maniskis nera su dirzu gaves , nei su rykste bet turbut instinktyviai zino kas tai yra,,,tai kai pradeda ozius rodyti as atsinesu dirza ir viena karta su dirzu trenkiau per stala ir pasakiau kad kita karta bus per uzpakali, tai dabar tereikia paklausti ar atsinesti dirza ir visi oziai savaime issilaksto

Mano sunelis visiskai nemegsta buti kambary vienas, visada buna musu kambaryje, kad ir ka darytume, visa laika bunam kartu, bet jei daro tai, kas negalima, buna nuvestas i savo kambari.Ten prabuna apie 5 min, priklauso nuo to, ar rodo ozius 
Papildyta:
MB daro lygai taip pat ir tikrai buna veiksminga

Papildyta:
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 20, 13:56)
maniskis nera su dirzu gaves , nei su rykste bet turbut instinktyviai zino kas tai yra,,,tai kai pradeda ozius rodyti as atsinesu dirza ir viena karta su dirzu trenkiau per stala ir pasakiau kad kita karta bus per uzpakali, tai dabar tereikia paklausti ar atsinesti dirza ir visi oziai savaime issilaksto 

QUOTE(barbarisa @ 2010 01 21, 10:21)
Mano sunelis visiskai nemegsta buti kambary vienas, visada buna musu kambaryje, kad ir ka darytume, visa laika bunam kartu, bet jei daro tai, kas negalima, buna nuvestas i savo kambari.Ten prabuna apie 5 min, priklauso nuo to, ar rodo ozius 
Papildyta:

Papildyta:

tikrai 100 procentu veiksminga

QUOTE(Reginok @ 2008 11 19, 13:04)
Mano bernai daro pritupimus
. Anksciau buvau pries-vyras sugalvojo,bet labai veiksminga-ir pasportuoja ir po 30-50 pritupimu padarimo maziau norisi sbitku daryti.

maniskiai atsilenkimus daro.
Mazesne bausme - 50 atsilenkimu. Uz didesnes yra ir 200 dares.
Bet kokia pazanga per sporto uzsiemimus dabar matosi - anksciau pilvas buvo silpniausia vieta, o dabar stipriausia. Itariu reikes prie atsispaudimu pereiti - gal ir anie pageres.
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 21, 12:45)
maniskiai atsilenkimus daro.
Bet kokia pazanga per sporto uzsiemimus dabar matosi - anksciau pilvas buvo silpniausia vieta, o dabar stipriausia. Itariu reikes prie atsispaudimu pereiti - gal ir anie pageres.
o tai jei vaikui patinka sportuoti, jug jam tada atsilenkimai, atsispaudimai ne bausme , o treniruote

Kol kas pasakau, kad nekalbesiu. Mums labai veiksminga.
O ar pagalvojote kodel vaikas daro kazka specialiai?
Leiskite vaikui padaryti,pameginti, o neuzdrausti. Tegul jis supranta pats. Jis kur kas protingesnis, nei JUS.
Aiskinkite-zodziais, o ne musimais,sudavimais. Auklekite ji saziningu, mandagiu zmogumi.
Neleiskite pertraukineti zmoniu.
Papildyta:
tieisog auklekite taip,kad nesusidetu su bloga kompanija ir nepasuktu blogais keliais
QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 21, 14:53)
o tai jei vaikui patinka sportuoti, jug jam tada atsilenkimai, atsispaudimai ne bausme , o treniruote

Nu čia tai tikrai tiesa

QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 21, 14:53)

o is kur tu istraukei, kad jam patinka?
Jisai toksai visas meskiukas ir i sporto uzsiemimus yra veziojamas, kad pajudetu, pasportuotu ( nes ir svoris auga), issikrautu, o ne todel, kad jam ten labai patiktu.
+ didesni bausme poveiki sudaro, ne pats veiksmas, o tai kad tau liepiama daryti dabar ir tam tikra kieki ir tam tikru budu, nors tu gal mieliau pazaistumei. Net ir megstamiausias dalykas tampa nebe tokiu mielu, kai atsiranda reikia
Kiek akį užmečiau, pastebėjau, kad dauguma nors ir nemuša, bet vis tiek remiasi baimės sukėlimu
Aš už prasižengimus kažką uždraudžiu, pvz. eit pas draugę, kažkiek laiko valgyt saldumynus, neleidžiu prie kompo, nevežu į spektaklį, būrelį ar pan. Esu kartą įkrėtus į užpakalį, tai dar iki dabar gailiuosi, manau padariau didelę ir tikriausiai nebepataisomą žalą, nes ji iki šiol tai prisimena. Bet ji dėl to jaučia tik nuoskaudą ir baimę, o dėl ko gavo net neprisimena. Baisiausia, kad nebeprisimenu ir aš
Taip negera, kai vaikas mamos bijo, juk mama turėtų būt tas žmogus kuriuo vaikas galėtų beatodairiškai pasitikėt ir jaustis saugus

Jergutėliau, kaip sudėtinga su tom bausmėm. Kol visai maži, efektas ir kampe pastovėt, ir kažko neduot, bet vėliau
Ir ant galvos negali leist užlipt, ir ryšį su vaiku nesinori prarast - aukštoji matieka
Saviškius bernus, kol buvo maži, auklėjau kampu, o paskui jie pradėjo juokus krėst kampe pastatyti. Pačiai gėda buvo

Dazniausiai uzdraudziu, tai ka jis megsta: ziureti filmukus, zaisti kazka, ciupaciupsai visokie ir prie viso to eina paguleti (kampas kazkada jam lb juokingai pasirode
). Jei jau visai i vakara ir pvz nenori susitvarkyti zaisliuku, tada eina jau miegot be kalbu
Bet dar guledamas vistiek atsipraso, susitaikom, tik jau nesikelia is lovos
Yra gaves ir i uzpalaki

Yra gaves ir i uzpalaki