Įkraunama...
Įkraunama...

Nenori valgyti. Kodėl ir ką daryti?

As jau irgi duodu skusto obuoliuko bei banano. Manoji, aciu Dievui, valgo normaliai. Sakyciai net noriai, is pradziu nelabai mokejo ryti: voliodavo po burnyte doh.gif o dabar jau sparciai valgo - vos speju skusti thumbup.gif
Pradejau duoti ragauti gana anksti, nes skaiciau, kad po to velesniame amziuje gali atsisakyti valgyti ka nors kita, nes bus labai pripratus prie MP. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2006 04 26, 22:29)
Pradejau duoti ragauti gana anksti, nes skaiciau, kad po to velesniame amziuje gali atsisakyti valgyti ka nors kita, nes bus labai pripratus prie MP.  doh.gif

o aš kaip tik kiek esu skaičius, tai visur rekomenduoja nuo pusės metų papildomą maistą įvedinėt, na truputį anksčiau tai irgi nieko blogo, bet va jei neduodama ir po pusmečio, tai jau negerai.

mes pradėjom privalginėti nuo 5mėn (pats vyrukas išsiprašė), nuo kruopinės košytės ir jokio vargo nebuvo, valgė labai skaniai tik spėk duoti bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus ir dideliu problemu nebuvo su valgymu toks jausmas, kad jis jau gime mokedamas valgyt bigsmile.gif Nes kai pirma karta daviau paragaut slyvu tyreles, nes del pilvuko reikejo, tai nieko pro sali neisejo smile.gif Nu avizine kose jau netaip skaniai pirma karta valge, bet vis su diena geriau, o darzoviu tyres taip pat skaniai valgo ir gana greit thumbup.gif Man vyras sako neduok taip greit, bet kad jis jei ilgiau uztempi is nekantrumo pradeda zyst bigsmile.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo darzoviu kose valgyti nuo 5,5 men. Valge kuo puikiausiai apie 200ml kiekviena karta. po kiek laiko bandziau duoti obuoli - nepatiko, tas pats buvo ir su bananu bei vaisinem tyrelem. Dar nuo 6,5 men pabandziau pasiulyt kruopu koses. Valge "atbulais dantim". O va dabar jau 7 men. nebevalgo nei tu paciu megstamu darzoviu blink.gif. Nieko nesuprantu. Tokia gera pradzia buvo, taip dziaugiausi, kad bus valgus vaikinas, deja.... Ka as ne taip padariau, niekaip nesumastau. Rodos per prievarta tikrai negrudau. Tai dabar musu meniu tik MP. 7 men leliui tikrai skurdoka. Ka daryt?
Atsakyti
mums tai sekesi liuksiskai. jokiu problemu nuo pat pradziu. pasiraukydavo, bet nurydavo. gal per daug duodi?? pradeti reikia nuo trupuciuko ir didinti kieki.. as dar kartais duodu paciai pazaisti su saukstuku, aisku, man priziurint, kad neuzsigautu. tai ji automatiskai kisa sauksta i burna ir prie sauksto pripranta. :thumb_yello:kartais, kad jai padet ir pati cepsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums labai gerai pavalgyti padeda reklama per TV biggrin.gif Visi ožiai tada dingsta biggrin.gif
Aišku, tai nėra gerai, bet geriau, nei nieko ax.gif
Atsakyti
Labutis, as savo mazuli sauksteliu maitinu nuo 4 menesiuku, taip pat valgo mano pienuka, daktare patare anksciau pradeti primaitinti, siaip svorio priaugam gerai- vaikiukas drutas, jam reikia kazko rimciau, ne vien tik mamytes pienuko.
Is pradziu sunkiai sekesi maitinti su sauksteliu, bet po truputi pripratom thumbup.gif Dabar tik pamato mamyte su sauksteliu ir jau burnyte placiai praverta-tik duok, megsta kosytes, vaisines tyreles, tik niekaip bulvytes virtos nevalgo, jau taip susiraukia, bet ragausim ragausim ir po truputi bandysim priprasti 4u.gif
Atsakyti
As irgi pradejau duoti maisto ragauti nuo 4 men. obuoliuko bei banano. Is pat pradziu mokejo valgyti ir ryti. Dabar pamaciusi mane su saukstu - issizioja kaip varniukas wub.gif
Atsakyti
suėjo 6mėn ir pradėjom nuo bulvių tyrelės su MP skiestos, sekasi sunkiai, daug sukinėjasi, raukosi, zyzia, bet po truputi kasdieną didinam kiekį ir atrodo, kad keli šaukštleliai nueina ten kur reikia smile.gif o ne ant seiliaus ir pirštų.

su šaukšteliu moka ir pats pažaisti ir vitaminus gerti, bet kai tik košė artyn - suktis reikia, viską kitktą žiūrinėti - tikiuosi, kad nebus taip ilgai g.gif
Atsakyti
Mano megytei iš karto pavyko išsižioti ir gražiai nuryti maistelį,net keista buvo thumbup.gif
Atsakyti
Ojoj unsure.gif kol kas tai vargstam doh.gif pora sauksteliu ir viskas nebevalgo,nors isbandziau visokias tyreles ir pirktas ir namines ir koses,gal kuri patiks,bet kol kas rezultatas praktiskai nulinis verysad.gif o dabar tai isigudrino,kai tik pridedu sauksta prie lupu,kad issiziotu,tai dar stipriau lupas suciaupia verysad.gif wub.gif Nu ir ka dabar daryti su situo kleckiuku wub.gif ojoj lotuliukas.gif
Atsakyti
na štai 4u.gif jau trys dienos kaip laaaabai gražiai valgo, žiojasi kai artėja šaukštelis, liežuvis stumia maistą gilyn ir ryja, ir jau beveik pakeitėm visą maitinimą.
mokėmės lėtai ir trupučiu su pykčiu, bet pavyko per beveik 3 savaites išmoko laaabai gražiai valgyt ir pamėgo košę, beje pastebėjau, kad geriau truputi palaikyti ilgiau alkaną, negu kišti papuką, tada geriau košytę valgo thumbup.gif

žodžiu mums pavyko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti