Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(JLab @ 2012 05 31, 23:19)
Sveikos ar lily lolo pudros gerai laikosi? Veidukas neatrodo kaip miltuotas?smile.gif Nekemsa poru?smile.gif

Na, man tai taip atrodė, kad tik tik pasipudravus gal ir toks matiškumas matosi, bet praėjus kuriam laikui tai labai natūraliai atrodo, lygi, skaisti oda. Bet aš tik vieną sluoksnį pudros "dedu" be maskuoklio ar užbaigiamosios pudros. Naudoju kažkur savaitę jau, tai oda sveikesnė atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 03 30, 10:41)
ismeginau maskuokli atspalvio Nude, tai kaip ir tiko, nei per tamsus, nei per sviesus... kaip manote kokia pudra atspalvio tiktu.....??? g.gif  mano oda vidutiniskai sviesi,bet neperbalus..

Barely buff manau
Atsakyti
gal kuri turejot concealeri peepo spalvos. kaip patiko g.gif g.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip jums juodas akiu piestukas? Gerai laikosi? Mingkstas? Ryski spalva? Eina apibrezti virsutini akies voka?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 06 17, 10:29)
Sveikos, kaip jums juodas akiu piestukas? Gerai laikosi? Mingkstas? Ryski spalva? Eina apibrezti virsutini akies voka?smile.gif)

Na man tai nelabai laikosi tas juodas akiu piestukas,tepa paakius schmoll.gif spalva ganetinai ryski,minkstas.siaip jau trecdali jo nunaudojau,bet galbut daugiau nepirktau jo.
 i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 birželio 2012 - 22:59
Pabaigiau shimmerio mėginuką, labai patiko. Imsiu pilną pakuotę: http://www.lilylolo....ral-Shimmer 004
Atsakyti
ar bandet kas nors lupdazius?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 07 25, 17:01)
ar bandet kas nors lupdazius?

Mane irgi labai domina, nes gavau email'a apie naujienas, tai pasirode ir grazus, ir smagus. O blizgiai man LL patinka, tai aisku norisi ir lupdaziuka isbandyt....
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ar vilniuje kas nors prekiauja LL?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti