Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

na pas mane kaip ir pas visas tie klubai isplatejo ir gan zymiai, taciau nedarau jokio problemos del to, juk tai naturalu kaip ir pats gimdymas, jei norima islaikyti idealia figura-tai ir gimdyti nereiketu, man vaikelis svarbiau nei praplateje klubai...
bet tai juk ir grazu, kai tie klubai platesni-vyrams patinka, nes tuomet atsiranda ryskesne gitaros formos figura wink.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2004 05 22, 16:09)
Nelabai suprantu tos frazes, atseit po gimdymo visoms moterims klubai isplateja, tipo figura pasidaro moteriska.
Kodel taip ivyksta, negi kaulai prasiplecia, ar tu lasinuku nebeimanoma numesti, kas atsitinka ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

tikrai ne tiesa, issiplecia gimda. pabandykit po gimdymo ilisti i senasias kelnes, tikrai nepavyks per klubus uzmauti, bet per tris menesius gimda susitraukia ir viskas grizta i savo vietas, tikrai tikrai thumbup.gif o kam negrizta, tai cia jau reikia susirupinti savo maitinimuosi g.gif
Atsakyti
na manau kad šiek tiek paplateja..ir tai normalu...nes ir isnesiojimas vaiko turi itakos,ir gimdymas...juk klubai is vietu pasisllenka..ir nelabai bus tokie kaip iki gimdymo...bet tai gal ne visoms taip..
Atsakyti
Mano lelius buvo normalaus dydzio, 3500gr. Po gimdymo nieko neskaudejo, bet praejus apie 6 men po gimdymo vis labiau ir labiau pradejo skaudeti kryzkauli, ir dabar (9.5 men po gimdymo) jau buna dienu kad vos vos galiu is lovos islipti, guleti ant sono labai skauda, o as maitinu mazyle ant lovos, tai skauda, kai guliu ant sono, o jei vaika reikia kelti ir nesti, tai siaubingai skauda. . . nebezinau, ka ir bedaryti.
Atsakyti
o man klubai dar neatsistate, ir labai skauda nugaros apacia verysad.gif
su pirmais dviem atsistatydavo per pora savaiciu, ir gryzdavo i 88cm, o dabar 95cm blink.gif
gal tikrai todel kad, vaikas didelis gime g.gif
Atsakyti
aš pagimdžiau tai pat normalu vaiką 3500gr po gimdymo nieko neskaudėjo bet po mėn pajutau kad skauda vienos pusės kluba ir buvau pas gyditoja ir nelabai galėjo kuo padėti maitinau vaikeli tai išraše nekenkenčius vaikelui nuo skausma vaistu tik nesuprantu iki šiol kodėl į masažus nersiuntė g.gif mums dabar jau netoli 10 mėnuo ir dabar dar skauda net iš lovos negaliu atsikelti gal dėl to kad esu labai plona.aš budama nėščia priaugau 14 kg tik į pilvą o pati nei kiek nepastambėjau.
visokiu minčiu kila,gal dėlto kad dar maitinu ir nesergu moteriškom ligom,ar gali taip būti g.gif bet ir vėl galvoju kažkokia nesamonė kad dėlto galėtu būti schmoll.gif.kankina tas klausimas ar tai laikina ar reikia rimto gydimo g.gif

Atsakyti
Man viskas atsistate mazdaug po menesio su puse blush2.gif
Atsakyti
man tai svoris grizo po kokiu 4 men, taciau, kaulai neatsistate schmoll.gif visi rubai tinka kaip ir anksciau, tik per uzpakaliuka sunkiau uzsideti (rubai ne per mazi) schmoll.gif manau reiks susitaikyti su situo, nes progreso jokio.. doh.gif
Atsakyti
O ar daug per klubus isplatejote? Ir kada tai ivyksta - gimdymo metu, ar dar pries gimdyma? Kiek cm jums prisidejo? As dar tik laukiuosi, tai reiketu nusiteikti pokyciams, nes siaip niekada nesu atkreipus demesio, kad pas gimdziusias butent klubu plotis pasikeicia... Gal tik labai nezymiai?
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2009 02 19, 00:44)
O ar daug per klubus isplatejote? Ir kada tai ivyksta - gimdymo metu, ar dar pries gimdyma?  Kiek cm jums prisidejo? As dar tik laukiuosi, tai reiketu nusiteikti pokyciams, nes siaip niekada nesu atkreipus demesio, kad pas gimdziusias butent klubu plotis pasikeicia... Gal tik labai nezymiai?

nevisom vienodai ira,man pvz niekas nepasikeitė kokia buvau tokia ir likau schmoll.gif į ankstesnius savo rubus ilendu laisvai thumbup.gif
Atsakyti
po gimdymo man praejo tik 3 menesiai,bet nepastebejau klubu paplatejimo ar kokio skausmo toje vietoje,viskas tvarkoje pas mane
manau jums pas gydytoja reikia kreiptis tokiu atveju 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai pat klubai paplatejo po gymdymo, neilendu i visas kelnes po sei dienai doh.gif verysad.gif
Atsakyti