Ir as kartu palauksiu

skarpionuke, dzuke kokiu graziu foto ikelet... o jau ziedu grozis ir idomumas

QUOTE(NeLina @ 2010 10 08, 15:08)

Ačiukas, ačiukas, mergaitės
Sutinku, kad vardą, koks jau yra, pilną ir reikia rašyt. Tik aš dar nelabai gaudausi kas kieno
O kas slepiasi po tom DS?

QUOTE(ausrazs @ 2010 10 08, 13:17)
Nu, ir man gal ne taip jau blogai, bet jau tokios taisyklės, vardas yra vardas, kaip ir žmogaus (o santrumpa dar ir nuoroda i autorystę). Aš dėl to vis prisikabinėju
(ir mane prašom taisyti!) ,

Sutinku, kad vardą, koks jau yra, pilną ir reikia rašyt. Tik aš dar nelabai gaudausi kas kieno

O kas slepiasi po tom DS?

QUOTE(dzūkė @ 2010 10 08, 16:58)
DS tai Pavelo Jakinejevo (jei gerai atsimenu pavarde) is Ukrainos (Dimetrio internetinis puslapis) isvestos veisles.
Jenikejevo

QUOTE(skarpionuke @ 2010 10 08, 18:04)
DS tai Pavelo Jakinejevo (jei gerai atsimenu pavarde) is Ukrainos (Dimetrio internetinis puslapis) isvestos veisles.
Kad P.Jenikejevo veislės tai aišku, alia kodėl ne PE, o DS

Turbūt pagal jo svetainę Dimetris

Na, nebūtinai visi savo inicialais ženklina, taip, DS - Dimetris, o serija CF - Centr Fialki. O kodėl Robinsono - 'Bristol's' turbūt reikia jo paties klausti ar labai gerai paieškoti.
Svetainė ne visai vieno Jenikejevo, - ten, kaip ir milžiniškuose šiltnamiuose, darbuojasi abu sutuoktiniai. Tiesa, selekcija iš esmės užsiima Pavelas.
Beje, paskutinį kartą, kai ketinau įsigyti DS strepsų lapų, selekcininkas užsiprašė kosmines sumas, nutariau, mano supratimu, nepagrįstai didelių pinigų nemokėti. Taip, veislės vertos dėmesio, ypač domina kvapieji strepsai (jei sėkmingai užaugs vaikučiai, vieną turėsiu), tačiau tikriausiai jų galima įsigyti gerokai pigiau aplinkiniais keliais.
Svetainė ne visai vieno Jenikejevo, - ten, kaip ir milžiniškuose šiltnamiuose, darbuojasi abu sutuoktiniai. Tiesa, selekcija iš esmės užsiima Pavelas.
Beje, paskutinį kartą, kai ketinau įsigyti DS strepsų lapų, selekcininkas užsiprašė kosmines sumas, nutariau, mano supratimu, nepagrįstai didelių pinigų nemokėti. Taip, veislės vertos dėmesio, ypač domina kvapieji strepsai (jei sėkmingai užaugs vaikučiai, vieną turėsiu), tačiau tikriausiai jų galima įsigyti gerokai pigiau aplinkiniais keliais.
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 10, 19:39)
Grazuolyte

Dzūke, dailutis žiedukas
(O aš dabar rimtai svarstau, ar man labiau patinka siningijos, ar vis dėlto kolekcijos. Pastarosios dovanoja daug daugiau žiedų ir jie taip pat labai gražūs
)