QUOTE(KRV @ 2010 10 11, 09:29)
QUOTE(FruitCocktail @ 2010 10 07, 22:56)
Nelabai įsivaizduoju... Manau, reikėtų šnekėti su patyrusiais veisėjais.
Papildyta:
Beje, šiandien mačiau Flintą
Važiavau pro Varpo gimnaziją ir jūsų sūnus vedžiojo

Koks gražus vyrukas, o jau uodegytė... Mes niekaip uodegos neužsiauginam
Kaip laikosi visi bišoniukai? prapuolę visi

(ir mes taip pat

), tik Rumba dar kartais pasipasakoja apie savo nuostabius pasiekimus parodose - sveikinam

. Ačiū už Flinto pagyrimą

O kaip Rumbai sekasi maitintis, gal apetitas pasitaisė? Flintas tai ryja kaip ir anksčiau, rytais ant maisto barstom jūros kopūstų, kurie labai kartūs,bet Flintui tai nemaišo, tik pavalgęs daugiau geria

kaip jūsų kailis? mums apie akis ruduoja nedaug, bet kojytės tai labai lėtai keičiasi,net kartais suabejoju, ar tikrai gerėja, jau 2 mėnesius pakeitę maistą, o prie šaknų baltas kailio ruoželis taip lėtai didėja...gal kuri rengiate bišonus rūbais?prieš kelias sav, kai labiau lijo, jau bandėm įsigyti,bet vis nenutaikėm dydžio,o paskui ir oras pasitaisė

.kai vėl prasidės lietūs ko gero teks ieškoti,tik nelabai man tie dydžiai aiškūs
Apetitas mūsų jau seniai pasitaisęs, močiutė baigia Rumbą nupenėt
O kokiu tikslu tuos kopūstus duodat? Rumbos kailis vėl veltis pradėjo, nes aš per darbus nebeturėjau laiko ja rūpintis

Su akim viskas gerai, na, viena truputėlį bega, bet tas snukis

Lyg atauginėja po truputį, bet vis tiek rudas labai
Rūbų bišonams tai nebent nuo lietaus ir purvo reikia, aš irgi buvau sugalvojus pernai nupirkti kombinezoną iš lietpaltinės medžiagos, bet mažytė Rumba dar buvo, tai galvojau, nupirksiu, kai užaugs

Gal ir reikėtų, įdomu, kaip ji jaustųsi su juo

Arba bent batukus
Papildyta:
QUOTE(dantuku feja @ 2010 10 11, 12:42)
Sveiki
Jau 2 savaitės kaip mūsų namuose laksto pukų kamuoliukas, kurio plaukai vis ilgėja ir dantukai aštrėja
Jungiamės į Jūsų būrį
Afina Alatėja vardu mūsų garbanotoji Bišoniukė.
Kaip smagu

Jūs turbūt savo mažylę iš vilniečių veisėjų pirkot?