Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Ačiū visoms pakomentavusioms lūpų balzamus. Visgi įsigyjau rožių kvapo. Dieviškas aromatas! Puikiai tinka mano lūpoms. Perkant Kauno Akropolyje maloniai pasiūlė kortelę, tačiau apie mėginukus neužsiminė.
Nors nesu lengvai pasiduodanti visoms tų įvairių dėžučių vilionėms, pamačius šios turinį neatsilaikiau. Bandysiu rytoj atsiimti. Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
O man visai patinka tepami kvepalai - jie be alkoholio, tai ir nesilaiko visa diena, bet nedirgina odos ir gan ilgai maloniai kvepia. Dabar kaip tik spėjau įsigyt su akcija Cherry Princess šiuos http://www.loccitane...3286,232827.htm , Panoramoj tik ir gavau, nes Gedo pr jau nėra... su akcija jie dabar apie 22Lt vietoj 31
Atsakyti
Aš irgi turiu Cherry princess tepamus, labai labai patinka jų kvapas, taip, ilgai nesilaiko, bet nesunku juos nešiotis ir teptis keliskart smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gimtadienio proga gavau dovanų kuponą apsipirkt su 20 proc. nuolaida, tai dabar turiu galvosūkį g.gif
Domintų atsiliepimai apie:
rankų muilą su saldžiaisiais migdolais
taukmedžiu veido šveitiklį
rožių žiedlapių lūpų balzamą
ypatingai švelnų rankų ir kūno losjoną
šlamučių skaistinamąjį veido kremą...

Neapsisprendžiu kurio losjono noriu - vyšnių žiedų ar bijūnų ax.gif

Mano atsiliepimai apie turimus produktus:
Šlamučių paakių balzamas labai patinka: jį naudojant akys tapo gyvesnes, gaivesnės, bet netinka teptis ryte, nes apsitraukia plėvele. Tad naudoju tik nakčiai.
Migdolų dušo aliejus labai patinka, nes juos nusiprausus nebereikia naudot kūno kremo, oda švelni, sudrėkinta, malonaus kvapo.
Vyšnių dušo želė – želė kaip želė. Skaniai kvepia, bet ant kūno kvapas ilgai neišlieka... Pakuotė graži , bet nėra patogi dėl trumpo snapelio.
Migdolė kūno pienelis -gėris. Labai malonus kvapas ir konsistencija, juo pasitepus oda švelni, kvepianti ir zerinti wub.gif
Rankų kremas su 20 proc.taukmedžių aliejaus - džiaugiuosi, kad pirkau tik 30ml, nes man visai nieko gero... Perku eurokos žymiai pigesnį ir geresnį. Vis dar ketinu išbandyti TBS kanapinį.
Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas su 5 eteriniais aliejais
- plaukai švelnūs, pasipūtę. Šampūno kvapas aitrokas…
Turiu tos pacios serijos kondicionieriaus mėginukų, tai net nežinau kaip vertinti, nes esu įpratus prie stipriai glotninančių, o šis ne toks…
dar turejau Angelica serijos mėginukų - veido kremo ir paakių, tai man nepatiko, gelinio pagrindo labai greit susigėrė, o drekinimo nepajutau…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 10 kovo 2013 - 17:51
QUOTE(mimoza:) @ 2013 03 10, 19:50)
Sveikos  4u.gif
Gimtadienio proga gavau dovanų kuponą apsipirkt su 20 proc. nuolaida, tai dabar turiu galvosūkį  g.gif
rankų muilą su saldžiaisiais migdolais
rožių žiedlapių lūpų balzamą
ypatingai švelnų rankų ir kūno losjoną
šlamučių skaistinamąjį veido kremą...

Neapsisprendžiu kurio losjono noriu - vyšnių žiedų ar bijūnų  ax.gif

rankų muilas su saldžiaisiais migdolais - mano pats megstamiausias muilas, ir voniai nebereikia patalpu gaiviklio
slamuciai man asmeniskai nepatinka del kvapo schmoll.gif , kiek kartu daviau jiems sansa - po kazkiek laiko ima erzinti ... doh.gif Vienintelis bekvapis slamuciu paakiu balzamas neerzina smile.gif

del APSISPRENDIMO vysniu ar bijunu- siulau vysniu ziedus- pavasaris, netruks susprogti pumpurai, vysniu ziedai taip pat wub.gif , O bijunai labiau tiktu i vasaros antra puse, rugpjucio link biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2013 03 10, 18:50)
Gimtadienio proga gavau dovanų kuponą apsipirkt su 20 proc. nuolaida, tai dabar turiu galvosūkį  g.gif

