Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(minimaus @ 2012 04 04, 12:00)

kazkodel neleidzia nuorodos ikelt g.gif bandau dar karta
http://www.*infected...e-13502786.html
Atsakyti
Gal veisles myletojams bus idomu: veislynas Tauro pardavineja bedokumentini suniuka g.gif Kurio tevai parodu dalyviai taciau "šuniukui dokumentai nedaryti šeimininkų pageidavimu" - gi aisku kad taip nebuna, arba registruojama visa vada arba ne.
Stai skelbimas skelbimas
Telefono numeris priklauso veislynui "Tauro".
Jei veiseja cia skaitineja tai puiku, galit nesivargint isiminet skelbimo, as ji jau nukopijavau ir issiusiu i LKD po svenciu mirksiukas.gif
Linksmu Sv. Velyku visiems, bisoniukai labai zavus ir nusipelno kad su jais butu teisingai elgiamasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 12:15)
Gal veisles myletojams bus idomu: veislynas Tauro pardavineja bedokumentini suniuka  g.gif  Kurio tevai parodu dalyviai taciau "šuniukui dokumentai nedaryti šeimininkų pageidavimu" - gi aisku kad taip nebuna, arba registruojama visa vada arba ne.
Stai skelbimas skelbimas
Jei veiseja cia skaitineja tai puiku, galit nesivargint isiminet skelbimo, as ji jau nukopijavau ir issiusiu i LKD po svenciu  mirksiukas.gif
Linksmu Sv. Velyku visiems, bisoniukai labai zavus ir nusipelno kad su jais butu teisingai elgiamasi  4u.gif

Cia ne jokia naujiena.Manau,kad sitoj temoj daug kas tai zino.Jinai yra kikos savininke ir visose pardese jie savo sunis pardavineja,su dokais ir be.O del LKD...kika parodu remeja.Kauno parodoj,per kikos taure,jos veislynas visas prizines vietas susirinko,poru konkursa irgi laimejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2012 04 07, 14:14)
Cia ne jokia naujiena.Manau,kad sitoj temoj daug kas tai zino.Jinai yra kikos savininke ir visose pardese jie savo sunis pardavineja,su dokais ir be.O del LKD...kika parodu remeja.Kauno parodoj,per kikos taure,jos veislynas visas prizines vietas susirinko,poru konkursa irgi laimejo  biggrin.gif

O blynk blink.gif O as maniau cia kazka nustebinsiu, nes suneliai gana reti, brangus ir veisle dar daugintoju nesudarkyta....
Na ka galiu pridurt, LKD smirda is toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 10:15)
Gal veisles myletojams bus idomu: veislynas Tauro pardavineja bedokumentini suniuka  g.gif  Kurio tevai parodu dalyviai taciau "šuniukui dokumentai nedaryti šeimininkų pageidavimu" - gi aisku kad taip nebuna, arba registruojama visa vada arba ne.
Stai skelbimas skelbimas
Jei veiseja cia skaitineja tai puiku, galit nesivargint isiminet skelbimo, as ji jau nukopijavau ir issiusiu i LKD po svenciu  mirksiukas.gif
Linksmu Sv. Velyku visiems, bisoniukai labai zavus ir nusipelno kad su jais butu teisingai elgiamasi  4u.gif

Šuniukai dėl įvairių priežasčių gali negauti dokumentų...

QUOTE(sambuka** @ 2012 04 07, 13:14)
Cia ne jokia naujiena.Manau,kad sitoj temoj daug kas tai zino.Jinai yra kikos savininke ir visose pardese jie savo sunis pardavineja,su dokais ir be.O del LKD...kika parodu remeja.Kauno parodoj,per kikos taure,jos veislynas visas prizines vietas susirinko,poru konkursa irgi laimejo  biggrin.gif

Juk mūsų Pūga ir Flintas iš Tauro, superiniai šuniukai, Pūga laurus skina smile.gif

QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 13:19)
O blynk  blink.gif  O as maniau cia kazka nustebinsiu, nes suneliai gana reti, brangus ir  veisle dar daugintoju nesudarkyta....
Na ka galiu pridurt, LKD smirda is toli  doh.gif

Daugintojų nesudarkyta, bet jau oi kaip nemažai bedokumenčių, net ir ne iš Kikos ir ne iš Tauro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 04 07, 15:50)

Nagi nagi ir kodel veislyne parodose dalyvaujanciu teveliu suniukams gali but neisduodami dokumentai?
Juk pagal LKD veisimo taisykles dokumentus turi gauti visa vada, jei suniukas turi kazkoki neatitikima jis gauna dokumentus su irasu "netinkamas veisimui" bet dokumentus turi. O tokio dalyko kaip "dokumentai nepadaryti seimininku pageidavimu" mano ziniomis nera.
Jeigu yra kazkokia naujove kurios nezinau - prasau patikslinti.

