Sveiki
, noriu įsigyti garbanoto bišono veislės šuniuką ar kalytę. Gal pas kažką yra arba numatomos vados? Rašykit į až, arba telefonu 867634920.

QUOTE(jolant1 @ 2012 01 03, 09:35)
Sveiki
, noriu įsigyti garbanoto bišono veislės šuniuką ar kalytę. Gal pas kažką yra arba numatomos vados? Rašykit į až, arba telefonu 867634920.

Bandykit ieškoti veislynuose Baltoji garbanėlė, Fortūnos ratas ir Tauro veislyne. Tauras juk turėjo ne per seniausiai turėti vadą

QUOTE(FruitCocktail @ 2012 01 09, 18:01)
Bandykit ieškoti veislynuose Baltoji garbanėlė, Fortūnos ratas ir Tauro veislyne. Tauras juk turėjo ne per seniausiai turėti vadą
Eglute, auuuu 

Na kadangi buvau labai nekantri, Lietuvoje neradau, o taip norėjosi kuo greičiau jau turėti šį džiaugsmelį

QUOTE(jolant1 @ 2012 01 12, 15:46)
Na kadangi buvau labai nekantri, Lietuvoje neradau, o taip norėjosi kuo greičiau jau turėti šį džiaugsmelį
- užsirezervavau kalytę Lenkijoje
. Taigi labai laukiam vasario vidurio, kai galėsim ją parsivežti 

Is kokio veislyno?
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 12, 13:46)
- užsirezervavau kalytę Lenkijoje
. Taigi labai laukiam vasario vidurio, kai galėsim ją parsivežti 

Šiaip as asmeniškai planuoju pirkti iš ukrainiečių arba suomių, jų šunys nerealūs

QUOTE(sambuka** @ 2012 01 12, 17:20)
Is kokio veislyno?
Veislynas- Perla Tenerifė. Gal jų šuniukai ir nėra tokie superiniai, kaip kitų garsesnių veislynų, tačiau aš superinio ir neieškojau. Garsesnių veislynų man ir kaina neįkandama. Kaip pvz Latvijos veislynas (mama atrodo tobulai

Sveiki. Mes naujokai pas jus. Netrukus taip pat turėsime baltą garbanių. Labai domina keletas dalykų. Pirmiausia, apie kraitelį: kokio dydžio paklotėliai, ar reikalingas krepšys nešiojimui (pvz. parduotuvėj ir pan). Taip pat domina, kaip bišonai jaučiasi mašinoje? Kaip dažnai reikia maudyti? Taip pat šeimoje sprendžiam dilemą, ar leisti miegoti lovoje, ar ne.
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 14, 18:10)
Veislynas- Perla Tenerifė. Gal jų šuniukai ir nėra tokie superiniai, kaip kitų garsesnių veislynų, tačiau aš superinio ir neieškojau. Garsesnių veislynų man ir kaina neįkandama. Kaip pvz Latvijos veislynas (mama atrodo tobulai
) iš manęs paprašė 1500eu..
deje bet tiek už šeimos draugę mokėti negalėtume..
Taigi ir pasirinkom kalytę už mums prieinamą kainą. Beje ten dar liko berniukas( jei Vokiečiai nebeapsireikš, tai jis laisvas). Gal ką sudomins..

Na, ukrainiečiai pardavinėja už 2000 dol... Aišku, labai didelė kaina, bet manau, verta

Papildyta:
QUOTE(opera @ 2012 01 15, 13:07)
Sveiki. Mes naujokai pas jus. Netrukus taip pat turėsime baltą garbanių. Labai domina keletas dalykų. Pirmiausia, apie kraitelį: kokio dydžio paklotėliai, ar reikalingas krepšys nešiojimui (pvz. parduotuvėj ir pan). Taip pat domina, kaip bišonai jaučiasi mašinoje? Kaip dažnai reikia maudyti? Taip pat šeimoje sprendžiam dilemą, ar leisti miegoti lovoje, ar ne.
Sveiki atvykę į mūsų šeimą

Paklotėliais jūs vadinate palutes? Iš esmės didelio skirtumo nėra, na, kol šuniukas mažas ir gali nepataikyti, tuomet gal geriau dėti didesnes, o kai jau žinos, kas čia per reikalas, užteks ir nedidelių

Asmeniškai krepšio aš nerekomenduoju, nes bišonai ne tokie jau miniatiūriniai šunys, kai užaugs, nelabai krepšyje ir panešiosite

Kiekvienas šuo individualus, daugeliui važiavimas patinka

Maudyti reikia gana dažnai, priklausomai nuo orų. Kai pasiimsite šuniuką iš veislyno, nebus galima maudyti kurį laiką, bijau pameluoti, kaip ilgai

Šuns miegojimas lovoje - jūsų pasirinkimas

Ačiū. Kai kas paaiškėjo.
Paklotėliai, pagal mane, tai patiesaliukai, kur šunys miega, guli.
Dėl krepšių, tai panašiai ir galvojau, kad bišonai per dideli.
Dėl maudymo. Girdėjau, kad dažnas maudymas ne į naudą plaukui ir jo atsparumui. Ar tai tiesa?
Ar bišonams reikalingi specialūs šampūnai, ar tinka bet kokie skirti šunims?
Dėl maudymo. Girdėjau, kad dažnas maudymas ne į naudą plaukui ir jo atsparumui. Ar tai tiesa?
[quote=FruitCocktail,2012 01 15, 18:08]
Na, ukrainiečiai pardavinėja už 2000 dol... Aišku, labai didelė kaina, bet manau, verta
Jei ne paslaptis, už kiek lenkai pardavė? 
Kalytę gavom už 3000 zl(2300Lt), patinukas 500 zl pigesnis
.

Kalytę gavom už 3000 zl(2300Lt), patinukas 500 zl pigesnis

QUOTE(opera @ 2012 01 15, 19:11)
Ačiū. Kai kas paaiškėjo.
Patiesaliukai, lovytės, namai - galite pirkti, ką norite

Dažnas maudymas tikrai ne į naudą nei bišonui, nei kokiam kitam šuniui. Bet baltakailį šunį juk vis tiek reikia maudyti dažniau, nei kitus

Papildyta:
QUOTE(jolant1 @ 2012 01 15, 20:36)

[quote=FruitCocktail,2012 01 21, 09:35]
Patarimas - nors šuo mažiukas, iškart pirkite jam lovytę orientuodamiesi į suaugusio šuns dydį, nereikės pirkalioti du kartus
Nes aš savo princesei pačioje pradžioje buvau nupirkusi mažą lovytę, o vėliau ji sėkmingai ten nebetilpo
Man irgi būtų naudinga informacija, kokio dydžio guolis suaugusiam bišonui būtų patogus- neperdidelis , bet ir nepermažas?

Man irgi būtų naudinga informacija, kokio dydžio guolis suaugusiam bišonui būtų patogus- neperdidelis , bet ir nepermažas?