Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 03 11, 21:35)
Man rodos, šis šlamučių veido kremukas Divine vyresnėms (nuo 40 m.), o jaunesnėms šis "Precious" tinka 4u.gif

Mąstau ir aš apie šlamučius ax.gif Artėja gimtadienis, turėčiau gauti kuponą su 20% nuolaida bigsmile.gif

Tik vat dabar susimąsčiau - kremuką geriau pirkti ar fluidą? g.gif
Ir ką dar vertėtų įsigyti iš šios (ar nebūtinai) linijos? (na, yra klausiančiųjų, ko norėčiau dovanų, tai "pašnibždėčiau") Mano oda mišri, linkusi į riebumą...

As naudoju kremuka su slamuciais, mano oda misri, man ziema jis puikiai tiko, kai baigsiu manau bandysiu fluida, tikiuosi pakaks drekinimo, nes dabar naudojant Sirius aparata oda pasausejus smile.gif Siaip kremukas tikrai labai malonus odai, gerai susigeria.
Idomu kaip slamuciu serumas ir slamuciu skaistinamasis kremukas, reikes meginiu paprasyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 03 11, 21:48)
gausit ir jis galios 3 men! mirksiukas.gif bus laiko pagalvot  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Kažkaip pasiskaitinėjau aprašymus ir niekur neužmačiau, jog būtų parašyta, kokiam odos tipui kas tinka g.gif Ant mėginuko parašyta, jog skirta "normaliai ir sausai odai", o "Loccitane" parduotuvėje konsultantė sakė, kad tinka mišriai g.gif doh.gif
Kalbu apie šį šlamučių kremą Precious 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 09, 10:50)
laimėjau FB  blush2.gif  blush2.gif
O kolegė nugąsdino, kad čia odai nuo 40 metų..  blush2.gif  4u.gif Tik bijau, kad ta nuolaida bus tik tam trijų dalių rinkiniui...  unsure.gif  unsure.gif

man konsultantė sakė, kad skirta nuo paauglystės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 03 08, 11:10)
Gal kas gali parašyt atsiliepimų apie šlamučių liniją ? Laimėjau 30 procentų nuolaidą - norisi išbandyti, oda mano mišri, tačiau ryžių linija iš loccitano pasirodė per stipri  4u.gif Ir nuo kelių metų ją galima naudoti?  4u.gif

man slamuciai pati geriausia is kitu visu liniju smile.gif esu irgi bandzius ryziu linijos produktus, tai tokia siaip sau pasirode, o vat slamuciu liuks. patinka tuom kad istikruju paskaistina oda, atjaunejusi atrodau, naudoju putas, skaistinamaji tonika ir kremuka (ta lengvesni toki). Pas mane irgi veido odos tipas misri smile.gif
Atsakyti
dalinuosi įspūdžiais apie išbandytus produktus:)

„4 karalienių rožių“ tepamieji kvepalai
kvapas malonus, bet ilgai nelaiko (bent man) ir pasitepus greitai neįsigeria. nebekartočiau tepamųjų kvapų.

Taukmedžių valomasis veido pienelis
labai malonus, švelnaus kvapo, patogus dozatorius, negraužia akių - gerai nuvalo makiažą (nebandžiau su tušu, kuris būtų atsparus vandeniui)

Veido tonikas „Angelica“
malonaus, gaivaus kvapo, pasitepus veidas tarsi šiek tiek tiek glitnus, bet jaučiasi gaivus pojūtis.

Taukmedžių veido serumas
malonus, švelnus, bekvapis. gerai tepasi, greitai įsisgeria, dozatorius puikus. bet įtariu man kiek per riebus.

Valomosios veido putos
man sausina odą, o šiaip nieko daugiau negaliu paskayti, jokio ppvekio nepajutau.

Taukmedžių veido šveitiklis
smulkūs grudeliai, gerai valo, malonios konsistencijos.

Paakių želė „Angelica“
labai greitai įsigeria, kvapnus, pradžioje lygtais šiek tiek šviesino, dabar ne. jokio poveikio nepamačiau.

Migdolų šveičiamasis kremas
labai patinka, maloniai kvepia, gerai nušveičia.

Stangrinamasis kūno aliejus
labai patinka, tepantis, toks jausmas, kad jis pradeda šilti. gerai drėkina, saldžiai kvepia - net kartais sakyčiau, per intensyvus kvapas.

Pėdų kremas su 15% taukmedžių sviesto
man kiek nepatinka kvapas, kiek medicininias, bet gerai drėkina.

