Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas po cezario pjūvio

sveikos,mamytes,as jau buvau pasisakiusi temoje ir man viskas ziauriai aktualu,as pastojau praejus keturiems menesiams po cezario,baimes buvo,bet.....tfu tfu tfu kol kas viskas normaliai,jau 23 savaite,kadangi gyvenuairijoj,tai niekas cia nesuka del mano nestumo galvos ir gimdyti leis paciai....tikiuosi viskas bus gerai....poilsiui laiko nera,dukryte maza,visa laik judesy,tai ir galvot per daug laiko nera,tikiu,kad viskas bus gerai 4u.gif sekmes visoms!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Pirmo gimdymo metu darė extra CP, nes vaikiukas buvo didelis ir užstrigo. Po 4 m vėl pastojau, bet nėštumo pabaigoje liepė daryti planinį CP, nes genetikė planavo didelį vaikį ir bijojo, kad pasikartos ta pati situacija. Va ir visa istorija. biggrin.gif
Atsakyti
O jus, kurios esat po 2 cp, papasakokit kaip su tuo randu buna 4u.gif Pjauna ten pat, kitur? neatsiranda per antra nestuma striju aplink?
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2010 08 02, 14:49)
O jus, kurios esat po 2 cp, papasakokit kaip su tuo randu buna  4u.gif  Pjauna ten pat, kitur? neatsiranda per antra nestuma striju aplink?

Antro CP metu senajį randą apipjauna ir atrodo, kad pjauta buvo tik kartą. Po mano antro CP praėjo jau 4 metai, tai randas išbluko ir praktiškai nieko nesimato. Juo labiau, kad pjauna gana žemai, toje vietoje kur na beveik niekam nerodot... biggrin.gif Nors sako, kad tai priklauso nuo gydytojo, kai kurie pjauna aukščiau. Bet šito patvirtinti negaliu. Tai supratau, kai darė antrą CP. Gyd. E. Tvarionavičienė pasakė, kad pjūvis darytas gana žemai ir labai puikiai, ir kad man pasisekė, kad turėjau gerą gydytoją (pirmą CP darė R. Juršėnas)
Na o strijų per antrą nėštumą pas mane nebeatsirado, nes pirmas vaikiukas buvo didesnis ir matyt su antru pilvo oda tempėsi mažiau.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Deja,kol kas as esu tik planuojanti ir vis laukianti stebuklingo vaizdelio ant NT wub.gif
Man pirmas irgi buvo CP.Dare bendra nejautra (narkoze),o antras kaip pasake mano gine irgi bus CP (cia del mano sveikatos problemu).Tik man be galo buvo liudna kad nemaciau savo ka tik gimusios princeses verysad.gif idomu butu suzinoti ir apie epidura?ar patartumet geriau rinktis narkoze ar tik epidura?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 14:05)
Sveikos merginos 4u.gif
Deja,kol kas as esu tik planuojanti ir vis laukianti stebuklingo vaizdelio ant NT wub.gif
Man pirmas irgi buvo CP.Dare bendra nejautra (narkoze),o antras kaip pasake mano gine irgi bus CP (cia del mano sveikatos problemu).Tik man be galo buvo liudna kad nemaciau savo ka tik gimusios princeses verysad.gif idomu butu suzinoti ir apie epidura?ar patartumet geriau rinktis narkoze ar tik epidura?

Man abu kartus darė spinalinę nejautrą (panašu į epidūrą, tik ten vaistus suleidžia vieną kartą ir viskas) jei nori panmatyti iš karto savo vaikiuką, reikia spinalinės ar epidūro, tada esi sąmoninga visos operacijos metu ir gali pamatyti. Kai kurioms baisu buna, kad kai pjauna jos gali pajausti visą "malonumą". Iš tikro nejauti nieko, tik kai gydytojas prisiglaudžia artyn iš šono. O kai pjauna buvo toks jausmas kad tarsi užrauktuką atsegė. bet taip buvo pirmą CP, kai operacija buvo ekstra ir pjovė greičiau. Antrą kartą (jau buvo planinė CP), nejaučiau nieko. Bet su nejautra abu vaikkiukus ir pamačiau ir išgirdau iš karto. Nereikia bijoti nejautros, nes skausmo tikrai jokio nėra.
Atsakyti
Sveika,
Nežinau kas yra narkozė, t.y. man darė epidūrą, tai buvo labai gerai, iškart pamačiau mažylį. Svarbiausia, kad anesteziologą gautum kvalifikuotą, nes kitaip po operacinis periodas gali virsti košmaru (baisingi galvos skausmai kokį mėnesį). Man tai viską pataikė puikiai, tai kitą dieną jau vaikščiojau wink.gif Aš nenorėčiau narkozės. Man antras mažylis bus irgi CP wink.gif
Labai linkiu greičiau pagaut gandrus už kojos wink.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2010 08 04, 14:05)
Sveikos merginos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Push_Push @ 2010 08 04, 15:11)
Sveika,
Nežinau kas yra narkozė, t.y. man darė epidūrą, tai buvo labai gerai, iškart pamačiau mažylį. Svarbiausia, kad anesteziologą gautum kvalifikuotą, nes kitaip po operacinis periodas gali virsti košmaru (baisingi galvos skausmai kokį mėnesį). Man tai viską pataikė puikiai, tai kitą dieną jau vaikščiojau wink.gif Aš nenorėčiau narkozės. Man antras mažylis bus irgi CP wink.gif
Labai linkiu greičiau pagaut gandrus už kojos wink.gif

