Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

Dėl tų didelių šunų... O kas bus su mažiuku, kai persikraustysit?smile.gif
Mes bute du didelius auginam, ir jie gauna daugiau veiklos nei gyvenantys name. Straipsnis apie tai yra čia .
o šiaip rašykit laiškus patiems veislynams - internete kainų nerašo, nerašo ir kiek šuniukų labai potencialūs, o kiek gali būti pigiau parduoti kaip paprasti petai. o jeigu labai labai patiksit veisėjai, ir parodysit, kad šuniukui jūsų namai yra labiausiai tinkami, ji tikrai padės surasti būdą kaip šuniukui ten pakliūti.
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 07 22, 07:57)
Dėl tų didelių šunų... O kas bus su mažiuku, kai persikraustysit?smile.gif
Mes bute du didelius auginam, ir jie gauna daugiau veiklos nei gyvenantys name. Straipsnis apie tai yra čia .
o šiaip rašykit laiškus patiems veislynams - internete kainų nerašo, nerašo ir kiek šuniukų labai potencialūs, o kiek gali būti pigiau parduoti kaip paprasti petai. o jeigu labai labai patiksit veisėjai, ir parodysit, kad šuniukui jūsų namai yra labiausiai tinkami, ji tikrai padės surasti būdą kaip šuniukui ten pakliūti.

Aš jau parašiau į kelis veislynus, laukiu atsakymų iš jų. 4u.gif
Dėl šuniuko ateities name - tai jis ten ir šeimininkaus, name smile.gif. Tik tiek, kad ateity atsiras daugiau šunų, skirtų namo apsaugai, kurie gyvens lauke. Niekas bišoniuko neišmes ir neatiduos niekam, aš tikrai nenoriu šuns pasižaidimui, man nebe dešimt metų, kad nusibodus paimsiu ir paliksiu neprižiūrėtą ar atiduosiu kam nors. Noriu draugo smile.gif.

Dėl tų veislynų tai taip, bet žiūriu čia buvo diskutuota ir panelės iš kitur dar įsigijo. Tai laukiu gal kas pasidalins, ar gal jūsiškiai kurios nors žadate turėti mažųjų.

Ačiū už atsakymą. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na taip. Mane tik dėl didžiųjų užkabino biggrin.gif Dėl to namo ir kiemo darkart tą patį straipsnį siūlau pasiskaityt. Apsaugai daug geriau signalizacija smile.gif
Atsakyti
Forumas toks ramus smile.gif turbut daug laiko lauke praleidziate su savo augintiniais wink.gif
Gal galit pasidalinti koki maistuka valgo jusu bisoniukai... As dabar renkuosi koki duoti, nes buvau nupirkusi royal tai veme visa savaite karta per diena doh.gif tai dabar verdu ryziu kosyte antra diena doh.gif ir galvoju koki sausa maisteli reikia nusipirkti kad ivesti po truputeli g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2013 07 23, 18:09)
Forumas toks ramus smile.gif turbut daug laiko lauke praleidziate su savo augintiniais wink.gif
Gal galit pasidalinti koki maistuka valgo jusu bisoniukai... As dabar renkuosi koki duoti, nes buvau nupirkusi royal tai veme visa savaite karta per diena doh.gif  tai dabar verdu ryziu kosyte antra diena  doh.gif  ir galvoju koki sausa maisteli reikia nusipirkti kad ivesti po truputeli  g.gif

Mums vienintelis "valgomas" buvo Acana Adult small breed, bet šiaip, jei šuo gauna kitokio maisto, tai logiška, kad sauso jis nebelabai ir norės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 07 24, 05:56)
Mums vienintelis  "valgomas" buvo Acana Adult small breed, bet šiaip, jei šuo gauna kitokio maisto, tai logiška, kad sauso jis nebelabai ir norės  ax.gif

Pas mus turbut ji ir krokodila prarytu smile.gif viska valgo biggrin.gif veterinaras tokiu tableciu israse nuo skranduko tai it tas griebia kaip isalkus smile.gif
o koses verdu dabar tik del to kad netiko pries tai duotas sausas edalas, tai susidirgino skrandukas jai sad.gif tai liepe biskiuka pvirti lengvu kosyciu... bet jau viskas eisiu ieskoti maistelio ir po biski ivesiu sausa ir noriu kad visai pereitu prie sauso... nes vargas vis virti koses... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2013 07 26, 11:17)
Pas mus turbut ji ir krokodila prarytu smile.gif viska valgo biggrin.gif veterinaras tokiu tableciu israse nuo skranduko tai it tas griebia kaip isalkus smile.gif
o koses verdu dabar tik del to kad netiko pries tai duotas sausas edalas, tai susidirgino skrandukas jai sad.gif tai liepe biskiuka pvirti lengvu kosyciu... bet jau viskas eisiu ieskoti maistelio ir po biski ivesiu sausa ir noriu kad visai pereitu prie sauso... nes vargas vis virti koses...  doh.gif

Royal išvis nieko gero smile.gif Mano valgydavo irgi viską, bet tik ne savo maistą schmoll.gif biggrin.gif Vet. vaistinėse būna sveriamų maistelių, galite įvairių pabandyti, kad didelio kiekio nereikėtų pirkti, atrasite tinkamiausią 4u.gif
Atsakyti
Ar sie suniukai tikrai neturi jokio specifinio suns kvapo? Ar lengvai prisitaiko prie seiminko rezimo?
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 08 05, 22:31)
Ar sie suniukai tikrai neturi jokio specifinio suns kvapo? Ar lengvai prisitaiko prie seiminko rezimo?

Tikrai neturės, jei tinkamai prižiūrėsite.
Atsakyti
dėkui smile.gif o jie gali būt ramūs ar visad padūkę laksto visur? smile.gif ar čia nuo šeimininko priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Smilgelė* @ 2013 08 06, 10:05)
dėkui smile.gif o jie gali būt ramūs ar visad padūkę laksto visur? smile.gif ar čia nuo šeimininko priklauso?

Nuo šuns charakterio priklauso, šiaip tai yra linksma ir aktyvi veislė, bet net ir tos pačios veislės skirtingi šuniukai skirtingus charakterius juk turi smile.gif Vieni ramesni, kiti aktyvesni smile.gif Jei norite ramaus šuns, ši veislė netiks wink.gif
Atsakyti
o kokia tiktu? nes visų veislių aprašymai skirtingi kituose puslapiuose smile.gif
Atsakyti