QUOTE(gaudyk @ 2012 04 07, 15:04)
Nagi nagi ir kodel veislyne parodose dalyvaujanciu teveliu suniukams gali but neisduodami dokumentai?
Juk pagal LKD veisimo taisykles dokumentus turi gauti visa vada, jei suniukas turi kazkoki neatitikima jis gauna dokumentus su irasu "netinkamas veisimui" bet dokumentus turi. O tokio dalyko kaip "dokumentai nepadaryti seimininku pageidavimu" mano ziniomis nera.
Jeigu yra kazkokia naujove kurios nezinau - prasau patikslinti.
Beje, niekur nesakiau kad Tauro suniukai negrazus, grazus ir net labai ir laurus parodose skina. Tik bedokumenciu dauginimas man uzkliuvo - negrazu ir neturi taip but.
Aš irgi esu prieš bedokumentinį dauginimą, nesupraskite priešingai
QUOTE(sambuka** @ 2012 04 07, 15:47)
Tai Puga pas jus gyvena?
Ne, Pūgą augina Eglučiukas, aš tik taip išsireiškiau "mūsų Pūga", juk mes visi kaip šeima
QUOTE(plius_1 @ 2012 04 08, 15:04)
Sveiki, su šventėmis
atkeliavau pas Jus su klausimėliais, tikiuosi patarsite
mano brolis parsivežė į savo šeimą bišoniuką ir jam kyla klausimų, kuriais kaip ir pakonsultuoja veisėja, tačiau vis dėlto norėjau pasitikslinti:
- ar 3 mėn pupiui reikia duoti ėsti tik du kartus..?
- koks sausas kokybiškas maistukas tinka šiems mažyliams?
- ar maišote sausą maistuką su ryžiais ir virta vištiena..?
- žinau, jog dėl ruduojančių akučių duodami miltukai, tačiau nuo kokio amžiaus ir kokios firmos geriausi?
pati auginu didesnės veislės atstovą, tad gal pas mus kiek kitaip ir turi būti, nes kiek pamenu, tai tokio amžiaus šuniukui duodavau 3 ar 4 kartus valgyt, ir jeigu jau maitinau sausiuku, tai su nieku nemaišydavau (nebent viduriavimo atveju tie ryžiai tikdavo..), bet gal Jūsų veislėj šiek tiek kitaip viskas
Sveiki, oi tikrai ne du kartus... Tokį mažutį reikėtų valgydinti kas keletą valandų ir po labai nedaug

Sausą maistą reikia mirkyti vandenyje, kol šuniukas mažas. Dėl sauso maisto maišymo su kitais produktais yra labai daug nuomonių... Pabandykite pasiskaityti internete, tikrai daug informacijos ta tema rasite. Tačiau bent jau su ryžiais maišyti tikrai galima, jei tik šuo valgo

Bet maitinimo įpročiai atsiranda su laiku, stebint šunį - ne tiek nuo veislės priklauso, kiek nuo šuns individualiai.O dėl ruduojančių akyčių, reikia šalinti priežastį, o ne padarinius. Jei šuo bus maitinamas ir prižiūrimas tinkamai, akių ir snukučio rudumas neturėtų kelti per didelių problemų. O tie visi miltukai ir pan. nėra gerai... O trijų mėnesių mažylis jau turi rudas akytes?