Rutulinis dezodorantas
pradžioje jautėsi citrusinis kvapas, gerai veikė, dabar, nei kvapo, nei veikimo - gal oda priprato?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiktoo: 16 kovo 2012 - 20:18
Veido tonikas ,,Angelica" ir man patinka, kvapas maloniai gaivus, gerai padrėkina, tik aš nejaučiu jokio glitumo-man puikiai susigeria smile.gif
Taukmedžių veido serumas irgi patiko, ypač per didžiuosius šalčius-puikiai drėkino ir maitino odą, man kvapas labai patiko-toks kreminis biggrin.gif
Migdolų šveitiklis ir man labai patinka, kvapas pats geriausias iš Loccitane (man) smile.gif kartais juo net veidą pašveičiu (kai noriu kiek šiurkštesnio šveitimo) blush2.gif oda lieka švelni, kvapni, taip pat labai geras dalykėlis yra migdolų dušo aliejus wub.gif
QUOTE(Wiktoo @ 2012 03 16, 22:17)
dalinuosi įspūdžiais apie išbandytus produktus:)

„4 karalienių rožių“ tepamieji kvepalai
kvapas malonus, bet ilgai nelaiko (bent man) ir pasitepus greitai neįsigeria. nebekartočiau tepamųjų kvapų.

Taukmedžių valomasis veido pienelis
labai malonus, švelnaus kvapo, patogus dozatorius, negraužia akių - gerai nuvalo makiažą (nebandžiau su tušu, kuris būtų atsparus vandeniui)

Veido tonikas „Angelica“
malonaus, gaivaus kvapo, pasitepus veidas tarsi šiek tiek tiek glitnus, bet jaučiasi gaivus pojūtis.

Taukmedžių veido serumas
malonus, švelnus, bekvapis. gerai tepasi, greitai įsisgeria, dozatorius puikus. bet įtariu man kiek per riebus.

Valomosios veido putos
man sausina odą, o šiaip nieko daugiau negaliu paskayti, jokio ppvekio nepajutau.

Taukmedžių veido šveitiklis
smulkūs grudeliai, gerai valo, malonios konsistencijos.

Paakių želė „Angelica“
labai greitai įsigeria, kvapnus, pradžioje lygtais šiek tiek šviesino, dabar ne. jokio poveikio nepamačiau.

Migdolų šveičiamasis kremas
labai patinka, maloniai kvepia, gerai nušveičia.

Stangrinamasis kūno aliejus
labai patinka, tepantis, toks jausmas, kad jis pradeda šilti. gerai drėkina, saldžiai kvepia - net kartais sakyčiau, per intensyvus kvapas.

Pėdų kremas su 15% taukmedžių sviesto
man kiek nepatinka kvapas, kiek medicininias, bet gerai drėkina.

Rutulinis dezodorantas
pradžioje jautėsi citrusinis kvapas, gerai veikė, dabar, nei kvapo, nei veikimo - gal oda priprato?

Atsakyti
Šiandien išbandžiau kūno kremą, kvapas labai patiko ir nors atrodo lengvas, bet normaliai odai drėkinimo pakanka thumbup.gif
Delice des Fruits
user posted image
Atsakyti
Nusipirkau "Ambre" tualetinį vandenį. Labai patinka sodrus rytietiškas kvapas wub.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Pats geriausias šampūnas ir balzamas, loccitane su violetine etikete, 5 aliejų, kvepia nuostabiai bei plaukai minkšti ir švelnūs būna po jų biggrin.gif

Dar naudoju šlamučių skaistinamąjį kremą, bei nusipirkau šlamučių veido fluidą spf40, mano veidas strazdanotas, pavasarį stazdanos išryškėja, bet kol kas jos liko tokio pat ryškumo, kaip ir žiemą biggrin.gif

Tačiau gaivinamasis veido vanduo su taukmedžiu nepatiko, man jis veidą graužė, bet kadangi davė dovanų, tai negaila išpilti buvo biggrin.gif Bet man visi tokie skystimai (tonikai, akių makiažo valikliai) graužia veidą ir akis, net ir skirti jautriai ar alergiškai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justyte: 13 balandžio 2012 - 00:19
o jie daro bandymus su gyvunais ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 04 18, 12:28)
o jie daro bandymus su gyvunais ? unsure.gif

nedaro,plačiau apie tai čia: http://www.loccitane...8077,250730.htm
Atsakyti