Sveikos
Gimtadienio proga gavau dovanų kuponą apsipirkt su 20 proc. nuolaida, tai dabar turiu galvosūkį
Domintų atsiliepimai apie:
rankų muilą su saldžiaisiais migdolais
taukmedžiu veido šveitiklį
rožių žiedlapių lūpų balzamą
ypatingai švelnų rankų ir kūno losjoną
šlamučių skaistinamąjį veido kremą...Neapsisprendžiu kurio losjono noriu - vyšnių žiedų ar bijūnų
Mano atsiliepimai apie turimus produktus:
Šlamučių paakių balzamas labai patinka: jį naudojant akys tapo gyvesnes, gaivesnės, bet netinka teptis ryte, nes apsitraukia plėvele. Tad naudoju tik nakčiai.
Migdolų dušo aliejus labai patinka, nes juos nusiprausus nebereikia naudot kūno kremo, oda švelni, sudrėkinta, malonaus kvapo.
Vyšnių dušo želė želė kaip želė. Skaniai kvepia, bet ant kūno kvapas ilgai neišlieka... Pakuotė graži , bet nėra patogi dėl trumpo snapelio.
Migdolė kūno pienelis -gėris. Labai malonus kvapas ir konsistencija, juo pasitepus oda švelni, kvepianti ir zerinti
Rankų kremas su 20 proc.taukmedžių aliejaus - džiaugiuosi, kad pirkau tik 30ml, nes man visai nieko gero... Perku eurokos žymiai pigesnį ir geresnį. Vis dar
ketinu išbandyti TBS kanapinį.
Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas su 5 eteriniais aliejais - plaukai švelnūs, pasipūtę. Šampūno kvapas aitrokas
Turiu tos pacios serijos kondicionieriaus mėginukų, tai net nežinau kaip vertinti, nes esu įpratus prie stipriai glotninančių, o šis ne toks
dar turejau
Angelica serijos mėginukų - veido kremo ir paakių, tai man nepatiko, gelinio pagrindo labai greit susigėrė, o drekinimo nepajutau