Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(Agnnyte @ 2012 12 11, 21:58)
Be dokumentų Jūs įsigysit ne bišoniuką.
Apie dokumentuotų šuniukų kainas geriausia pasakys veisėjai. Kontaktuokit su veislynais, tarkitės, papasakokit, kokio šuniuko norit - pasakys kainas. Pet ir Show klasės šuniukų kainos gali stipriai skirtis.

Aš paprasto namuose auginti Noriu šuniuko. Nereikia man show. Bet ačiū už informaciją, ieškosiu duomenųsmile.gif. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 12 05, 09:55)
Kada mums visiems pasirodysit? smile.gif

Beje, ar čia nėra bišoniuko, gyvenančio Tvirtovės al. ar aplink, šeimininkų?

Kad tokioj karuselej gyvenam , net ner kada foto ideti blush2.gif

na bet dedu mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitile @ 2012 12 11, 21:28)
jei su savo gražuoliais norėtumėte kartu praleisti jaukų žiemos vakarą kur nors mieste draugų apsupty, čia galite pasidaryti kur tai galėtumėte padaryti: http://www.facebook....riendlyPlacesLT

o prie ko čia dokumentai ir šou, ne šou.. veislinis šuo yra šuo, su tai veislei būdinga išvaizda ir charakteriu ( temperamentu, elgsena). jei norit tik panašaus, tai norit tik panašaus.. jei norit bišono, perkat veislinį bišoną
Atsakyti
QUOTE(Miegė @ 2012 12 11, 19:51)
Sveikutės, aš noriu įsigyti bišoniuką. Kokios kainytės vaikšto dabar maždaug? Su dokumentais ir kokios be?smile.gif.

Su dokumentais mačiau 3500 lt. unsure.gif Man pasirodė, kad brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 11, 23:20)

Padalinkit iš 15 metų, kiek jus džiugins tas džiaugsmas, suma nebeatrodys didelė.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2012 12 11, 22:25)
Padalinkit iš 15 metų, kiek jus džiugins tas džiaugsmas, suma nebeatrodys didelė.

Aš tą suprantu, bet vienu kartu turėt tokią sumą man yra daug. verysad.gif Ir kažkodėl kurio aš šuniuko tik panoriu, tai ir brangus. unsure.gif Šiuos šuniukus pirmą kartą pamačiau rudenį Palangoj, tai net paklausiau jo šeimininko, kokia tai veislė wub.gif Man jie labai gražūs. Dabar radau vieną nuotrauką, tarsi šypsotųs. Bet gaila, kad ne mano kišenei.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 11, 23:34)
Aš tą suprantu, bet vienu kartu turėt tokią sumą man yra daug. verysad.gif  Ir kažkodėl kurio aš šuniuko tik panoriu, tai ir brangus. unsure.gif Šiuos šuniukus pirmą kartą pamačiau rudenį Palangoj, tai net paklausiau jo šeimininko, kokia tai veislė wub.gif Man jie labai gražūs. Dabar radau vieną nuotrauką, tarsi šypsotųs. Bet gaila, kad ne mano kišenei.

Visada galima taupyti, o tą taupymo laiką skirti gero šuniuko paieškoms, domėjimusi apie veislę, apsilankymams parodose, bendravimui su augintojais, veisėjais ir mylėtojais. Pati, kai pagalvoju, savo šuniui taupiau daugiau nei 2 metus (šuo kainavo 800 eurų, dar apie 1000 litų kainavo parsivežimas). Visą tą laiką domėjaus jais, radau man patinkantį veislyną, pamačiau, kokie šunys man patinka, susibendravau su augintojais, kurie suteikė milžinišką kiekį informacijos, susiradau tarp jų draugų, į susiėjimus priimdavo netgi be šuns.
Antras variantas - įgyti veisėjo pasitikėjimą (tai irgi nepasidaro per naktį) ir prašyti šuniuko išsimokėtinai. Kiek žinau, daug veislynų taip daro.
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2012 12 11, 20:45)
Kad tokioj karuselej gyvenam , net ner kada foto ideti  blush2.gif

na bet dedu  mirksiukas.gif

Na va,cia ir matosi puikus skirtumas,kur suniukas dokumentuotas,kur ne...akytes tokios grazios,baltutes,tai ne mano mazylio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2012 12 11, 21:45)

Labas, mažyli wub.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 12 11, 21:56)
o prie ko čia dokumentai ir šou, ne šou.. veislinis šuo yra šuo, su tai veislei būdinga išvaizda ir charakteriu ( temperamentu, elgsena). jei norit tik panašaus, tai norit tik panašaus.. jei norit bišono, perkat veislinį bišoną

drinks_cheers.gif

QUOTE(Mergelė @ 2012 12 11, 22:20)

Yra ir pigiau wink.gif
Atsakyti
Aš niekur ir neskubu. Domiuosi. Man patinka kelios veislės. Ketinau vykti į parodą. Pasiskaitinėju kaip šuniukai yra šeriami, prižiūrimi. Aišku klausimų begalės. Nes niekad nesu auginus.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 12 12, 15:07)
Aš niekur ir neskubu. Domiuosi. Man patinka kelios veislės. Ketinau vykti į parodą. Pasiskaitinėju kaip šuniukai yra šeriami, prižiūrimi. Aišku klausimų begalės. Nes niekad nesu auginus.

Į parodas tikrai verta nuvykti, pasiklausinėsit veisėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2012 12 11, 22:45)

user posted image
Papildyta:
user posted image

fainuolis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 12 12, 20:59)
Į parodas tikrai verta nuvykti, pasiklausinėsit veisėjų smile.gif

bet veisejai tokie isitempe pavarge parodose, gal geriau po ju kalbinti mirksiukas.gif
Atsakyti