Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Ar matet pirkti kur nors tokius kvapus keturkampius,prie kasu budavo,i maiseli ideda juos,kiek ziurejau neberandu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2012 01 28, 00:26)
As manau del to, kad losjonas, as naudoju ranku krema su taukmedziu, tai sitas ziema nepakeiciamas 4u.gif

sitas nerealus man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 22, 11:53)
Gal kuri galėtų parekomenduoti skaniai kvepiantį ir gerą rankų kremą? Kad būtų iš riebesnių  smile.gif

Yra toks skaniai kvepiantis su vanile ir 25% taukmedžių sviesto. smile.gif Tik reikėtų prieš perkant pasibandyt parduotuvėj, nes turint itin sausą odą neužteks drėkinimo, bent jau man žiemą tikrai neužtenka. Iš riebesnių, tai yra tokia gryno taukmedžio serija su tam tikrais kvapais, pvz kakavos, rožių ir apelsinų, tik tie sviestai tepasi ir įsigeria sunkiau, nei rankų kremai.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 21, 21:33)
Tai nuo to reikejo ir pradet  doh.gif  lotuliukas.gif ner uz ka 4u.gif

sorry, nesusiprotejau blush2.gif Bet aciu labai, kurios atsakete. drinks_cheers.gif tai yra Tau ir lietuvaitei100 biggrin.gif notworthy.gif Aciu, merginos 4u.gif

Siaip tai Loccitane megstu, ypac plauku kaukes nuolat pirkdavau su 5 ingredientais, nepamenu tik pavadinimo. gal kas uzvestu ant kelio. ir prausikliai visi labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 22 vasario 2012 - 15:30
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 22, 16:23)
sorry, nesusiprotejau  blush2.gif  Bet aciu labai, kurios atsakete.  drinks_cheers.gif  tai yra Tau ir lietuvaitei100 biggrin.gif  notworthy.gif Aciu, merginos  4u.gif

Ner uz ka mirksiukas.gif del kaukes nepamenu, reik psl ju ziuret biggrin.gif
As nusipirkau Slamuciu paakiu balzama/krema.. buvau bandzius kazkada labai labai senai.. nepadare didelio ispudzio, bet tada dar man jis ir neturejo nieko daryt nes vos 19m gal buvo biggrin.gif labai idomi tekstura.. toks gelis ne gelis.. pavertus bega, nu ta prasme ner kremas tirstas.. smile.gif noretusi gal daugiau riebumo man.. greit susigeria, bet tai nereiskia, kad bus neveiksmingas.. skaiciau labai gerus atsiliepimus, kas paskaistina, nuima patinima, kas man irgi aktualu, lygina raukslytes.. ziuresim kaip bus toliau bigsmile.gif manau patiks
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 22, 13:53)
Gal kuri galėtų parekomenduoti skaniai kvepiantį ir gerą rankų kremą? Kad būtų iš riebesnių  smile.gif

iš kvapų tai man patinka apelsinų žiedų, vyšnių žiedų, verbenų, bet jie visi neriebūs. O dabar naudoju su 20 % taukmedžių sviesto - ir tekstūra man labai patinka ir kvapas toks švelnus, bet fainas smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali parašyt atsiliepimų apie šlamučių liniją ? Laimėjau 30 procentų nuolaidą - norisi išbandyti, oda mano mišri, tačiau ryžių linija iš loccitano pasirodė per stipri 4u.gif Ir nuo kelių metų ją galima naudoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 08 kovo 2012 - 11:15
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 08, 12:10)
Gal kas gali parašyt atsiliepimų apie šlamučių liniją ? Laimėjau 30 procentų nuolaidą - norisi išbandyti, oda mano mišri, tačiau ryžių linija iš loccitano pasirodė per stipri  4u.gif Ir nuo kelių metų ją galima naudoti?  4u.gif

Man 26m, naudoju paakiam krema sitos linijos.. manau nuo 25m drasiai galima naudot
Atsakyti
o kaip cia ta 30proc nuolaida galima gauti? as slamuciu esu pirkus veido krema, bet pavasariui galvoju fluida pirkt, nes kremas riebokas... Jei gerai atsimenu, tai nuo 25metu drasiai galima naudot.
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 08, 12:10)
Gal kas gali parašyt atsiliepimų apie šlamučių liniją ? Laimėjau 30 procentų nuolaidą - norisi išbandyti, oda mano mišri, tačiau ryžių linija iš loccitano pasirodė per stipri  4u.gif Ir nuo kelių metų ją galima naudoti?  4u.gif

o ką turite mintyje "per stipri"?smile.gif
naudoju šlamučių veido putas - kol kas rezultato nepastebiu, o ir pasivalius, šiek tiek tempia odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristale @ 2012 03 08, 13:23)
o kaip cia ta 30proc nuolaida galima gauti? as slamuciu esu pirkus veido krema, bet pavasariui galvoju fluida pirkt, nes kremas riebokas... Jei gerai atsimenu, tai nuo 25metu drasiai galima naudot.

laimėjau FB blush2.gif blush2.gif
QUOTE(Wiktoo @ 2012 03 08, 18:31)
o ką turite mintyje "per stipri"?smile.gif
naudoju šlamučių veido putas - kol kas rezultato nepastebiu, o ir pasivalius, šiek tiek tempia odą smile.gif

O kolegė nugąsdino, kad čia odai nuo 40 metų.. blush2.gif 4u.gif Tik bijau, kad ta nuolaida bus tik tam trijų dalių rinkiniui... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _chance_: 09 kovo 2012 - 09:51
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 09, 09:50)
laimėjau FB  blush2.gif  blush2.gif
O kolegė nugąsdino, kad čia odai nuo 40 metų..  blush2.gif  4u.gif Tik bijau, kad ta nuolaida bus tik tam trijų dalių rinkiniui...  unsure.gif  unsure.gif

Man rodos, šis šlamučių veido kremukas Divine vyresnėms (nuo 40 m.), o jaunesnėms šis "Precious" tinka 4u.gif

Mąstau ir aš apie šlamučius ax.gif Artėja gimtadienis, turėčiau gauti kuponą su 20% nuolaida bigsmile.gif

Tik vat dabar susimąsčiau - kremuką geriau pirkti ar fluidą? g.gif
Ir ką dar vertėtų įsigyti iš šios (ar nebūtinai) linijos? (na, yra klausiančiųjų, ko norėčiau dovanų, tai "pašnibždėčiau") Mano oda mišri, linkusi į riebumą...
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 09, 10:50)
O kolegė nugąsdino, kad čia odai nuo 40 metų..  blush2.gif  4u.gif

o kas bus jei budama 30m naudosit priemones skirtas 40m? smile.gif juk ne i metus reik ziuret, o i odos bukle..
Atsakyti