Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai ir kiti gesnerijiniai

QUOTE(ausrazs @ 2010 10 12, 20:25)

Dzūke, tau galima pavydėti - matyt, vietos daug turi. O man su tuo jau labai striuka. Kol lapeliai šaknydinasi, dėžutes viena ant kitos sudėjusi laikau, o kaip bus vėliau - neįsivaizduoju unsure.gif

Ko pavydėt, "ligos" doh.gif lotuliukas.gif
Na nėra tos vietos nėra unsure.gif , o svarbiausia vis dar auginu realiai nereikalingus vaikučius, kaip sakant ant "zeto" doh.gif
Atsakyti
Ne, Dzūke, ligos nepavydžiu, pati tokią turiu. Tik pagalvojau, kad galbūt dar vietos netrūksta, jeigu naujų augalų vis dar norisi. Man "tam kartui" jau pakankamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 12, 21:15)
Tik pagalvojau, kad galbūt dar vietos netrūksta, jeigu naujų augalų vis dar norisi.

Manau tas noras nuo laisvos vietos nepriklauso biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 10 12, 21:28)
Manau tas noras nuo laisvos vietos nepriklauso  biggrin.gif  doh.gif

Sakyčiau, realios galimybės norus reguliuoja, antraip šią vasrą būčiau įsigijusi gal ne dešimtis, o šimtus augalų blush2.gif Tiesa, galimas ir kitoks veiksmas: kai kurių augalų rūšių ar veislių atsisakoma, kad į jų vietą ateitų naujos.
Atsakyti
Po ilgos pertraukos pas mane vėl pražydo 'Bristols' Leopard Skin', ačiū Dzūkei aciuks.gif
user posted image
Rodau "vandeninius" chiritos vaikučius. Lapui išleidus šaknis, ilgai neprisiruošiau pasodinti, kol užvakar pamačiau, kad apsivaikavo. Buteliukas buvo tamsaus stiklo, nepastebėjau, kas ten vyksta blink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 12, 21:46)
Tiesa, galimas ir kitoks veiksmas: kai kurių augalų rūšių ar veislių atsisakoma, kad į jų vietą ateitų naujos.

Man kol kas labai sunku ko nors atsisakyt blush2.gif , gerai , kad karts nuo karto pačios atranką padaro blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(ausrazs @ 2010 10 15, 12:15)
Po ilgos pertraukos pas mane vėl pražydo 'Bristols' Leopard Skin', ačiū Dzūkei aciuks.gif

Aukit thumbup.gif , norėjau klaust kaip su juo sekasi, nes turiu augaliuką su pumpuru..., bet matau, kad nereikia biggrin.gif

Alia chiritos vaikų blink.gif
Aš tai gal per anksti į žemę įkišau doh.gif , kažkaip lapas labai patamsėjo, bet atrodo palikuonį rodo lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 spalio 2010 - 11:58
Dzūke, iš tiesų tai jau pora vaikų pražydo, bet vieną numečiau ir sulaužiau žiedus verysad.gif
Chirita tai čia 'Diane Marie' - jau antrakartė. Pirmą kartą pagimdė viso labo du vaikus ax.gif
Atsakyti
Truputis rudenio ziedu blush2.gif
Prazydo DS-Свет Далеких Планет ziedukui 5d. ir 7cm. Spalvos niekaip nepavyko pagauti doh.gif jis toks silkinis.
user posted image
Skleidziasi DS-Экспрессия
user posted image
Ir Strawbery Crush
user posted image
Atsakyti
Skarpionuke, sveikinu, puikūs žiedai 4u.gif wub.gif Neužilgo ir mano 'DS-Čiornaja Magija' pirmą žieduką parodys (tikiuosi, nenudžius, kaip kai kurie, pumpuras jau nusispalvinęs). Šaunu, kad pas Tave puikiai jaučiasi iš toli atkeliavę strepsai thumbup.gif (mano keli DS dar tik šakneles išleido...)
Atsakyti
Aciu,
Tik, kad fotoparatas prastas ir zinoma fotografe nekokia doh.gif
Atsakyti
Skarpioniuke, žavingi žiedai wub.gif thumbup.gif

Atrodo jau pilnai išsiskleidė antroji mini siningija - Country Shortcake ('nete nuotraukas randu šiek tiek kitokiom gerklytėm ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 19 spalio 2010 - 19:31
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 19, 20:11)
Skarpioniuke, žavingi žiedai wub.gif  thumbup.gif

Atrodo jau pilnai išsiskleidė antroji mini suningija - Country Shortcake ('nete nuotraukas randu šiek tiek kitokiom gerklytėm ax.gif )

Grazuoliukas wub.gif
Tikiuosi, kad pavasari ir pas mane atsiras mazyles blush2.gif
Atsakyti