Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(KRV @ 2010 10 12, 19:23)
Tuos jūros dumbliu duodam,nes nosytė šviesėti pradėjo,o be to ir nuo dantų akmenų saugos bigsmile.gif . o Rumba dabar  kokį nors sausą maistą valgo,ar kažką natūralaus atitaikėt? Flintui kailis irgi labiau veliasi, net galvoju, gal reikia šampūną keisti,ar dar stipresnio kondicionieriaus nusipirkti g.gif .o jūs su tuo pačiu iš All system prausiatės?

Oi KRV pas mano Pugele irgi nosis labai svieseja, jau tokia lyg ruzava patapo sad.gif reiekis ir man gal tu dumbliu duoti, tik girdejau, kad gali kailiukas patamseti nuo dumbliu. O kur jus perkat tuos dumblius ? kailiukas irgi veliasi, savelu vis daugiau ir daugiau, nors sukuoju kiekviena diena. Va pasirodo brolio ir sesutes problemos tos pacios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2010 10 12, 18:23)
Tuos jūros dumbliu duodam,nes nosytė šviesėti pradėjo,o be to ir nuo dantų akmenų saugos bigsmile.gif . o Rumba dabar  kokį nors sausą maistą valgo,ar kažką natūralaus atitaikėt? Flintui kailis irgi labiau veliasi, net galvoju, gal reikia šampūną keisti,ar dar stipresnio kondicionieriaus nusipirkti g.gif .o jūs su tuo pačiu iš All system prausiatės?

Sauso duodu labai retai, kai nebėr daugiau ką valgyti hihihi.gif
Šampūno nekeitėm, bet kad mes retokai maudomės blush2.gif Aišku, dabar, kai lietaus sezonas prasidėjo, reikės dažniau...
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2010 10 12, 21:06)
Oi KRV pas mano Pugele irgi nosis labai svieseja, jau tokia lyg ruzava patapo sad.gif reiekis ir man gal tu dumbliu duoti, tik girdejau, kad gali kailiukas patamseti nuo dumbliu. O kur jus perkat tuos dumblius ? kailiukas irgi veliasi, savelu vis daugiau ir daugiau, nors sukuoju kiekviena diena. Va pasirodo brolio ir sesutes problemos tos pacios  4u.gif

Bet kaip įdomiai su tuo pigmentu...
Tas vėlimasis žiūriu visus kamuoja, ot nemalonus dalykas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2010 10 12, 22:06)
Oi KRV pas mano Pugele irgi nosis labai svieseja, jau tokia lyg ruzava patapo sad.gif reiekis ir man gal tu dumbliu duoti, tik girdejau, kad gali kailiukas patamseti nuo dumbliu. O kur jus perkat tuos dumblius ? kailiukas irgi veliasi, savelu vis daugiau ir daugiau, nors sukuoju kiekviena diena. Va pasirodo brolio ir sesutes problemos tos pacios  4u.gif

Turbūt brolio ir sesės ir problemos, ir išdaigos panašios biggrin.gif . dumblius mes perkam pas veterinarę, man sakė, kad nuo jų paryškės juodas pigmentas - nosytė ir akys, o kailis neturėtų keistis g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRV @ 2010 10 14, 11:39)
Turbūt brolio ir sesės ir problemos, ir išdaigos panašios biggrin.gif . dumblius mes perkam pas veterinarę, man sakė, kad nuo jų paryškės juodas pigmentas - nosytė ir akys, o kailis neturėtų keistis g.gif

o jus KRV cia Dainavos veterinarijoj perkat tuos dumblius ? kiek kainuoja jeigu nepaslaptis ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2010 10 15, 13:16)
o jus KRV cia Dainavos veterinarijoj perkat tuos dumblius ? kiek kainuoja jeigu nepaslaptis ?  blush2.gif  4u.gif

Taip, Dainavos veterinarijoj.kainavo apie 60lt. buteliukas nedidelis, bet po nedaug tų miltukų dedasi, tai turėtų keliems mėn užtekti, o per tiek laik matysis, ar padeda bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis gražuolių augintojos 4u.gif
Turiu didelį prašymą blush2.gif gal galit į AŽ parašyti garbanių bišoniukų veislynų kontaktus? aciuks.gif
Atsakyti
sveiki, ir mes norim prie jusu prisijungt wub.gif sian tik parvezem sunui 3 metu dovanele, Pupsa 8 sav. maziukas toks, akytes, ausytes rudos, nepriziuretas, nepraustas, gaila taip, toks maziukas, negalejau nepaimt tokio.ismaudem kol kas su vaikisku sampunu ph34r.gif ryt eisiu nuo blusiu nupirksiu ir koki kt specialu sampuna, ismaudzius isdziovinus varsiuka, radau bluse didele, vargsiukas cypauja kart nuo karto, matyt rupuzes kandzioja mad.gif bet daugiau nemaciau. siaip labai nerimauju, nzn ar man atrodo o gal is tikruju, gali but suniukai 8 sav zvairoki??? gal sakau man vaidenasi, kartais rodos tiesiai graziai ziuri, gal pavarges del to akis merkia, miega visalaik, gal kad dar maziukas, nzn, bet jeigu ir turi problemu, jau niekam neatiduosiu, MANO PUPSIS!!! 2.gif jei kam nesunku atrasykit, patarkit, papasakokit, please, busiu lab dekinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2010 10 22, 02:18)
sveiki, ir mes norim prie jusu prisijungt  wub.gif  sian tik parvezem sunui 3 metu dovanele, Pupsa 8 sav. maziukas toks, akytes, ausytes rudos, nepriziuretas, nepraustas, gaila taip, toks maziukas, negalejau  nepaimt tokio.ismaudem kol kas su vaikisku sampunu  ph34r.gif ryt eisiu nuo blusiu nupirksiu ir koki kt specialu sampuna, ismaudzius isdziovinus varsiuka, radau bluse didele, vargsiukas cypauja kart nuo karto, matyt rupuzes kandzioja  mad.gif bet daugiau nemaciau. siaip labai nerimauju, nzn ar man atrodo o gal is tikruju, gali but suniukai 8 sav zvairoki??? gal sakau man vaidenasi, kartais rodos tiesiai graziai ziuri, gal pavarges del to akis merkia, miega visalaik, gal kad dar maziukas, nzn, bet jeigu ir turi problemu, jau niekam neatiduosiu, MANO PUPSIS!!!  2.gif  jei kam nesunku atrasykit, patarkit, papasakokit, please, busiu lab dekinga  wink.gif

