Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji bišonai (II tema)

QUOTE(jolant1 @ 2014 09 08, 13:26)
Turim garbanotųjų bišonų vadą.

Parašykite i AŽ kainą. Ačiū.
Atsakyti
Sveiki, katik prisijungiau prie forumo ir prie mamu smile.gif mano jaunuolis Bazilikas, kuriam jau 5men:)
noriu pasiteirauti, kada sios veisles sunims pradeda garbanotis kailis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaJuste @ 2014 09 23, 20:02)
Sveiki, katik prisijungiau prie forumo ir prie mamu smile.gif mano jaunuolis Bazilikas, kuriam jau 5men:)
noriu pasiteirauti, kada sios veisles sunims pradeda garbanotis kailis?  rolleyes.gif

Labiausiai matysis po pirmo kirpimo smile.gif
Atsakyti

Na, pirmas kirpimas gali buti ir 3men ir 5men ir vyresnis, tai vistiek kazkokia branda ir kailio kitimas vyksta tam tikrais menesiais? g.gif
Atsakyti
Pagal forumo aktyvuma, galima spresti, kad sios veisles sunu nera daug.. tad norejau pasiteirauti, gal klaipedoje yra garbanotuju bisonu norinciu pabendrauti ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaJuste @ 2014 09 25, 08:01)
Pagal forumo aktyvuma, galima spresti, kad sios veisles sunu nera daug.. tad norejau pasiteirauti, gal klaipedoje yra garbanotuju bisonu norinciu pabendrauti ? smile.gif  4u.gif

As pastoviai seku tema,bet deja tikrai niekas nebendrauja cia...o taip noretusi nuotraukyciu ir linksmu istoriju biggrin.gif
Mano maziukas tai 'neorginalas',tai nedristu rodyti... ax.gif
Atsakyti
o is kokio jus miesto?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaJuste @ 2014 09 26, 12:14)
o is kokio jus miesto?
smile.gif

As is uzsienio ax.gif
Idek savo mazuliuko foto a bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koooks grozis... wub.gif
Jau ta smeleta nosyte... wub.gif
Maniskis irgi toks meskutis kazkada buvo... ax.gif

user posted image
Atsakyti
grynai, kaip mano Bazas smile.gif kaip jums akytes ar sveikos? smile.gif
Atsakyti
Oj akytes.. labai didele beda su jom,asaroja,del ko kailiukas nurudaves baisingai..kartais net zmones gatvej klausia kas jam negerai doh.gif nors kerpam mes ji tumpai ir aplink akis nukarpom,kad tik neerzintu ju niekas,ir moli tepu,bet niekas negeriau.
O kaip jusiskiui?
Papildyta:
user posted image
Dabar tai va toks ponaitis... 2metukai
Atsakyti