Beje, niekur nesakiau kad Tauro suniukai negrazus, grazus ir net labai ir laurus parodose skina. Tik bedokumenciu dauginimas man uzkliuvo - negrazu ir neturi taip but.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 04 07, 16:50)
Juk mūsų Pūga

Tai Puga pas jus gyvena?
QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 17:04)
Nagi nagi ir kodel veislyne parodose dalyvaujanciu teveliu suniukams gali but neisduodami dokumentai?
Juk pagal LKD veisimo taisykles dokumentus turi gauti visa vada, jei suniukas turi kazkoki neatitikima jis gauna dokumentus su irasu "netinkamas veisimui" bet dokumentus turi. O tokio dalyko kaip "dokumentai nepadaryti seimininku pageidavimu" mano ziniomis nera.
Jeigu yra kazkokia naujove kurios nezinau - prasau patikslinti. .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, su šventėmis 4u.gif
atkeliavau pas Jus su klausimėliais, tikiuosi patarsite ax.gif
mano brolis parsivežė į savo šeimą bišoniuką ir jam kyla klausimų, kuriais kaip ir pakonsultuoja veisėja, tačiau vis dėlto norėjau pasitikslinti:
- ar 3 mėn pupiui reikia duoti ėsti tik du kartus..?
- koks sausas kokybiškas maistukas tinka šiems mažyliams?
- ar maišote sausą maistuką su ryžiais ir virta vištiena..?
- žinau, jog dėl ruduojančių akučių duodami miltukai, tačiau nuo kokio amžiaus ir kokios firmos geriausi?
pati auginu didesnės veislės atstovą, tad gal pas mus kiek kitaip ir turi būti, nes kiek pamenu, tai tokio amžiaus šuniukui duodavau 3 ar 4 kartus valgyt, ir jeigu jau maitinau sausiuku, tai su nieku nemaišydavau (nebent viduriavimo atveju tie ryžiai tikdavo..), bet gal Jūsų veislėj šiek tiek kitaip viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 15:04)
Jeigu yra kazkokia naujove kurios nezinau - prasau patikslinti.

Beje, niekur nesakiau kad Tauro suniukai negrazus, grazus ir net labai ir laurus parodose skina. Tik bedokumenciu dauginimas man uzkliuvo - negrazu ir neturi taip but.

Aš irgi esu prieš bedokumentinį dauginimą, nesupraskite priešingai 4u.gif

QUOTE(sambuka** @ 2012 04 07, 15:47)
Tai Puga pas jus gyvena?

Ne, Pūgą augina Eglučiukas, aš tik taip išsireiškiau "mūsų Pūga", juk mes visi kaip šeima smile.gif

QUOTE(plius_1 @ 2012 04 08, 15:04)
Sveiki, su šventėmis 4u.gif
atkeliavau pas Jus su klausimėliais, tikiuosi patarsite ax.gif
mano brolis parsivežė į savo šeimą bišoniuką ir jam kyla klausimų, kuriais kaip ir pakonsultuoja veisėja, tačiau vis dėlto norėjau pasitikslinti:
- ar 3 mėn pupiui reikia duoti ėsti tik du kartus..?
- koks sausas kokybiškas maistukas tinka šiems mažyliams?
- ar maišote sausą maistuką su ryžiais ir virta vištiena..?
- žinau, jog dėl ruduojančių akučių duodami miltukai, tačiau nuo kokio amžiaus ir kokios firmos geriausi?
pati auginu didesnės veislės atstovą, tad gal pas mus kiek kitaip ir turi būti, nes kiek pamenu, tai tokio amžiaus šuniukui duodavau 3 ar 4 kartus valgyt, ir jeigu jau maitinau sausiuku, tai su nieku nemaišydavau (nebent viduriavimo atveju tie ryžiai tikdavo..), bet gal Jūsų veislėj šiek tiek kitaip viskas ax.gif

