Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

As tai turbut po 2-3 savaiciu jau ilindau i savo senasias kelnes, o dabar sakyciau visos per dideles pasidare- kabo kaip ant kuolo- nei jokio uzpakalio, nei jokiu klubu neliko sad.gif ( o noretusi kad bent kiek butu...) blush2.gif
Atsakyti
Literatūroj skaičiau kad ant klubų susikaupia labai vertingi riebalai kurie vėliau virsta pieneliu, neverta bandyt jų atsikratyt iki 6 mėnesio po gimdymo, vistiek nepavyks. Taip jau surėdytas moters kūnas. rolleyes.gif

O klubu kaulai sugryžo i vietas. Bent jau man smile.gif :an ginekologė patarė nepadaugint kalcio nestuke.gif metu, sako tada sanariai elastingesni būna, lengviau prasiplecia ir lengviau į vietas gryšta. mirksiukas.gif O riebaliukus mesiu kai baigsiu maitinti, jei jų dar bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 06 26, 07:34)
4u.gif cia taip atsitinka nevisom,kitom lieka pilvas atsikises dar blogiau verysad.gif bent man

Atsikišęs pilvas lieka todėl kad išvirsta pilvo siena, nes nenešiojot arba blogai nešiojot nėščiosioms skirtą diržą, klubai išplatėja dėl to, kad kaip jau ir sakė viena mamyčių kartais kremzlytės leidžia klubams tai padaryti, dubens kaulai lyg ir "atsilošia" atgal taip išplatindami klubus ir padarydami daugiau vietos berods taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prienukai @ 2006 08 21, 14:16)
man kaulus po gimdymo atstatė tik manualinis masažas. iš pradžių pati nesupratau, kas darosi:ir kreiva ir skauda, ir ilgai vaikščiot negalėjau, kol dėl kitų bėdų, taip pat gimdymo traumos, nuvežė pas manualistą, tai jis akivaizdžiai parodė, kad vienas klubas aukščiau. tad geriau nelaukti, o kreiptis į gydytojus.

nu va, radau temą apie savo bėdas. Džiugu, kad nedaug tokių likimo sesių yra, patyrusių rimtesnes traumas. Aš irgi pasidariau po gimdymo kreiva, šlubuoti pradėjau, vieną koją nuo užpakalio iki kelio kiekvienam žingsnyje veria skausmas, skauda ir ant to šono gulint. Tai buvau keliuose manualiniuose masažuose, kur sužinojau, kad kryžkaulis buvo išėjęs iš savo vietos ir viena koja ilgesnė, kita trumpesnė pasidariusi. Dabar lyg atstatė, bet dar per mažai matyt buvo masažų, tai neužilgo pratęsiu.
Tad iš patirties patarčiau, kad nereikia laukti kol savaime viskas atsistatys. Gal klubų kaulai ir atsistato, bet po tokių kaip mano traumų tai turbūt be masažų pagalbos nieka nepraeis savaime.
Atsakyti
man klubai asistate per menesi laiko bet tikrai niekam nelinkiu tokio skausmo kaip as kentejau vos paeidavao o dar ir vaikas ant ranku doh.gif
Atsakyti
Man isplatejo, neilendu i jokias ankstesnes kelnes, nors kaulai atsikise. doh.gif
Atsakyti
su klubais tai lyg problemu ir nera..bet vat su sonkauliais...kaip man skaudejo pirma laika.....toks jausmas kad luze butu.. doh.gif net ir dbr ciupineju, jauciasi kad ne savo vietoj
Atsakyti
man iki 2-3 menesiu tesesi klubu skausmai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinar: 02 gruodžio 2008 - 13:07
man tai labai ilgai skaudejo klubus...gal todel kad lelius nemazas buvo... g.gif
Atsakyti
as po gimdymolikau tokia pat, klubai nepastorejo ne per milimetra sad.gif o taip norejau, kad liktu platesni..
Atsakyti
nors svoris jau atsistate, bet figura kazkaip pasikeite g.gif
pries nestuma pilvuko neturejau, o dabar lasinuku apsitrauke blush2.gif gerai kad klubai nepraplatejo doh.gif
Atsakyti
Kazkaip pagalvojau, kad vistiek noresim greitu laiku antro leliaus, tai ir jokie klubai nebejaudina...po antro susiimt teks ir gerokai pasportuot, kad nunyktu visi nestumo "groziai"...Aisku klubai nebus siauresni.Ko cia parintis...ir taip visos gerai atrodom, ar su placiais klubais, ar ne 4u.gif
Atsakyti