Aciu visoms uz atsakymus,dabar telieka kaip nors gandra prisikviesti,o tai saukiu saukiu o jis negirdi lotuliukas.gif matyt per tuos 10 beveik menesiuku saukimo balsas mano prikimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Push_Push, labai dekoju uz nuostab palinkejima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra @ 2010 08 02, 22:16)
Antro CP metu senajį randą apipjauna ir atrodo, kad pjauta buvo tik kartą. Po mano antro CP praėjo jau 4 metai, tai randas išbluko ir praktiškai nieko nesimato. Juo labiau, kad pjauna gana žemai, toje vietoje kur na beveik niekam nerodot... biggrin.gif  Nors sako, kad tai priklauso nuo gydytojo, kai kurie pjauna aukščiau. Bet šito patvirtinti negaliu. Tai supratau, kai darė antrą CP. Gyd. E. Tvarionavičienė pasakė, kad pjūvis darytas gana žemai ir labai puikiai, ir kad man pasisekė, kad turėjau gerą gydytoją (pirmą CP darė R. Juršėnas)
Na o strijų per antrą nėštumą pas mane nebeatsirado, nes pirmas vaikiukas buvo didesnis ir matyt su antru pilvo oda tempėsi mažiau.

Man 1 CP darė ši nuostabi gydytoja wub.gif irgi labai žemai ir gražiai, lengvai sugijo. Po 4 sav, kai nuėjau pas savo gyd, kuri prižiūrėjo nestuke.gif tai iš karto pasidomėjo kas darė operaciją, nes sakė viskas labai labai gerai thumbup.gif

Tai kaip suprantu, patartina pertrauką daryti 2 metų petrauką tarp gimdymų? O ne pastojimų? Tai realiai jau saugu pastoti truputį daugiau ne po metų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2010 08 02, 14:49)
O jus, kurios esat po 2 cp, papasakokit kaip su tuo randu buna  4u.gif  Pjauna ten pat, kitur? neatsiranda per antra nestuma striju aplink?

Pas mane buvo tris CP ir visus kartelius pjove toje pacioje vietoje.Randas atrodo lyg karteli tik butu pjautas, bet gilesnis nei po pirmojo cp ir ilgiau gyja nei pirmasis g.gif O strijos toks dalykas kad jau ju neisvengsti schmoll.gif ,tik aisku pas mane ju yra ant pilvo ne toj vietoj kur sekcija daryta ,o del pilvelio issitampymo schmoll.gif Bet siaip su laikurandas sugyja ir lieka nedidelis pjuvis, kuris isblunka su laiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 18 rugpjūčio 2010 - 15:13
QUOTE(0rchideja @ 2010 08 18, 17:10)
Pas mane buvo tris CP ir visus kartelius pjove toje pacioje vietoje.Randas atrodo lyg karteli tik butu pjautas, bet gilesnis nei po pirmojo cp ir ilgiau gyja nei pirmasis  g.gif O strijos toks dalykas kad jau ju neisvengsti  schmoll.gif ,tik aisku pas mane ju yra ant pilvo ne toj vietoj kur sekcija daryta  ,o del pilvelio issitampymo schmoll.gif Bet siaip su laikurandas  sugyja ir lieka nedidelis pjuvis, kuris isblunka su laiku smile.gif

Mane siurpas nukrate ax.gif ...man ir pirmas randas ilgai jautrus buvo...tai jau praejus 2 metams praktiskai galiu sakyti, kad nebejautrus, o pirmais metais, tai nemalonu buvo...
Man tai idomu koks po 3 cezariu pilvas lieka...nes kitoms ir po vieno cezario lieka toks ratukas virs pjuvio..net nezinau kaip pasakyti, odos rauksle lieka...man po pirmo CP lyg ir viskas sugrizo i savo vietas, bet vis tiek nebera kaip buvo...
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2010 08 18, 16:20)
Mane siurpas nukrate ax.gif ...man ir pirmas randas ilgai jautrus buvo...tai jau praejus 2 metams praktiskai galiu sakyti, kad nebejautrus, o pirmais metais, tai nemalonu buvo...
Man tai idomu koks po 3 cezariu pilvas lieka...nes kitoms ir po vieno cezario lieka toks ratukas virs pjuvio..net nezinau kaip pasakyti, odos rauksle lieka...man po pirmo CP lyg ir viskas sugrizo i savo vietas, bet vis tiek nebera kaip buvo...

Na randas lieka ,niekur manau jis nedinks, opilvas lyg ir susitrauke bet ne pilnumoje, jauciasi kur buvo pjuvis ir speju dar ilgai taip bus, o gal net ir nebeisnyks ir ta oda ji jauciasi (na kaip suglebusi truputi,irgi nezinau kaip cia issireiksti rolleyes.gif ) ir ratuka turiu bet cia manau labiau itakoja uzsilikes priaugtas svoris, nes man numetus kelis kg. jauciasi pilvo pamazejimas zymiai ir kas zino jei gryzciau iki savo pirmojo nestumo svorio busena gal uzkritusio pilvuko ir nebeliktu mirksiukas.gif ax.gif biggrin.gif Bet siaip gyventi galima mirksiukas.gif Aisku jau su labai atviru maudimuku nepavaiksciosi,bet tame bedos kazkaip nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 03 rugsėjo 2010 - 19:55