As jau tiksliai nebepamenu, bet klubai "atsistate" buvo po kokiu 2 menesiu tai tikrai, o vat uodegikaulis (gimdymo metu atsilenke) atsistate gal tik po 4 menesiu visiskai

kad kaulai gi niekur neišeina, kad grįžti turėtų
raiščiai išsitampę, raumenys pasilpę ar patempti. o figūra pasikeičia, nes riebalai ima kauptis kitose vietose. klubai ir man skauda, ypač po nakties, kai tenka užmigti su mažium pašonėj. ir nugarą skaudėjo po pirmo gimdymo, bet masažas labai padėjo, o paskui mankšta.
viskas praeis. jei ne, gydytojas turėtų patarti geriau, nei mes čia forume. 
Papildyta:
ooo, nu jei trauma, tada kitas reikalas

Papildyta:
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 31, 13:47)
nu va, radau temą apie savo bėdas. Džiugu, kad nedaug tokių likimo sesių yra, patyrusių rimtesnes traumas. Aš irgi pasidariau po gimdymo kreiva, šlubuoti pradėjau, vieną koją nuo užpakalio iki kelio kiekvienam žingsnyje veria skausmas, skauda ir ant to šono gulint. Tai buvau keliuose manualiniuose masažuose, kur sužinojau, kad kryžkaulis buvo išėjęs iš savo vietos ir viena koja ilgesnė, kita trumpesnė pasidariusi. Dabar lyg atstatė, bet dar per mažai matyt buvo masažų, tai neužilgo pratęsiu.
Tad iš patirties patarčiau, kad nereikia laukti kol savaime viskas atsistatys. Gal klubų kaulai ir atsistato, bet po tokių kaip mano traumų tai turbūt be masažų pagalbos nieka nepraeis savaime.
Tad iš patirties patarčiau, kad nereikia laukti kol savaime viskas atsistatys. Gal klubų kaulai ir atsistato, bet po tokių kaip mano traumų tai turbūt be masažų pagalbos nieka nepraeis savaime.
ooo, nu jei trauma, tada kitas reikalas

aš iš gimdymo namų grįžau tiek pat sverdama, net truputį mažiau nei prieš pastodama, bet pagal džinsus jaučiu, jog klubai truputį platesni
Per šlaunis, pilvą gerai, bet per klubus truputį veržia
Žiūrėsim, kada jie grįš į savo padėtį

Nugara tai man jau ir pries nestuma skaudejo, praejau visus gydytojus, susiradau reabilitologa, taciau ligoniu kasos metu gale nebeturi pinigu, tai mano reabilitacinis gydymas geriausiu atveju prasides sausio men
o dabar kentek, nes vaistu praktiskai negalima vartoti, nes MP.
o klubus man pradejo skaudeti gal paskutini men. iki gimdymo, o ir dabar dar skauda (ypac desine puse), dar neatsistate. Visus priaugtus kg jau numeciau, o mergautiniai dzinsai tai tokie ankstoki, ypac per klubus. Kazin ar jau bus kaip buve..

o klubus man pradejo skaudeti gal paskutini men. iki gimdymo, o ir dabar dar skauda (ypac desine puse), dar neatsistate. Visus priaugtus kg jau numeciau, o mergautiniai dzinsai tai tokie ankstoki, ypac per klubus. Kazin ar jau bus kaip buve..

QUOTE(ernestulike @ 2010 08 27, 13:10)
cia kaskam labai pasiseke del klubu 90 ir krutines 88 o su pilvuku galima susitvarkyti tik reikia labai noreti o as po gimdymo sukudau ir man visai tai nepatinka nez ka daryti 

Ale gi tu is laiminga, o as vat niekaip 4 kg nenumetu, gal kam juokingai pasirodys, bet... Skaudu kaip netelpi i savo drabuzius, o pirkti visa garderoba nauja biski butu per brangu, bet ka darysi. Viska isbandziua, bet gal dar laiko per manzai praejo, tik 8 menesiai.

as turbut greiciau susiaurejau, nei pastorejau per klubus ir visur kitur
nera kada storeti, kai tokia judria ir smalse panele turiu

Man neišplatėjo klubai, po gimdymo pirmąją sav. svoris krito taip kaip iki nėštumo, o klubai liko savo vietoje

Klubai praplatėja gimdymo metu, o paskui turi grįžti į savo vietą. Jeigu "negrįžta, tai jau riebaliukai kalti likę po gimdymo 
Man po pirmo gimdymo gal tik po metų grįžo į vietą. Po antro tikiuosi, kad greičiau viskas susitvarkys

Man po pirmo gimdymo gal tik po metų grįžo į vietą. Po antro tikiuosi, kad greičiau viskas susitvarkys