Kiek suprantu, jūs ne Lietuvoje? Ir šuniuko nepirkot, o radot kažkur? blink.gif Ar kaip? g.gif
Atsakyti
ne, mes ne lt, airijoj, suniuka nupirkom, bet sakau ant tiek maziukas jisai, drebejo nuo salcio, taip norejos ji priglaust greiciau ir paemem, nu sian jau kitoks reikalas, ismaudytas, kvepia, nuo blusiu pateptas, laksto zaidzia thumbup.gif tik visur sisioja ir kakoja ne ten kur reikia blink.gif palutes paklotos po visa kambari doh.gif bet vistiek nepataiko. o galiu paklaust, jusu suniukai vis del to turi specifini kvapa, ar su laiku praeis?? rodos ismaudziau su spec sampunu 2 kartus, isdziovinau fenu, svarus, kvepia, beeeeettt, vistiek ne taip kaip noretusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2010 10 23, 00:54)
ne, mes ne lt, airijoj, suniuka nupirkom, bet sakau ant tiek maziukas jisai, drebejo nuo salcio, taip norejos ji priglaust greiciau ir paemem, nu sian jau kitoks reikalas, ismaudytas, kvepia, nuo blusiu pateptas, laksto zaidzia  thumbup.gif  tik visur sisioja ir kakoja ne ten kur reikia  blink.gif palutes paklotos po visa kambari  doh.gif bet vistiek nepataiko. o galiu paklaust, jusu suniukai vis del to turi specifini kvapa, ar su laiku praeis?? rodos ismaudziau su spec sampunu 2 kartus, isdziovinau fenu, svarus, kvepia, beeeeettt, vistiek ne taip kaip noretusi  wub.gif

Bet tai kas ten per veisėjai? Nes jūsų aprašymas skamba baisiai...
Bišonai jokio specifinio kvapo neturi, net kvepia jie smile.gif Beje, tokio mažiuko maudyti dar negalima, o ypač su šampūnu, skirtu žmonėms.
Atsakyti
Sveikos visos senai girdetos smile.gif Labai malonu pasiklausyti kaip gyvena Rumba,Puga,Flintukas ir vis nauju prisijungia smile.gif Va paskaiciau MAZULIA komentarus,tai gal db patikesit,kai sakydavau,kad pamaciusios cia bisona neatpazintumet.Kai as nuvezu Dinute i kirpykla ji neatstoja manes klausineti-kuo maitinu ir ka darau,kad jinai tokia balta ir nesusivelus?O as nedarau NIEKO.Nezinau ar mums visad taip seksis,bet ji baltute iki paskutinio plaukelio,snukutis ir tas baltas,baltas.Maudau karta i mazdaug 10 dienu,kartais kas dvi savaites,valgom royal canin,jautiena,kiauliena,geriam vandenuka is buteliu TIK ir siaip obuoliuko......Varskes su ryziais atsivalgem,tai db neduodam.Db papasakosiu kaip atrodo ju bisonai-rudi,akys ir snukutis nujuode,maudo,arba gal isvis nemaudo,isskyrus kai i kirpykla nuveda.O ir su kirpykla nebezinau ka daryti-pirma karta kol dar buvo mazute,tai buvau labai patenkinta kirpimu,o sekancius du kartus ji ja nuskuto vos ne plikai,ausis paliko ilgas,nu zodziu kosmaras,pudelis ar kazkas panasaus,verkt norejosi,visi tik juokesi,sako isderge varksiuke,tai daugiau tikrai nevesiu.Jie nesureiksmina toliu dalyku apie kuriuos jus kalbat,cia jie nuskusti ir viskas,jokio kirpimo,tai nusipirkau maza skutimo masinyte,tai db auginames,tik vis apie akytes su ta masinyte apeinu,uodegyte atsiauginom,tai db tikra grazuole,bet kur bereiks kirpt neisivaizduoju.Nu ir prirasiau as cia lotuliukas.gif .Linkejimai visoms wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet tai kas ten per veisėjai? Nes jūsų aprašymas skamba baisiai...
Bišonai jokio specifinio kvapo neturi, net kvepia jie Beje, tokio mažiuko maudyti dar negalima, o ypač su šampūnu, skirtu žmonėms.

Nzn kaip aprasyt ta kvapa, nesakau kad baisiai smirda, nu sunu kvapas jauciasi, nzn sakau gal kad dar maziukas, isaugs gal nesijaus, bet noretusi kazkuom papurkst kad kvepetu wub.gif
Atsakyti