Įkraunama...
Įkraunama...

Pasivaikščiojimo draugų paieška :)

QUOTE(Indraa- @ 2011 04 02, 00:24)
O kas per meetas bone.lt?  g.gif

A man irgi labai įdomu, gal kokia nuoroda yra, pažiūrėtume kas ten gali jungtis bigsmile.gif nes mes labai norėtume ryt išeiti iš namų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2011 04 01, 22:28)
A man irgi labai įdomu, gal kokia nuoroda yra, pažiūrėtume kas ten gali jungtis  bigsmile.gif  nes mes labai norėtume ryt išeiti iš namų  bigsmile.gif

Mielai paniurkytume Tavo mažiuką wub.gif
Atsakyti
Tai bandom tada visos tiktis ryt prie Kaunos pilies 12 val aikstelej bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tikriausiai atsisakom Pilies, bus ten daug žmonių, nekokia parinkta vieta. Kaip Panemunės miškai (nuo trijų mergelių tilto)?

zaahra, junkis kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 01 balandžio 2011 - 22:53
As ateisiu ryt prie pilies 4u.gif .Tik 12 ar 13valanda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetrunge1234: 01 balandžio 2011 - 23:42
QUOTE(Indraa- @ 2011 04 01, 22:52)
Mes tikriausiai atsisakom Pilies, bus ten daug žmonių, nekokia parinkta vieta. Kaip Panemunės miškai (nuo trijų mergelių tilto)?

zaahra, junkis kartu ax.gif

Be reikalo neatvažiavot prie Pilies. Aikštelė tuščia buvo. Mes tik galim jungtis kur nors netoli centro, tolėliau neturiu galimybės nugabenti savo žveries.
Atsakyti
Manau ne be reikalo, mes labai smagiai su mažuoju pypsiuku Italo pasivaikščiojom Panemunės šile. Net mano loyks snūduriuoja wub.gif Ryt manau kartosim bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti

! 
Dviejų asmenų santykių aiškinimasis - asmeninių žinučių reikalas. Prašom santykius aiškintis per až. Ir šiaip šito pobūdžio temai vieta būtų Pasiplepėjimuose, siūlau temą kurti ten.

Pagarbiai,
moderatorė
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2011 04 02, 13:32)
Be reikalo neatvažiavot prie Pilies. Aikštelė tuščia buvo. Mes tik galim jungtis kur nors netoli centro, tolėliau neturiu galimybės nugabenti savo žveries.

Koks žvėris pas jumi? Manau galėtume rytoj susitikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2011 04 01, 14:23)
2,5 mėn vokiečių aviganis ieško draugų Kaune, gyvena Eiguliuose, bet nesunku nuvykti ir į kitą rajoną  bigsmile.gif Ieškome ko nors savo "svorio kategorijos" didesnių šunų šiek tiek prisibijom  blush2.gif 

Pazistama iesko draugu 4 menesiu liabradorui Ji ten kazkur Plechaviciaus gatvej gyvena, tai gal pavyktu Kalnieciu parke maziams padraugaut smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif . Ieškau ir aš pasivaikščiojimų draugų sau ir 5 mėnesių "liabradorui". Gyvenam Krėvės prospekto pradžioj, bet galim paeit ir toliau susitikt. Galim ir iki Panemunės atkeliaut smile.gif . Šuo labai draugiškas, nori žaist smile.gif .

P. S. Labai norėtume ryt kur nors ne vieni išlėkt smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatukas: 02 balandžio 2011 - 21:29
QUOTE(Donatukas @ 2011 04 02, 22:00)
Labas vakaras  smile.gif . Ieškau ir aš pasivaikščiojimų draugų sau ir 5 mėnesių "liabradorui". Gyvenam Krėvės prospekto pradžioj, bet galim paeit ir toliau susitikt. Galim ir iki Panemunės atkeliaut  smile.gif . Šuo labai draugiškas, nori žaist  smile.gif .

P. S. Labai norėtume ryt kur nors ne vieni išlėkt  smile.gif .

Eikit į Draugystės parką Krėvėj tai daug draugų surasit, nes ten visada pilna šunų cool.gif
Atsakyti