Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 13, 21:44)
Aš naudojau tokį: Bio Groom

Ne stebuklas, bet tikrai kažkiek padėjo. Dar naudojom Velcote aliejų, jis šiaip kailiui daugiau, bet irgi neprošal buvo smile.gif

Dekui uz atsakymus ir info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2013 01 14, 10:45)
Na,jus sakot,jus zinot...mano patirtis su Kika kitokia buvo,tad issakiau savo nuomone  4u.gif

Bet kiek iš nuotraukos suprantu, jūs jorkiuką auginat?
Papildyta:
QUOTE(exangel @ 2013 01 14, 21:13)
Dekui uz atsakymus ir info  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nėra už ką, kad tik būtų naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 14, 22:09)
Bet kiek iš nuotraukos suprantu, jūs jorkiuką auginat?

Taip Jorka, turiu ir Bedlingtona... smile.gif tik Kikos kai kurios kirpejos tikrai nera pakankamai geros,izeisti nieko nenoriu,bet tai mano patirties nuomone...O tokios veisles kaip Bedlingtonas isvis nera mate doh.gif doh.gif Manau ten gal but dirba zmones nera susiduria su visom veislem,ir turintys pakankamai mazai patirties...Pvz labai daug zmoniu isigija tam tikros retesnes veisles suniuka,palaipsniui ismoksta ir patys ji tvarkyti,o po keliu men jau tampa vos ne visu veisliu kirpejais,ar manot tai normalu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2013 01 15, 10:36)
Taip Jorka, turiu ir Bedlingtona...  smile.gif tik Kikos kai kurios kirpejos tikrai nera pakankamai geros,izeisti nieko nenoriu,bet tai mano patirties nuomone...O tokios veisles kaip Bedlingtonas isvis nera mate  doh.gif  doh.gif Manau ten gal but dirba zmones nera susiduria su visom veislem,ir turintys pakankamai mazai  patirties...Pvz labai daug zmoniu isigija tam tikros retesnes veisles suniuka,palaipsniui ismoksta ir patys ji tvarkyti,o po keliu men jau tampa vos ne visu veisliu kirpejais,ar manot tai normalu?? g.gif

Oi tai nesusišnekėjom, aš tik apie bišonus kalbėjau, nes kažkas klausė, kur juos geriausia kirpti Kaune ax.gif Turėjau galvoj, kad ten pačios bišonų veisėjos dirba, todėl geriausiai ir apkerpa smile.gif Tikrai nežinau, kaip jos kerpa kitas veisles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 15 sausio 2013 - 11:52
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 09:50)
Oi tai nesusišnekėjom, aš tik apie bišonus kalbėjau, nes kažkas klausė, kur juos geriausia kirpti Kaune  ax.gif Turėjau galvoj, kad ten pačios bišonų veisėjos dirba, todėl geriausiai ir apkerpa smile.gif Tikrai nežinau, kaip jos kerpa kitas veisles  4u.gif

na as apskritai apie Kikos kirpejas,o del Bisonu nezinau.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2013 01 15, 12:02)
na as apskritai apie Kikos kirpejas,o del Bisonu nezinau....  4u.gif  4u.gif

Bet juk apie bišonus ir kalbam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2013 01 13, 14:48)
na as akytes valau su kazkokiu specialiu skysciu, o koks tas kremukas? gal galetumet pavadinima pasakyt, mes gyvenam anglijoj tai paieskociau ar cia kazkas tokio yra. Va surinksiu visa info ir seimininkei perduosiu po to. Nors gal ji ir zino viska, bet va as bjauri tokia  blush2.gif O siaip suniukas belekaip mielas, draugiskas, bet nemanau, kad isigysiu toki, as labiau katyciu myletoja smile.gif

Maniskiui irgi labai ruduoja,asarytes teka upeliais,tai siuo metu padeda tik toks kaip moliukas,pirkau ebay. Uztepu karta per diena tai kazkiek maskuoja demes ir sugeria asareles,nebe taip slapiuoja. Pries tai valiau skysciu,naudos nulis o ir suo priesindavosi,labai smirdejo rolleyes.gif o va del to moliuko nesipriesina visai,ramiai sau sedi ir kencia smile.gif va toks
http://cgi.ebay.co.u...em=150976248159
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 17:46)

Dekui uz atsakymus!

O del asareliu na musu siek tiej ir paruduoja , bet as kasdien tas traiskaneles issukuoju ir man nemaiso tas parudaves siulelis , nebent daugiau pas jus ruduoja?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 15, 15:46)

Taip ju tema juk..bet as pirmam poste parasiau,jog del Kikos abejoju ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dzaclina_ @ 2013 01 16, 10:20)
Taip ju tema juk..bet as pirmam poste parasiau,jog del Kikos abejoju  ax.gif  ax.gif

Dėl Kikos kitų veislių atžvilgiu - gal, tikrai nesiginčysiu smile.gif Bet dėl bišonų kirpimo, tai ten juos apkirps tikrai taip, kaip reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zajza @ 2013 01 16, 01:46)
Maniskiui irgi labai ruduoja,asarytes teka upeliais,tai siuo metu padeda tik toks kaip moliukas,pirkau ebay. Uztepu karta per diena tai kazkiek maskuoja demes ir sugeria asareles,nebe taip slapiuoja. Pries tai valiau skysciu,naudos nulis o ir suo priesindavosi,labai smirdejo  rolleyes.gif  o va del to moliuko nesipriesina visai,ramiai sau sedi ir kencia  smile.gif va toks
http://cgi.ebay.co.u...em=150976248159

Kiek žinau, šitą nemažai kas naudoja smile.gif O kaip sudėtis? Lyg ir nebaisi, ar ne? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vestinukas @ 2013 01 16, 07:40)
Dekui uz atsakymus!

O del asareliu na musu siek tiej ir paruduoja , bet as kasdien tas traiskaneles issukuoju ir man nemaiso tas parudaves siulelis , nebent daugiau pas jus ruduoja?

Jei tik vienas siūlelis, nieko baisaus smile.gif O aplink snukutį irgi ruduoja ar ne?
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turi informacijos apie paroda kovo 2-3d, kokia valanda pasirodo garbanotieji ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2013 02 17, 19:11)
Mergaites, gal kuri turi informacijos apie paroda kovo 2-3d, kokia valanda pasirodo garbanotieji ? 4u.gif

www.kinologija.lt
Atsakyti