Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Eletėja @ 2011 12 13, 23:11)
Man šio kondicionieriaus teko pabandyt tik mėginėlį, bet ir po vieno karto supratau, kad jis ne man - plaukai tokie šiurštūs pasidarė ir besiveliantys...nustebau, nes šiaip naudoju Angelica veido toniką, migdolų dušo aliejų ir rankų kremą su apelsinų žiedais - pastarieji tinka ir patinka idealiai.

o man tos pačios serijos (5 aliejų), bet stiprinamasis kondicionierius tiesiog tobulas - kol kas nekeisčiau į jokį kitą bandytą kondicionierių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 14 gruodžio 2011 - 15:26
Nupirkau ant dienu sita http://www.loccitane...,2125,33039.htm skaistinamaji vandenuka. Na kolkas patinka, kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2011 12 18, 21:38)
Nupirkau ant dienu sita http://www.loccitane...,2125,33039.htm skaistinamaji vandenuka. Na kolkas patinka, kvapas  wub.gif

Aš irgi nusipirkau šlamučių toniko nedidelį kiekį pabandymui, kvepia tai tikrai wub.gif O pas mane dar miniukas su purkštuku, tai labai džiaugiuos, kad purškia nedidele srovele, o smulkiai kaip dulksna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate04 @ 2011 12 09, 18:55)
Gal kas bandete L'occitane moteriska dezodoranta, ar padeda?

Sveikos, ir mane domina atsiliepimai apie rutulini dezodoranta kas isbande smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 01 05, 13:19)
Sveikos, ir mane domina atsiliepimai apie rutulini dezodoranta kas isbande smile.gif

As tik paciam ju puslapyje skaiciau atsiliepimus tai lyg prakaitavimo nestabdo, bet kvapa naikina, sveikesnis produktas smile.gif Sakiau pati ismeginsiu, kai pabaigsiu savuosius turimus smile.gif
Atsakyti
gal kas lūpų blizgius išbandėt ir šešėlius, įdomūs atsiliepimai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 08, 13:51)
gal kas lūpų blizgius išbandėt ir šešėlius, įdomūs atsiliepimai būtų smile.gif

As turiu stai toki Lūpų blizgis „Pivoine Flora“

Pirkdama prasiau pardavejos, kad tik butu tepamas sepeteliu , kalbejom, taremes ir nusikalbejom i pievas, kad ji man pardave sita, o as namuose atsukus pamaciau, kad jis spaudziamas kaip kremas is tubeles doh.gif Nesuprantu , kaip 2 zmones gali aiskintis apie viena , bet nusipirkti visai kita lotuliukas.gif
Bet as siuo blizgiu, nepaisant pirkimo istorijos, esu labai patenkinta.
Visu pirma, jios tepasi kaip bespalvis, o paskui nuo lupu silumos igauna lengvai rausva atspalvi. ta pastebejau, kai nusivaliau blizgiuota pirsta i servertele. Jei apibrezti lupas naturaliu piestuku ir pasitept siuo blizgiu- labai grazu ir naturalu. jei siuo blizgiu patepu ant lupdazio- vel kitas efektas. Zodziu, matyt, kazkokia jega nukreipe mane ji isigyti biggrin.gif
Atsakyti
gal kas esat bande ir turit atsiliepimu apie

Rožių šampūnas

Šampūnas, praturtintas rožių žiedų vandeniu, švelniai plauna plaukus, suteikia jiems glotnumo. Erškėtrožių aliejus suteikia plaukams spindesį ir šilko švelnumą. Kreminės konsistencijos šampūnas suteikia plaukams sveikumą ir švelniai pakvėpina gaiviu ir vaisiniu rožių kvapu. Tinka visų tipų plaukams. Natūralios kilmės putojantis pagrindas.

arba

Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas kurio sudėtyje yra natūralios kilmės augalinis derinys iš 5 eterinių aliejų (šventagaršvių, levandų, snapučių, kvapiųjų kanangų, pačiulių) ir kviečių baltymų, atgaivina sausus, pažeistus, dažytus ar chemiškai paveiktus plaukus. Dėka šio derinio stiprinančių ir regeneruojančių savybių, plaukams suteikiamas glotnumas ir švelnumas. Jūsų plaukai atrodo elastingi, žvilgantys ir švelnūs.
Atsakyti
stiprinamojo šampūno su 5 eteriniais aliejais nebandžiau, bet balzamas buvo katastrofa, plaukai kaip šieno kupeta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 14, 21:12)
stiprinamojo šampūno su 5 eteriniais aliejais nebandžiau, bet balzamas buvo katastrofa, plaukai kaip šieno kupeta  unsure.gif

Man stiprinamojo sausiems ir pažeistiems plaukams derinukas thumbup.gif. Šampūnas švelniai plauna, visai nesausina, o balzamas pamaitina - tokie žvilgantys, purūs, faini plaukai. Malonus neįkyrus kvapas plaukuose.
Dabar bandysiu ir kaukę. Pardavėja sakė, kad daug intensyvesnio poveikio bei balzamas. Įdomu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 01 15, 10:54)
norėčiau ir aš, kad nuolaidų daugiau būtų smile.gif gal pardėse ir daugiau siūlo, senokai buvau

Užsiregistruokite gauti "Provanso" kortelę jų parduotuvėse ir specialius pasiūlymus atsiųs SMS žinute (ar el.paštu g.gif ). Kortelę gavau nemokamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 15 sausio 2012 - 15:16
QUOTE(bonza @ 2012 01 14, 15:08)
gal kas esat bande ir turit atsiliepimu apie

Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas kurio sudėtyje yra natūralios kilmės augalinis derinys iš 5 eterinių aliejų (šventagaršvių, levandų, snapučių, kvapiųjų kanangų, pačiulių) ir kviečių baltymų, atgaivina sausus, pažeistus, dažytus ar chemiškai paveiktus plaukus. Dėka šio derinio stiprinančių ir regeneruojančių savybių, plaukams suteikiamas glotnumas ir švelnumas. Jūsų plaukai atrodo elastingi, žvilgantys ir švelnūs.

Bandžius esu šį, bet tik iš mėginėlių kelis kartus, plaukai tikrai gerai išplauti, glotnūs, švelnūs, nesivelia. Tiesa bandžiau su tos pačios serijos kondicionieriumi ir kauke 4u.gif
Atsakyti
as ir prisidedu prie pagiru siam sampunui ir visiems sios linijos produktams, reiktu kada pakartot
Atsakyti