As irgi tuoj gausiu ta Gimtadienio nuolaida.. tai labai noriu didelio 20% taukmedzio ranku kremo ir Migdolu kremo kuno wub.gif dar sveitiklio irgi turbut noreciau kazkokio veidui.. tas taukmedzio vilioja g.gif
p.s koki kremuka perkat rankom ten ta pigu kur minejot? As turejau TBS kanapini, patiko siaip, tikrain gerai drekino, ir kvapas man jo visai nebaisus.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 kovo 2013 - 22:07
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 11, 10:27)
ir aš laukiu tos gimtadienio nuolaidos, tik įdomu kiek laiko ji galioja, bet labiau linkstu į ryžių seriją ir dar planuoju namų kvapus pasipildyti smile.gif, gaila, kad dingo iš prekybos alyvmedžio putos veidui, ech man ten visko noris kai nueinau  ax.gif

Panaudot reikia per menesi nuo gavimo datos 4u.gif apsipirkimas vienkartinis, tad reikia labai apgalvot 4u.gif
o ar verta pirkti tuos namu kvapus? labai jau brangiai gaunasi - indelis+kvapas. As siuo metu perku frosh (varlyte) 90 ml uz 21 Lt ax.gif Kvepia apie 3 men.
O kiek laiko kvepia loccitane?

Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2013 03 11, 00:02)
As irgi tuoj gausiu ta Gimtadienio nuolaida.. tai labai noriu didelio 20% taukmedzio ranku kremo ir Migdolu kremo kuno  wub.gif dar sveitiklio irgi turbut noreciau kazkokio veidui.. tas taukmedzio vilioja g.gif
p.s koki kremuka perkat rankom ten ta pigu kur minejot? As turejau TBS kanapini, patiko siaip, tikrain gerai drekino, ir kvapas man jo visai nebaisus..  smile.gif

Migdolai... wub.gif krema pirksiu kitam saltajam sezonui.
Rankoms perku Aldo Vandini spirit of india krema. Man patinka, kad jis gerai primaitina ir rytietiskas kvapas. Su loccitane reikejo tepti daznai, po kiekvieno plovimo (o as labai megstu rankas daznai plauti blush2.gif ) ir net jauciasi, kad i suskeldejusias vietas nesusigeria.

Buvau apsisprendusi pirkti slamuciu veido krema, bet siandien isbandziau fluida su 8 proc. taukmedziu, tai labai fainas wub.gif greit isigere, padrekino, veidukas svelnus, jokio riebumo pojucio... Vasarai manau labai butu tinkamas.
Ir labai gundausi veido sveitikliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 11 kovo 2013 - 08:32
Na brangūs aišku tie namų kvapai doh.gif , bet esu gavusi dovanų patį indelį su lazdelėmis, tai dabar laikas nuo laiko kažkurį kvėpiklį nusiperku, laiko kvapas ilgai, nors jau indelis būna tuščias o dar per tas lazdeles garuoja smile.gif, nes ir pilti reikia nedaug, sakykim to 100ml papildymo užtenka 5 men., bet aš nemėgstu intensyvaus kvapo, čia turbūt kaip kam smile.gif, beje dar patinka tie maišeliai, pvz man idealu batų dėžeje jį laikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2013 03 11, 10:42)

o ar verta pirkti tuos namu kvapus? labai jau brangiai gaunasi - indelis+kvapas. As siuo metu perku frosh (varlyte) 90 ml uz 21 Lt ax.gif Kvepia apie 3 men.
O kiek laiko kvepia loccitane?

bet siandien isbandziau fluida su 8 proc. taukmedziu, tai labai fainas  wub.gif greit isigere, padrekino, veidukas svelnus, jokio riebumo pojucio... Vasarai manau labai butu tinkamas.

kaip kam, man namu kvepikliai labai prie sirdies mirksiukas.gif

o taukmedziu fluidas su 8% - geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2013 03 11, 09:42)

Rankoms perku Aldo Vandini spirit of india krema. Man patinka, kad jis gerai primaitina ir rytietiskas kvapas. Su loccitane reikejo tepti daznai, po kiekvieno plovimo (o as labai megstu rankas daznai plauti blush2.gif ) ir net jauciasi, kad i suskeldejusias vietas nesusigeria.

Dėl rankų kremo pritariu. Turiu migdolų. Mano rankos problematiškos, ir kremas tikrai per silpnas. Visą šia žiemą naudojau IWOSTIN, ir dar tokių švelnių rankų žiemą neturėjau.
Atsakyti
Geriausiai maitinantis ir apsaugantis rankų odą kremas iš L'Occitane yra taukmedžių sviesto, jis turi berods 20% taukmedžių sviesto, tai tikrai gerai pamaitina ir gydo skilinėjimus. Kol dar tęsiasi ši šalta žiema vietoj pavasario, aš su juo nesiskiriu:
http://www.loccitane...2124,317581.htm
Atsakyti
QUOTE(Kristale @ 2013 03 21, 11:36)
Geriausiai maitinantis ir apsaugantis rankų odą kremas iš L'Occitane yra taukmedžių sviesto, jis turi berods 20% taukmedžių sviesto, tai tikrai gerai pamaitina ir gydo skilinėjimus. Kol dar tęsiasi ši šalta žiema vietoj pavasario, aš su juo nesiskiriu:
http://www.loccitane...2124,317581.htm

Nepadejo schmoll.gif
Atsakyti