Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(FruitCocktail @ 2014 02 27, 09:11)
bet jei kalbant apie bišonus konkrečiai, tai Kika priklauso bišonų veisėjams wink.gif

Nežinau, kas turėtų nutikt, kad savo veisimo šuniukus leisčiau sukraut į stiklinius aptvarėlius ir pardavinėt. Net jei tai ir mano pačios parduotuvių tinklas būtų.
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 02 27, 09:11)
Šiaip aš irgi nepirkčiau iš Kikos, bet jei kalbant apie bišonus konkrečiai, tai Kika priklauso bišonų veisėjams wink.gif

Konkrečiai apie Bišonus. Reikės pasidomėti parduotuvėje iš kur tas šuniukas.
Jis buvo paleistas parduotuvėje, tai dėl agresijos ar nemielumo neliko dvejonių.

Ačiū jums už nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 02 27, 08:46)
Nežinau, kas turėtų nutikt, kad savo veisimo šuniukus leisčiau sukraut į stiklinius aptvarėlius ir pardavinėt. Net jei tai ir mano pačios parduotuvių tinklas būtų.

Na, man irgi tai nepriimtina, ir tikrai nepirkčiau iš ten, bet yra, kas perka...
Atsakyti
QUOTE(milk`a @ 2014 02 27, 13:13)
Konkrečiai apie Bišonus. Reikės pasidomėti parduotuvėje iš kur tas šuniukas.
Jis buvo paleistas parduotuvėje, tai dėl agresijos ar nemielumo neliko dvejonių.

Ačiū jums už nuomones.

Sunu charakteriai keiciasi jiems augant. Tai, kad suniukas dabar meilus dar nereiskia, kad po keliu menesiu neprasides problemos del to, kad nemegsta vaiku, kitu sunu ar kitu zmoniu.
Kiek laiko jau ieskote Bisono? Kodel nesikreipiate pas normalius veisejus, kur galite pamatyti motina, pabendrauti apie tai kaip auginti? Pirksite is Kikos, o po poros savaiciu ateisite cia ir klausinesite kaip maudyti, kaip aukleti, kokiu maistu Bisoniuka maitinti? rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu jums klausimeli, uzsirezervavau maltos bisoniuke, su dokumentais , taciau veiseja pasake kad jos blogas sakandis, man suniuko reikia namams, ne parodoms , tai kazkazkaip nekreipiau didelio demesio, bet dabar sunerimau, ar del to nebus ateityje kokiu nors problemu? Ar si beda nieko baisaus? Labai prasau atsakykit kas zinot..
Atsakyti
QUOTE(Solveiga912 @ 2014 03 05, 18:58)
Turiu jums klausimeli, uzsirezervavau maltos bisoniuke, su dokumentais , taciau veiseja pasake kad jos blogas sakandis, man suniuko reikia namams, ne parodoms , tai kazkazkaip nekreipiau didelio demesio, bet dabar sunerimau, ar del to nebus ateityje kokiu nors problemu? Ar si beda nieko baisaus? Labai prasau atsakykit kas zinot..

Blogas sakandis tai tiesiog pas ja sukandimas neatitinka standarto. Ateityje problemu del to tikrai nebus. Nebent pas ja ten tarpas gaunasi kokio centimetro dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 05, 21:48)
Blogas sakandis tai tiesiog pas ja sukandimas neatitinka standarto. Ateityje problemu del to tikrai nebus. Nebent pas ja ten tarpas gaunasi kokio centimetro dydzio mirksiukas.gif

Aciu labai uz atsakyma, labai nuraminot!:))
Atsakyti
Sveikutes, labai prasau kas galite, man atrasykite. Zodziu destau savaja istorija. Vaikai 10 ir 4 metai laaaabai praso suniuko. Vyras labai myli gyvunus. Bet sako, kad jiems reikia namo ir voliero. Kae namie sie suniukai viska sugadina ir sugrauzia. Dukryte renkasi tarp Jorksyro ir garbanotojo Bisono. Zinau, kad niekas man neatsakys tiksliau uz jus mielosios, jau auginancius siuos veisles suniukus. Jorkiukai, kiek mano draugai turi apart baluciu daugiau zbitku nepra pridare. Balutes neproblema. Bijome sugraustu ir apdraskytu baldu, sienu, duru.
Kiek skaiciau sios info pas jus neradau. Bet radau, kad kai kurios sakote saugiau bus laikyti metaliniame naminiame namuke suniukams. Tai kylo klausimas kodel?
labau busiu dekinga uz daugiau pasisakynu, man rupimu klausymu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2014 05 06, 05:14)
Sveikutes, labai prasau kas galite, man atrasykite. Zodziu destau savaja istorija. Vaikai 10 ir 4 metai laaaabai praso suniuko. Vyras labai myli gyvunus. Bet sako, kad jiems reikia namo ir voliero. Kae namie sie suniukai viska sugadina ir sugrauzia. Dukryte renkasi tarp Jorksyro ir garbanotojo Bisono. Zinau, kad niekas man neatsakys tiksliau uz jus mielosios, jau auginancius siuos veisles suniukus. Jorkiukai, kiek mano draugai turi apart baluciu daugiau zbitku nepra pridare. Balutes neproblema. Bijome sugraustu ir apdraskytu baldu, sienu, duru.
Kiek skaiciau sios info pas jus neradau. Bet radau, kad kai kurios sakote saugiau bus laikyti metaliniame naminiame namuke suniukams. Tai kylo klausimas kodel?
labau busiu dekinga uz daugiau pasisakynu, man rupimu klausymu. 4u.gif

Namuke pats šuniukas jaučiasi saugiau (jei pratinamas nuo mažumės), bet visą ilgą dieną jame nepalikčiau.
Sienų ir durų bišonai gal nelabai apdraskys, baldų kampus gali apgriaužti, kaip, turbūt, ir jorkai ax.gif Viskas priklauso nuo auklėjimo ir šuns užimtumo. Jei jis turės ką skanaus griaužti, tai kam jam tas baldų kampas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2014 05 06, 11:18)
Namuke pats šuniukas jaučiasi saugiau (jei pratinamas nuo mažumės), bet visą ilgą dieną jame nepalikčiau.
Sienų ir durų bišonai gal nelabai apdraskys, baldų kampus gali apgriaužti, kaip, turbūt, ir jorkai  ax.gif Viskas priklauso nuo auklėjimo ir šuns užimtumo. Jei jis turės ką skanaus griaužti, tai kam jam tas baldų kampas  bigsmile.gif

labai labai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2014 05 06, 12:29)
labai labai aciu.

Stai ir vel as wink.gif Jau vakar pas mus apsigyveno nauja drauge. Garbanora bisone vardu Bentle.
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2014 05 09, 11:53)
Stai ir vel as wink.gif Jau vakar pas mus apsigyveno nauja drauge. Garbanora bisone vardu Bentle.

Pasirodom pasirodom bigsmile.gif Kur pirkot?
Atsakyti