Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

Sveiki smile.gif , noriu įsigyti garbanoto bišono veislės šuniuką ar kalytę. Gal pas kažką yra arba numatomos vados? Rašykit į až, arba telefonu 867634920.
Atsakyti
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 03, 09:35)
Sveiki  smile.gif , noriu įsigyti garbanoto bišono veislės šuniuką ar kalytę. Gal pas kažką yra arba numatomos vados? Rašykit į až, arba telefonu 867634920.

Bandykit ieškoti veislynuose Baltoji garbanėlė, Fortūnos ratas ir Tauro veislyne. Tauras juk turėjo ne per seniausiai turėti vadą g.gif Eglute, auuuu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 01 09, 18:01)
Bandykit ieškoti veislynuose Baltoji garbanėlė, Fortūnos ratas ir Tauro veislyne. Tauras juk turėjo ne per seniausiai turėti vadą  g.gif Eglute, auuuu  ax.gif

Na kadangi buvau labai nekantri, Lietuvoje neradau, o taip norėjosi kuo greičiau jau turėti šį džiaugsmelį blush2.gif - užsirezervavau kalytę Lenkijoje smile.gif . Taigi labai laukiam vasario vidurio, kai galėsim ją parsivežti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 12, 15:46)
Na kadangi buvau labai nekantri, Lietuvoje neradau, o taip norėjosi kuo greičiau jau turėti šį džiaugsmelį blush2.gif - užsirezervavau kalytę Lenkijoje  smile.gif . Taigi labai laukiam vasario vidurio, kai galėsim ją parsivežti  wub.gif

Is kokio veislyno?
Atsakyti
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 12, 13:46)
Na kadangi buvau labai nekantri, Lietuvoje neradau, o taip norėjosi kuo greičiau jau turėti šį džiaugsmelį blush2.gif - užsirezervavau kalytę Lenkijoje  smile.gif . Taigi labai laukiam vasario vidurio, kai galėsim ją parsivežti  wub.gif

Šiaip as asmeniškai planuoju pirkti iš ukrainiečių arba suomių, jų šunys nerealūs bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 01 12, 17:20)
Is kokio veislyno?

Veislynas- Perla Tenerifė. Gal jų šuniukai ir nėra tokie superiniai, kaip kitų garsesnių veislynų, tačiau aš superinio ir neieškojau. Garsesnių veislynų man ir kaina neįkandama. Kaip pvz Latvijos veislynas (mama atrodo tobulai wub.gif ) iš manęs paprašė 1500eu.. blink.gif deje bet tiek už šeimos draugę mokėti negalėtume.. doh.gif Taigi ir pasirinkom kalytę už mums prieinamą kainą. Beje ten dar liko berniukas( jei Vokiečiai nebeapsireikš, tai jis laisvas). Gal ką sudomins..
Atsakyti
Sveiki. Mes naujokai pas jus. Netrukus taip pat turėsime baltą garbanių. Labai domina keletas dalykų. Pirmiausia, apie kraitelį: kokio dydžio paklotėliai, ar reikalingas krepšys nešiojimui (pvz. parduotuvėj ir pan). Taip pat domina, kaip bišonai jaučiasi mašinoje? Kaip dažnai reikia maudyti? Taip pat šeimoje sprendžiam dilemą, ar leisti miegoti lovoje, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 14, 18:10)
Veislynas- Perla Tenerifė. Gal jų šuniukai ir nėra tokie superiniai, kaip kitų garsesnių veislynų, tačiau aš superinio ir neieškojau. Garsesnių veislynų man ir kaina neįkandama. Kaip pvz Latvijos veislynas (mama atrodo tobulai wub.gif ) iš manęs paprašė 1500eu.. blink.gif  deje bet tiek už šeimos draugę mokėti negalėtume..  doh.gif Taigi ir pasirinkom kalytę už mums prieinamą kainą. Beje ten dar liko berniukas( jei Vokiečiai nebeapsireikš, tai jis laisvas). Gal ką sudomins..

Na, ukrainiečiai pardavinėja už 2000 dol... Aišku, labai didelė kaina, bet manau, verta smile.gif Jei ne paslaptis, už kiek lenkai pardavė? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(opera @ 2012 01 15, 13:07)
Sveiki. Mes naujokai pas jus. Netrukus taip pat turėsime baltą garbanių. Labai domina keletas dalykų. Pirmiausia, apie kraitelį: kokio dydžio paklotėliai, ar reikalingas krepšys nešiojimui (pvz. parduotuvėj ir pan). Taip pat domina, kaip bišonai jaučiasi mašinoje? Kaip dažnai reikia maudyti? Taip pat šeimoje sprendžiam dilemą, ar leisti miegoti lovoje, ar ne.

