Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(Cererakennel @ 2011 11 10, 20:55)
Tauro veislyne

Sie zmones yra Kikos bendrasavininkai. patys tie ka "reiktu" remti... Sestadienio Lietuvos ryte priede Gyvenimo budas apie sio veislyno savininke yra straipsnis kaip isaugino didziuli versla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneS.: 12 lapkričio 2011 - 21:34
QUOTE(RamuneS. @ 2011 11 12, 22:32)
Sie zmones yra Kikos bendrasavininkai. patys tie ka "reiktu" remti... Sestadienio Lietuvos ryte priede Gyvenimo budas apie sio veislyno savininke yra straipsnis kaip isaugino didziuli versla.

aš neremiu Kikos iš ten nieko nepirkdama.. o jei veisėjos vada man patinka ir tinka, nematau bėdos įsigyti šuniuką. maža kokių pas mus ale veisėjų yra, nors ir ne Kikos bendrasavininkų.. aš ir toliau neremsiu Kikos ir nepalaikysiu joje pardavinėjamų šuniukų.. bet nematau bėdos suteikti vienam , normaliai išveistam šuniuku namus.
Atsakyti
sveikos,matau apie kiką prabilot.Buvau šokiruota užėjus į vieną kiką,pamačiaus jūsų auginamos veislės atsovą doh.gif vargšas šuniukas akytės taip nubėgę,visa nosytė ruda.
Pakalbinau pardavėjas sakė trys mėnesiai,be dokų verysad.gif
Atsakyti
O as nepirkciau is tokiu zmoniu suniuko. kaip gali veiseju poziuris taip zenkliai skirtis tarp savo auginamu ir savo parduotuveje parduodamu? zmogiskumu ten nekvepia, pinigais viskas paremta smile.gif
Siaip Kika su LGAC partneriauja, tai nejau suniukai su ju "priesu" LKD dokumentais?
Atsakyti
QUOTE(RamuneS. @ 2011 11 13, 12:11)
O as nepirkciau is tokiu zmoniu suniuko. kaip gali veiseju poziuris taip zenkliai skirtis tarp savo auginamu ir savo parduotuveje parduodamu? zmogiskumu ten nekvepia, pinigais viskas paremta smile.gif
Siaip Kika su LGAC partneriauja, tai nejau suniukai su ju "priesu" LKD dokumentais?

o Jums atrodo, kad aš pirkčiau šuniuką su LGAC dokumentais ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantukas1 @ 2011 11 13, 10:57)
sveikos,matau apie kiką prabilot.Buvau šokiruota užėjus į vieną kiką,pamačiaus jūsų auginamos veislės atsovą doh.gif vargšas šuniukas akytės taip nubėgę,visa nosytė ruda.
Pakalbinau pardavėjas sakė trys mėnesiai,be dokų verysad.gif

Rudos ašarytės ir rudas snukutis - ne Kikos kaltė. Kad jūs žinotumėt, kiek vargsta net ir pačios aukščiausios "klasės" dokumentinių šunų atstovai su šita bėda... Tai veislės bėda, o ne Kika kažko konkrečiai nepadaro. Kita vertus, trijų mėnesių šuniukui taip neturėtų būti - bet vėlgi, jei bedokumentis šuo, tai net nėra apie ką kalbėti smile.gif
Atsakyti
Žinot, kaip tik dabar esu akropolyje ir kikos vitrinoje du garbanotieji bisonai... Akytes isvarvejusios, apie kailį net kalbėt neverta.. Gaila kad nemoku įkelti nuotraukos, bet gal ir gerai, nes tikrai lb graudus vaizdas...
Atsakyti
QUOTE(Fėja123 @ 2011 11 16, 21:29)
Žinot, kaip tik dabar esu akropolyje ir kikos vitrinoje du garbanotieji bisonai... Akytes isvarvejusios, apie kailį net kalbėt neverta.. Gaila kad nemoku įkelti nuotraukos, bet gal ir gerai, nes tikrai lb graudus vaizdas...

Kokiam mieste, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Pries savaite Klaipedos akropolyje du bisoniukai buvo unsure.gif
As norejau paklausti garbaniu augintoju ax.gif O kodel tie snukuciai pas juos ruduoja..Juk begale yra baltu veisliu,bet kazkaip pas kitus tokiu bedu nera..Siaip esu susizavejusi siais grazuoliais,tai gal netolimoj ateityje ir sumastysiu isigyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 17 lapkričio 2011 - 12:26
QUOTE(FruitCocktail @ 2011 11 17, 11:57)
Kokiam mieste, jei ne paslaptis? smile.gif

Vilniuje... Man atrodo reikia pradėti skleisti idėją, kad žmonės nepirktų šuniukų ar kačiukų iš kikos vitrinų, gal tada išnyktų toks akivaizdus gyvūnų traumavimas...
Atsakyti
QUOTE(Tadas Bichon Frise @ 2011 11 10, 20:52)
Is Vilniaus vaziuoja Raminos sunus ARNO. Grazus berniukas. Kvieciu susitikti. O viso bus 7 Bichon'ai Frise, taip kad musu kompanija auga kaip ant meliu.

Sveiki,kaip sekesi parodoje?Gaila,bet sestadieni nedavaziavau iki jos.

QUOTE(Fėja123 @ 2011 11 17, 17:05)
Vilniuje... Man atrodo reikia pradėti skleisti idėją, kad žmonės nepirktų šuniukų ar kačiukų iš kikos vitrinų, gal tada išnyktų toks akivaizdus gyvūnų traumavimas...

Del kikos,tai senai jau eina kalbos ,kad is ten nepirktu niekas sunu.Tik nesenai suzinojau kieno ir is kur tie sunys blink.gif
Atsakyti
Aš bėduką išvarvėjusiom akytėm,nurudavusia nosyte mačiau Banginio kikoje doh.gif
Atsakyti