelenda klubai i aptemptus dzhinsus.Nors dar tik menuo praejo ir anksti kazhka sakyti.Tikiuosi,kad viskas ir shi karta susitvarkys wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, as va nesenai pagimdziau, pati esu placiu klubu, bet nepasakyciau kad jie labai palatejo, vyras sako kad dabar kaip tik forma grazesne, atsit moteriskiau atrodau. Na jam geriau matyt smile.gif Siaip po dvieju savaiciu i visus savo rubus jau lindau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga22: 06 vasario 2005 - 17:35
Po gimdymo praejo pora savaiciu ir klubai visai jau normaliai atsistate. Kai tik grizau is ligonines buvo 94, dabar jau 90. Tik va slaunys tai biski storesnes. Bet kadangi pries nestuma buvau labai kuda tai as tik pati jauciu, kad jos storesnes, bet siaip tai atrodo normaliai. Man kazkaip daug didesne problema pilvelis, nos jis ir mazeja. Per 2 savaiciu beveik 10cm, bet iki mano buvusio 60 dar toloka (dabar 77)...
Atsakyti
Turbut tie klubai ne praplateja, o palasineja...
Atsakyti
Man jau daugiau kaip pora savaiciu po gimdymo, bet paplateje klubai vis dar laikosi. Aisku ir slaunys pastorejusios. Pilvukas traukiasi gan neblogai, nes nesioju elastines kelnaites, skirtas po gimdymo. Tikiuosi, kad viskas atsistatys, tik reikia laiko. mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaileta: 08 vasario 2005 - 16:43
QUOTE(Neringa @ 2004 05 22, 15:37)
pas mane klubai liko tokie pat visai nepaplatejo, tik nemazai buvau priaugusi svorio, bet aciu dievui ji jau numeciau.... ir toliau metu  laugh.gif taigi dabar esu dar lieknesne nei pries nestuma laugh.gif  laugh.gif

Mano klubai irgi liko tokie patys, nors buvau priaugus 16 kg, odabar esu lieknesne nei pries nestuma biggrin.gif
Atsakyti