Sveiki atvykę į mūsų šeimą biggrin.gif wub.gif

Paklotėliais jūs vadinate palutes? Iš esmės didelio skirtumo nėra, na, kol šuniukas mažas ir gali nepataikyti, tuomet gal geriau dėti didesnes, o kai jau žinos, kas čia per reikalas, užteks ir nedidelių 4u.gif

Asmeniškai krepšio aš nerekomenduoju, nes bišonai ne tokie jau miniatiūriniai šunys, kai užaugs, nelabai krepšyje ir panešiosite smile.gif O kol mažas, puikiai telpa kaip vaikas ant rankos biggrin.gif Aišku, čia jūsų asmeninis pasirinkimas, jei manote, kad daug nešiositės, galite pirkti, bet iš kitos pusės, parduotuvėse vaikščioti su šunimi (kad ir krepšyje) dažnai neleidžia, o lauke tuo labiau krepšio nereikia biggrin.gif Jei vis dėlto pirksite, patariu pratinti šuniuką nuo pat mažumės smile.gif

Kiekvienas šuo individualus, daugeliui važiavimas patinka smile.gif Bet vėlgi, prie šito būtinai reikia pratinti nuo pat mažumės.

Maudyti reikia gana dažnai, priklausomai nuo orų. Kai pasiimsite šuniuką iš veislyno, nebus galima maudyti kurį laiką, bijau pameluoti, kaip ilgai g.gif Na bet tokius dalykus tikrai paaiškins veisėjai wink.gif Jei orai lietingi, šuo iš lauko grįžta baisus biggrin.gif Bet aišku viso kišti po dušu nereikia, užtenka nuplauti ir išdžiovinti kojytes smile.gif O šiaip - galite maudyti kas savaitę, galite rečiau, tikrai matysite pagal šuns išvaizdą, reikia jau ar ne smile.gif

Šuns miegojimas lovoje - jūsų pasirinkimas 4u.gif Asmeniškai aš nelabai įsivaizduoju, kaip įmanoma tokių mielybių neleisti į lovą blush2.gif Bet jei nuo pat mažens neleisite, tai turbūt bus tik į gerą smile.gif Nes jie nors ir maži, šauniai sugeba užimti didžiulę lovos dalį ir visada pagalvę doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 15 sausio 2012 - 18:07
Ačiū. Kai kas paaiškėjo.
Paklotėliai, pagal mane, tai patiesaliukai, kur šunys miega, guli.
Dėl krepšių, tai panašiai ir galvojau, kad bišonai per dideli.
Dėl maudymo. Girdėjau, kad dažnas maudymas ne į naudą plaukui ir jo atsparumui. Ar tai tiesa?
Ar bišonams reikalingi specialūs šampūnai, ar tinka bet kokie skirti šunims?
Atsakyti
[quote=FruitCocktail,2012 01 15, 18:08]
Na, ukrainiečiai pardavinėja už 2000 dol... Aišku, labai didelė kaina, bet manau, verta smile.gif Jei ne paslaptis, už kiek lenkai pardavė? ax.gif

Kalytę gavom už 3000 zl(2300Lt), patinukas 500 zl pigesnis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(opera @ 2012 01 15, 19:11)
Ačiū. Kai kas paaiškėjo.
Paklotėliai, pagal mane, tai patiesaliukai, kur šunys miega, guli.
Dėl krepšių, tai panašiai ir galvojau, kad bišonai per dideli.
Dėl maudymo. Girdėjau, kad dažnas maudymas ne į naudą plaukui ir jo atsparumui. Ar tai tiesa?
Ar bišonams reikalingi specialūs šampūnai, ar tinka bet kokie skirti šunims?

Patiesaliukai, lovytės, namai - galite pirkti, ką norite smile.gif Patarimas - nors šuo mažiukas, iškart pirkite jam lovytę orientuodamiesi į suaugusio šuns dydį, nereikės pirkalioti du kartus smile.gif Nes aš savo princesei pačioje pradžioje buvau nupirkusi mažą lovytę, o vėliau ji sėkmingai ten nebetilpo biggrin.gif

Dažnas maudymas tikrai ne į naudą nei bišonui, nei kokiam kitam šuniui. Bet baltakailį šunį juk vis tiek reikia maudyti dažniau, nei kitus smile.gif Jei nemaudysite dažniau nei kas savaitę ir pasirinksite šampūnus bei kondicionierius būtent baltakailiams, viskas bus gerai wink.gif Jokiu būdu nepirkite "bele kokio" šampūno iš prekybos centrų, sugadinsite ir kailį, ir odą.
Papildyta:
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 15, 20:36)

Kalytę gavom už 3000 zl(2300Lt), patinukas 500 zl pigesnis  smile.gif.

thumbup.gif Gera kaina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 21 sausio 2012 - 09:35
[quote=FruitCocktail,2012 01 21, 09:35]
Patiesaliukai, lovytės, namai - galite pirkti, ką norite smile.gif Patarimas - nors šuo mažiukas, iškart pirkite jam lovytę orientuodamiesi į suaugusio šuns dydį, nereikės pirkalioti du kartus smile.gif Nes aš savo princesei pačioje pradžioje buvau nupirkusi mažą lovytę, o vėliau ji sėkmingai ten nebetilpo biggrin.gif

Man irgi būtų naudinga informacija, kokio dydžio guolis suaugusiam bišonui būtų patogus- neperdidelis , bet ir nepermažas? g.gif

Atsakyti