Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(Justic @ 2013 10 16, 20:59)
Ieskom miniatiurinio garbanoto bisono.

Dauguma cia raso teisingai, kad nera miniatiuriniu ar maxi garbanotoju bisonu. Bet pagal standarta ju svoris gali buti 3-6 kg, o cia jau skirtumas didelis. Musu veislyne FORTUNOS RATAS jau turime 5 vados nuo 2 kaliu (viso 22 suniukai) ir skirtumus tikrai matome nuo suniuko gimimo iki kol pilnai suaugs. Siuo metu turime 2 vadas suniuku, gimusiu rugsejo 7 ir 11 d. Kvieciame apsilankyti musu veislyne ir manau galesime atsakyti i daugeli klausymu, gyvai isbandysite del alergijos, pamatysite 9 suniukus (liko dar 3 nerezervuoti) su kalytemis. Galima pamatyti ir viena is tevu (kitas Cekijoje). Nemazai zinome jau ir apie sveikata. Musu viena kalyte BONDI Pasaulio sunu parodoje Budapeste siais metais uzeme 3 vieta, kita RAMINA pasidalijo 5-6 vieta, jos sunus ARNO, jau turi 4 vadas ir virs 20 vaiku pasidalijo 5-10 vieta. Mano tel. 8-698-26908, www.bichonfrise.lt
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas turi Romutes kirpejos kuri dirbo kikoj megoj telefona, nes isejo jin is ten o kaip nuvedziau pas viena gluse tai parodija ne bisonas pasidare. Arba kas zino gera kirpeja kuri uz normalia kaina zino kaip formuoti garbanius ?
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2013 10 22, 22:32)
Sveiki,

Gal kas turi Romutes kirpejos kuri dirbo kikoj megoj telefona, nes isejo jin is ten o kaip nuvedziau pas viena gluse tai parodija ne bisonas pasidare. Arba kas zino gera kirpeja kuri uz normalia kaina zino kaip formuoti garbanius ?

"Savo" Kikoj nebandėt?
Atsakyti
dar ne bet jei nerasiu tai teks bet laukiu pasiulymu.
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2013 10 23, 08:24)
dar ne bet jei nerasiu tai teks bet laukiu pasiulymu.

Ten dirba (o gal jau kitur dirba, gal kas mane pataisys) "Baltosios garbanėlės" veisėja.
Atsakyti
Labutis visom Bisoniuku myletojom,jungiames ir mes i jusu gretas smile.gif
Jau beveik dvi savaites pas mus gyvena mazas,baltas ,pukuotukas vardu Laris, sestadieni jam bus 3 menesiukai.Mes taip pat noretume ,kad pasidalintumete savo patirtimi ,kokiu maistu seriate,kokia prieziura aplink akytes ir t.t .
Atsiprasau jei pasikartojau,nepykite esu naujoke jusu gretose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yurka @ 2013 11 14, 17:39)
Labutis visom Bisoniuku myletojom,jungiames ir mes i jusu gretas  smile.gif
Jau beveik dvi savaites pas mus gyvena mazas,baltas ,pukuotukas vardu Laris, sestadieni jam bus 3 menesiukai.Mes taip pat noretume ,kad pasidalintumete savo patirtimi ,kokiu maistu seriate,kokia prieziura aplink akytes ir t.t .
Atsiprasau jei pasikartojau,nepykite esu naujoke jusu gretose  mirksiukas.gif

Gretos didėja 4u.gif Kur pirkote, jei ne paslaptis?

Tinkamiausią maistą, manau, atrasite laikui bėgant - ką valgo vienas, nevalgo kitas. O akytes reikia valyti smile.gif Ar labai ruduoja?
Atsakyti
Labas. Norėčiau iš aš prisijungti prie Jūsų. Auginu bišoniukę Boscą, mums lapkričio 26 d. bus 5 mėn ax.gif
Ir mums bėga akytės, valomės akytes ir nupirkau tablečių, bet nelabai patinka jos, tai bandau su maistu įkišt tiesiai į burną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2013 11 15, 11:57)
Labas. Norėčiau iš aš prisijungti prie Jūsų. Auginu bišoniukę Boscą, mums lapkričio 26 d. bus 5 mėn  ax.gif
Ir mums bėga akytės, valomės akytes ir nupirkau tablečių, bet nelabai patinka jos, tai bandau su maistu įkišt tiesiai į burną  ax.gif

Kokios tabletės?
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 11 15, 06:50)
Gretos didėja  4u.gif Kur pirkote, jei ne paslaptis?

Tinkamiausią maistą, manau, atrasite laikui bėgant - ką valgo vienas, nevalgo kitas. O akytes reikia valyti smile.gif Ar labai ruduoja?

Ne zinoma ne paslaptis, musu Laris airiukas biggrin.gif pirkom Airijoje. Nera labai rudos ,bet ruduoja vistiek ,valom ir mes kasdien akytes specialiu skysciu paskui sausinam, bet vistiek...Valgome Royal Canin maista,o cia jus rasete kad galima pamaisyti varskes ir ryziu i maista gal galima truputi placiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2013 11 15, 13:03)
Kokios tabletės?

user posted image
ten yra 100 tablečių, jei kas nori 30 tablečių vienam mėnesiui galiu parduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2013 11 15, 14:48)
user posted image
ten yra 100 tablečių, jei kas nori 30 tablečių vienam mėnesiui galiu parduoti  ax.gif

Bet manau ,kad tabletese yra antibiotiko ,nemanau kad gerai jomis serti savo augintini schmoll.gif Nesupykit ir neisizeiskit,pasakiau tik savo nuomone...
Atsakyti