kaip užsisakyt tuos nemokamus mėginukus, dedu į krepšį, bet mėginukai mokami, kiekvienas po 1,29
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 16, 09:59)
kaip užsisakyt tuos nemokamus mėginukus, dedu į krepšį, bet mėginukai mokami, kiekvienas po 1,29
Tai kad ju nera nemokamu

Galima nebent užtaikyt ant nemokamo siuntimo, bet nežinau, ar dažnai.

Siandiena isigijau Blondie atspalvi. Bijojau ,kad labai nubalins bet nieko,prisitaike prie odos. Neblogai maskuoja,truputi matos ant odos.
Pries tai naudojau Magic Minerals tai maskavo tobulai, laikesi neblogai, poru nekimso ,bet lb greitai susinaudojo, tikiuosi Lily uzteks ilgam.
Pries tai naudojau Magic Minerals tai maskavo tobulai, laikesi neblogai, poru nekimso ,bet lb greitai susinaudojo, tikiuosi Lily uzteks ilgam.

lily lolo tikrai užtenka ilgai. Aš jau pusę metų naudoju, bet dar nei pusės nesunaudojau.
QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 16, 19:30)
lily lolo tikrai užtenka ilgai. Aš jau pusę metų naudoju, bet dar nei pusės nesunaudojau.
Kasdien naudojant ir ne viena sluoksni lengvai uzmetant ,o taip kruopsciai viska uzmkaskuojant? Nu tada liuks,

Tik as nemoku ju tvarkingai naudoti ,apkratau visur aplinkui nuo sepetelio.

QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 16, 19:39)
Kasdien naudojant ir ne viena sluoksni lengvai uzmetant ,o taip kruopsciai viska uzmkaskuojant? Nu tada liuks,

Man šitaip naudojant užteko 3 mėnesiams

neįsivaizduoju kokį kiekį reiktų tept, kad per tris mėnesius išnaudoti. Aš normaliai tepu, ne visai kasdien, bet 5 dienas į savaitę manau visada pasidažau.
QUOTE(raselita @ 2011 02 16, 21:03)
Man meginuko turbut 3 menesiams uzteks

QUOTE(Balalaika. @ 2011 02 16, 23:03)
neįsivaizduoju kokį kiekį reiktų tept, kad per tris mėnesius išnaudoti. Aš normaliai tepu, ne visai kasdien, bet 5 dienas į savaitę manau visada pasidažau.
Aš ir pati nelabai suprantu kaip man taip greit baigės indelis, nes pvz krempudros pakuotės vos ne metams užtekdavo

as perskaiciau visus imanomus kometarus apie sio gamintojo pudros pagrindus ir nusprendziau kad man tiks candy cane tai uzsisakiau didele pakuote iskart, nes labai nenorejau laukti puse menesio meginuku is uzsienio. Atrodo pakankamai naturaliai, maskuoja, tik dienos pabaigoj matosi kur oda pasausejusi ko nera su betkuria mano naudota kremine pudra. Bet vis tiek man mineraline patinka 10 kartu labiau del naturalesnio vaizdo
)

Gal kas esate bande porcelain ir blondie atspalvius?
Dar is sviesesniu matau candy cane yra:oh Pasimetusi tarp situ triju spalvu esu...
Ar porcelain atspalvis nors truputi pamaskuoja, ar labai sviesi spalva?
Mano oda sviesi, aplink nosies sriti su rausvomis demelemis, pavieniais spuogeliais, kazin ar tiktu?
Norisi naturaliai atrodancios ir blizgesiuka nuimancios spalvos...
Dar is sviesesniu matau candy cane yra:oh Pasimetusi tarp situ triju spalvu esu...
Ar porcelain atspalvis nors truputi pamaskuoja, ar labai sviesi spalva?
Mano oda sviesi, aplink nosies sriti su rausvomis demelemis, pavieniais spuogeliais, kazin ar tiktu?
Norisi naturaliai atrodancios ir blizgesiuka nuimancios spalvos...