QUOTE(minimaus @ 2012 04 09, 07:24)
Maniske dabar 3 menesiu tai veiseja man sake ja maitinti tris kartus dienoje iki 7 menesiu, po to du kartus. Kas kelias valandas maitinti manau tikrai nesamone juk cia suo o ne kudikis
be to esu dar auginusi du jorkiukus nuo maziuko tai galima sakyt turiu patirtie siuo klausimu. bisoniukui uztenka mazos saujytes sauso maisto, kuri reik pries tai uzpilti karstu vandeniu, palaikyti, nupilti vandeni ir leisti maisteliui atvesti. ka suo nesuvalgo per 20min reik ismesti, negalima suserti to pacio maisto veliau. As saviske seriu magnusson sunu edalu, jis geras tuom kad nebrinksta pilvelyje. Akytes dar tikrai gali susitvarkyti savaime, nes siuo metu suniukas bresta
o miltukus duoti bet kokiu atveju dar tikrai per anksti 

Na, kas kelias valandas turėjau galvoje ne kas 2, na o sakykim kas kokias 5... Tai gaunasi maždaug keturi kartai, po to retinti iki 2. Tiesą sakant, ta mūsų vaikystė jau seniai buvo, tiksliai nebeatsimenu

Papildyta:
QUOTE(plius_1 @ 2012 04 09, 07:32)
ačiū už ats.. man ir tokie keisti tos veisėjos patarimai pasirodė.. pati auginu šunį ir tikrai man tas maitinimas su logika prasilenkė.. porą savaičių jie jau davė tris kartus man rodos, reiks būtinai pasakyt.. na, o akytės tai nerudos, bet vėlgi veisėja sakė pradėti miltelius duoti, tai irgi kiek nustebau, dėl to ir užklausiau čia 
Papildyta:
dėkui už Jūsų nuomonę
tik turiu pastebėjimą, kad nelabai gal to vandens nupilti reiktų, nes su juo iškeliauja ir dalis vitaminų, esančių maiste..
čia man tokį pastebėjimą davė mano veisėja prieš tris metus 

Papildyta:
dėkui už Jūsų nuomonę

Auginant šunį, niekada nereikia remtis vieno žmogaus patarimais

O dėl vandens nupylimo, aš tikrai nenupildavau