Per nestuma isplatejo klubai 12cm,po gimdymo praejo 8men nebuvo nei svorio,kuris sieke virs 20kg nei isplatejusiu klubu,susitrauke iki pries nestumo Buvo 90cm,per nestuma tapo 102cm,po to vel sugryzo i 90
Na išplatėję tai buvo, o bet tačiau ėmė labai staigiai trauktis atgal, tai jaučiu net skausmą naktim gulėdama o ir ant rūbų jaučias, kad kaulai labai sparčiai į vietas grįžta
Na man irgi kazkaip apimtys nepasikeite po gimdymo, gal net sumazejo. Svarbiausiai nestumo metu nepriaugti daug svoriu - tai po to ir nebus jokiu problemu del isplatejusiu klubu:)
man senos apimtys gryzo labai greitai ... jau po 3 savaiciu po gimdymo ilindau i savo ankstesnius dzinsus , tik riebaliuku ant liemens liko 2 kg.. bet manau greitai ir ju neliks
Mano pries nestuma buvo 89, pries pat gimdyma - 103. O dabar kai svoris toks pat kaip pries gimdymą - 88.... Kazkaip tikejausi kad bent truputi didesnis uzpakalis liks, bet se tau:) O isplateti per nestuma tai tikrai gi turi, juk vaikas turi islysti, o ne siaip kazkas