QUOTE(prienukai @ 2006 08 21, 14:16)
man kaulus po gimdymo atstatė tik manualinis masažas. iš pradžių pati nesupratau, kas darosi:ir kreiva ir skauda, ir ilgai vaikščiot negalėjau, kol dėl kitų bėdų, taip pat gimdymo traumos, nuvežė pas manualistą, tai jis akivaizdžiai parodė, kad vienas klubas aukščiau. tad geriau nelaukti, o kreiptis į gydytojus.
nu va, radau temą apie savo bėdas. Džiugu, kad nedaug tokių likimo sesių yra, patyrusių rimtesnes traumas. Aš irgi pasidariau po gimdymo kreiva, šlubuoti pradėjau, vieną koją nuo užpakalio iki kelio kiekvienam žingsnyje veria skausmas, skauda ir ant to šono gulint. Tai buvau keliuose manualiniuose masažuose, kur sužinojau, kad kryžkaulis buvo išėjęs iš savo vietos ir viena koja ilgesnė, kita trumpesnė pasidariusi. Dabar lyg atstatė, bet dar per mažai matyt buvo masažų, tai neužilgo pratęsiu.
Tad iš patirties patarčiau, kad nereikia laukti kol savaime viskas atsistatys. Gal klubų kaulai ir atsistato, bet po tokių kaip mano traumų tai turbūt be masažų pagalbos nieka nepraeis savaime.