Sveiki, oi tikrai ne du kartus... Tokį mažutį reikėtų valgydinti kas keletą valandų ir po labai nedaug smile.gif Sausą maistą reikia mirkyti vandenyje, kol šuniukas mažas. Dėl sauso maisto maišymo su kitais produktais yra labai daug nuomonių... Pabandykite pasiskaityti internete, tikrai daug informacijos ta tema rasite. Tačiau bent jau su ryžiais maišyti tikrai galima, jei tik šuo valgo smile.gif Bet maitinimo įpročiai atsiranda su laiku, stebint šunį - ne tiek nuo veislės priklauso, kiek nuo šuns individualiai.O dėl ruduojančių akyčių, reikia šalinti priežastį, o ne padarinius. Jei šuo bus maitinamas ir prižiūrimas tinkamai, akių ir snukučio rudumas neturėtų kelti per didelių problemų. O tie visi miltukai ir pan. nėra gerai... O trijų mėnesių mažylis jau turi rudas akytes? g.gif
Atsakyti
Maniske dabar 3 menesiu tai veiseja man sake ja maitinti tris kartus dienoje iki 7 menesiu, po to du kartus. Kas kelias valandas maitinti manau tikrai nesamone juk cia suo o ne kudikis tongue.gif be to esu dar auginusi du jorkiukus nuo maziuko tai galima sakyt turiu patirtie siuo klausimu. bisoniukui uztenka mazos saujytes sauso maisto, kuri reik pries tai uzpilti karstu vandeniu, palaikyti, nupilti vandeni ir leisti maisteliui atvesti. ka suo nesuvalgo per 20min reik ismesti, negalima suserti to pacio maisto veliau. As saviske seriu magnusson sunu edalu, jis geras tuom kad nebrinksta pilvelyje. Akytes dar tikrai gali susitvarkyti savaime, nes siuo metu suniukas bresta mirksiukas.gif o miltukus duoti bet kokiu atveju dar tikrai per anksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 04 08, 21:11)

Sveiki, oi tikrai ne du kartus... Tokį mažutį reikėtų valgydinti kas keletą valandų ir po labai nedaug smile.gif Sausą maistą reikia mirkyti vandenyje, kol šuniukas mažas. Dėl sauso maisto maišymo su kitais produktais yra labai daug nuomonių... Pabandykite pasiskaityti internete, tikrai daug informacijos ta tema rasite. Tačiau bent jau su ryžiais maišyti tikrai galima, jei tik šuo valgo smile.gif Bet maitinimo įpročiai atsiranda su laiku, stebint šunį - ne tiek nuo veislės priklauso, kiek nuo šuns individualiai.O dėl ruduojančių akyčių, reikia šalinti priežastį, o ne padarinius. Jei šuo bus maitinamas ir prižiūrimas tinkamai, akių ir snukučio rudumas neturėtų kelti per didelių problemų. O tie visi miltukai ir pan. nėra gerai... O trijų mėnesių mažylis jau turi rudas akytes?  g.gif

ačiū už ats.. man ir tokie keisti tos veisėjos patarimai pasirodė.. pati auginu šunį ir tikrai man tas maitinimas su logika prasilenkė.. porą savaičių jie jau davė tris kartus man rodos, reiks būtinai pasakyt.. na, o akytės tai nerudos, bet vėlgi veisėja sakė pradėti miltelius duoti, tai irgi kiek nustebau, dėl to ir užklausiau čia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(minimaus @ 2012 04 09, 08:24)
Maniske dabar 3 menesiu tai veiseja man sake ja maitinti tris kartus dienoje iki 7 menesiu, po to du kartus. Kas kelias valandas maitinti manau tikrai nesamone juk cia suo o ne kudikis  tongue.gif  be to esu dar auginusi du jorkiukus nuo maziuko tai galima sakyt turiu patirtie siuo klausimu. bisoniukui uztenka mazos saujytes sauso maisto, kuri reik pries tai uzpilti karstu vandeniu, palaikyti, nupilti vandeni ir leisti maisteliui atvesti. ka suo nesuvalgo per 20min reik ismesti, negalima suserti to pacio maisto veliau. As saviske seriu magnusson sunu edalu, jis geras tuom kad nebrinksta pilvelyje. Akytes dar tikrai gali susitvarkyti savaime, nes siuo metu suniukas bresta  mirksiukas.gif  o miltukus duoti bet kokiu atveju dar tikrai per anksti  smile.gif

dėkui už Jūsų nuomonę 4u.gif tik turiu pastebėjimą, kad nelabai gal to vandens nupilti reiktų, nes su juo iškeliauja ir dalis vitaminų, esančių maiste.. ax.gif čia man tokį pastebėjimą davė mano veisėja prieš tris metus ax.gif
Atsakyti
Jei ka domina Bichon Frize suniukai kreiptis tel 861295161
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minimaus: 09 balandžio 2012 - 19:01