Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo išplatėja klubai

QUOTE(Sara @ 2004 05 22, 17:40)
O GAL KLUBAI PLATEJA TOMS, KURIOS JU NETURI? IR MATMENYS 90-60-90 KEICIAS.....

tikiuose maniskiai gaus didesne apimti, nes dabar, tai mazoki ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ginbitute @ 2010 10 12, 03:06)
o man paliko platesni ir nelabai jamu i tai i galva smile.gif

ir man taip pat mirksiukas.gif truputį plokštesnė tapau, bet nieko nepadarysi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Per nestuma isplatejo klubai 12cm,po gimdymo praejo 8men nebuvo nei svorio,kuris sieke virs 20kg nei isplatejusiu klubu,susitrauke iki pries nestumo biggrin.gif Buvo 90cm,per nestuma tapo 102cm,po to vel sugryzo i 90 tongue.gif
Atsakyti
Na išplatėję tai buvo, o bet tačiau ėmė labai staigiai trauktis atgal, tai jaučiu net skausmą naktim gulėdama blink.gif o ir ant rūbų jaučias, kad kaulai labai sparčiai į vietas grįžta ax.gif
Atsakyti
Tikrai idomus reiskinys...kai kurioms moterims taiiiiip isplateja...Mano atveju, kaip buvo, taip ir liko.
Atsakyti
nu ir man .. nors sveriu net mažiau, nei pastojusi, bet klubų apimtis į vietą niekaip negrįžta sad.gif
Atsakyti
Na man irgi kazkaip apimtys nepasikeite po gimdymo, gal net sumazejo. Svarbiausiai nestumo metu nepriaugti daug svoriu - tai po to ir nebus jokiu problemu del isplatejusiu klubu:)
Atsakyti
man vos vos praplatejo klubai.
Atsakyti
man senos apimtys gryzo labai greitai ... jau po 3 savaiciu po gimdymo ilindau i savo ankstesnius dzinsus tongue.gif , tik riebaliuku ant liemens liko 2 kg.. bet manau greitai ir ju neliks mirksiukas.gif
Atsakyti
man taip pat isplatejo klubai wink.gif na tikiuosi, kad su laiku atsistatys smile.gif
Atsakyti
Maniškiai paplatėjo 5 cm ax.gif Ir aš džiaugiuosi, bet kai kurių rūbų jau negaliu užsivilkti doh.gif
Atsakyti
Mano pries nestuma buvo 89, pries pat gimdyma - 103. O dabar kai svoris toks pat kaip pries gimdymą - 88.... Kazkaip tikejausi kad bent truputi didesnis uzpakalis liks, bet se tau:)
O isplateti per nestuma tai tikrai gi turi, juk vaikas turi islysti, o ne siaip kazkas lotuliukas.gif
Atsakyti