Įkraunama...
Įkraunama...

Lily Lolo

QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 03 05, 21:20)
labas,ar esate kuri bandzius lily lolo sepetelius pudrai?jei taip koks ispudis?jie sintetiniai?

Jie sintetiniai. Turiu super kabuki ir concealer brush. Super kabuki labai švelnus šepetėlis, geros kokybės.
Atsakyti
o tu ji lietuvoj pirkai?
Atsakyti
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2012 03 07, 22:01)
o tu ji lietuvoj pirkai?

Ne, pirkau iš feelunique.com
Atsakyti
o to kabuki sereliai sintetiniai ar ne?
Atsakyti
o kur perkate meginelius LL pudru ir t.t.?? ir kaip ten galima atsisutsti is uzsienio? gal kazkas renka uzsakymus...??
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 03 14, 16:40)
o kur perkate meginelius LL pudru ir t.t.?? ir kaip ten galima atsisutsti is uzsienio? gal kazkas renka uzsakymus...??

Labas, pora kartu esu siuntusis meginelius is lilylolo.co.uk. Jie siuncia i Lietuva, tai labai paprasta. Tiesa, viena spalva gali siustis tik 1 karta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltoji_feja @ 2012 03 14, 18:15)
Labas, pora kartu esu siuntusis meginelius is lilylolo.co.uk. Jie siuncia i Lietuva, tai labai paprasta. Tiesa, viena spalva gali siustis tik 1 karta.  smile.gif

o tai meginukai nemokami ar kaip? nelabai randu as sitame puslapyje megineliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 03 14, 18:42)
o tai meginukai nemokami ar kaip? nelabai randu as sitame puslapyje megineliu g.gif

ir gal dar kas nors galetu palygint LL su BxM??
Atsakyti
Merginos noreciau pabandyti skaistalus sios firmos, bet nezinau pagal ka rinktis spalvyte, ar rozinius ar persikinius, ar tamsesnius ar sviesesnius g.gif seip nesu skaistalu naudojusi tai net neisivaizduoju kokia spalva man tiktu. Gal ka galetumete patarti is savo patirties
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 03 14, 19:42)

Pasirenkat spalvą, tada renkantis renkantis dydį yra pasirinkimas Sample size (foundation ir finishing powder yra tikrai mėginukai, anksčiau ir maskuoklių buvo, dabar nematau). Mėginukai mokami, siuntimas irgi mokamas.
Atsakyti
Dar noreciau patarimu del atspalvio... nezinau koki LL pasirinkti, siaip naudoju Bare x minerals, tai tinka Light atspalvis, mano oda vidutiniskai sviesi, bet neperbalusi, galvoju kazkaip apie atspalvius Blonde arba burely buff.... tik galvoju gal blonde gali buti per sviesi, o burely buff per tamsi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2012 03 16, 08:22)
Dar noreciau patarimu del atspalvio... nezinau koki LL pasirinkti, siaip naudoju Bare x minerals, tai tinka Light atspalvis, mano oda vidutiniskai sviesi, bet neperbalusi, galvoju kazkaip apie atspalvius Blonde arba burely buff.... tik galvoju gal blonde gali buti per sviesi, o burely buff per tamsi.. g.gif

Naudojau barely buff, irgi esu sviesiaode, bet neperbalus stipriai, si spalva man labiausiai patiko. Siaip turejau meginuku ir blondie bei warm peach, tai tos spalvos gal ir nieko butu, bet jauciausi kaip numirele, labai isbales ir miltuotas veidas atrode smile.gif
Atsakyti