Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(Godutia @ 2011 04 22, 01:27)
Sulu,
nesudirgino niekas nei akiu nei odos, nors mano oda problematiska, kemsasi poros nuo ko tik imanoma.
O pravedima buvau pasidariusi piestuku, panasiai kaip sis mirksiukas.gif

user posted image

Tada bandysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
o kaip ju kazin piestukai akims? ar minksti, gerai brezia?
Atsakyti
Na, as cia ne i tema tikriausiai apie ta pravedima parasiau blush2.gif . Nes kitas priemones naudojau ne LL, tik pudra LL, ant kurios viskas ir issilaike puikiausiai.
Idomu ir man butu kaip LL piestukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2011 04 23, 02:55)
Na, as cia ne i tema tikriausiai apie ta pravedima parasiau blush2.gif . Nes kitas priemones naudojau ne LL, tik pudra LL, ant kurios viskas ir issilaike puikiausiai.
Idomu ir man butu kaip LL piestukai  g.gif

Tai ir šešėliai ne LL?
Atsakyti
tik pudra LL, ant jos viskas ir laikesi mirksiukas.gif Ant kitu pudru butu man nuplauke viskas, bet si, toks vaizdas, kad gali kaip seseliu pagrindas buti wub.gif
Atsakyti
O mane kaip tik domina LL šešėliai, ar gerai laikosi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 04 24, 12:37)
O mane kaip tik domina LL šešėliai, ar gerai laikosi ir pan.

Išbandžiau šešėlius, na laikosi, bet man kiek vis tiek į raukšlę iki vakaro subėgo ax.gif Bet iš esmės man jie patiko, sakiau reiks dar kokius užsisakyti.

Dar bandžiau blizgį, rinkausi ryškiausią, tai spalva šviesesnė nei bijojau, kad bus. Blizga gražiai, bet nusivalo gana greitai. Irgi patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 11 gegužės 2011 - 14:57
QUOTE(kregzde @ 2011 05 11, 15:56)
Išbandžiau šešėlius, na laikosi, bet man kiek vis tiek į raukšlę iki vakaro subėgo  ax.gif  Bet iš esmės man jie patiko, sakiau reiks dar kokius užsisakyti.

Dar bandžiau blizgį, rinkausi ryškiausią, tai spalva šviesesnė nei bijojau, kad bus. Blizga gražiai, bet nusivalo gana greitai. Irgi patiko.

O jūs prieš tepdama šėšėlius vokus padengiate pudra?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 05 11, 19:00)
O jūs prieš tepdama šėšėlius vokus padengiate pudra?

Ne, tepu iškart, gal su pudra geriau laikytų, bet nelabai ją naudoju. Man vis tiek jie patiko, pabandykite kokius vienus ir matysite ar patiks. Aš pirkau iš feelunique, ten nemokamas siuntimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 12 gegužės 2011 - 07:15
QUOTE(kregzde @ 2011 05 12, 08:15)
Ne, tepu iškart, gal su pudra geriau laikytų, bet nelabai ją naudoju. Man vis tiek jie patiko, pabandykite kokius vienus ir matysite ar patiks. Aš pirkau iš feelunique, ten nemokamas siuntimas  ax.gif

Bandysiu, tik neisirenku spalvos. blush2.gif O kokios pas jus spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2011 05 12, 09:11)
Bandysiu, tik neisirenku spalvos.  blush2.gif O kokios pas jus spalvos?

Pirkau Gunmetal, norėjau pilkos, na tai ji man labai šviesi pasirodė ir dar ta pilka yra į rudumą (kūno spalvą), nos draugė man sako, kad į pilkumą:

user posted image

Bandysiu kokią matinę šįkart, kokią ryškesnę.
Atsakyti
Išsirinkau šią, žiūrėsim kaip šie dažys, matiniai:

user posted image
Atsakyti