Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

o aš nusivyliau tepamaisiais kvepalais ir lūpų blizgiu pivoine delicate
http://www.loccitane...3287,260726.htm
nusipirkau iš vienos mamytės, blizgis dar nieko, bet jau kvepaliukai nežinau net kaip pavadinti, tikrai jokie neintensyvūs, kvapas toks silpnas, ir nesilaiko iš vis g.gif tikrai neverti jie tokių pinigų, nors mačiau dabar jau ir nukainuoti yra ...
Atsakyti
tas 8 proc. taukmedzio fluidas tikrai geras (gavau keleta megineliu ir tikrai jis mane suzavejo), taciau jo kaina tikrai nemaza blush2.gif rolleyes.gif
(gal kas kartais bandet biodermos sensibio light krema ir galit palygint su siuo loccitane taukmedzio fluidu)

planuoju pasikeist visiskai veido priemones tik nezinau ar i loccitane keist ar i bioderma g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2013 04 28, 20:41)

planuoju pasikeist visiskai veido priemones tik nezinau ar i loccitane keist ar i bioderma g.gif

Tarp Biodermos ir Loccitane ? g.gif kodel butent is situ renkates? Kazkokios odos problemos?
Mano vakui Bioderma nuo atopinio dermatito yra Nr.1, ir visa ju kosmetika tokia, sakyciau, labai reikliai jautriai, dirgliai odai, o Loccitane labiau sveikai odai (aisku ir normaliai,ir sausai, ir riebiai), mano supratimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2013 04 28, 19:41)
tas 8 proc. taukmedzio fluidas tikrai geras (gavau keleta megineliu ir tikrai jis mane suzavejo), taciau jo kaina tikrai nemaza blush2.gif  rolleyes.gif 
(gal kas kartais bandet biodermos sensibio light krema ir galit palygint su siuo loccitane taukmedzio fluidu)

loccitane vyksta veido priežiūros programa. http://www.loccitane...2161,375714.htm
sudalyvauk ir galėsi to fluido mažesne kaina nusipirkti 4u.gif
aš išbandžiau ne vieną, tai irgi tas taukmedžio fluidas kol kas Nr.1 wub.gif

aš po truputį visiškai pereinu prie loccitano. Pradėjau nuo šampūno, kondic, kaukės, dabar veido kremus, fluidus mėginu. wub.gif turiu migdolų dušo aliejų, kvepalus, lūpų balzamą.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvilė: 28 balandžio 2013 - 21:10
O kokius šampūnus naudojat? Aš išbandžiau turbūt visus jų ir nelabai man kas tiko , dabar dar naudoju retsykiais nuo pleiskanų ir verbenų, nes ranka nekyla jų išmesti. Pvz ta pati Lakme žymiai geriau tinka negu jie, labiausia tiko alyvuogių šampūnas, kuriuo dabar LT jau nebeprekiauja, gal aplamai nutraukė jo gamybą, nors siųstis dar galima rasti iš kur...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 04 29, 10:44)
O kokius šampūnus naudojat? Aš išbandžiau turbūt visus jų ir nelabai man kas tiko , dabar dar naudoju retsykiais nuo pleiskanų ir verbenų, nes ranka nekyla jų išmesti. Pvz ta pati Lakme žymiai geriau tinka negu jie, labiausia tiko alyvuogių šampūnas, kuriuo dabar LT jau nebeprekiauja, gal aplamai nutraukė jo gamybą, nors siųstis dar galima rasti iš kur...

Aš naudoju šampūną ir kondicionierių sausiems plaukams.Tai iš pat pradžių pasirodė, kad nelabai tinka. Bet panaudojus porą savaitėliu - labai patiko. Plaukai purūs, švelnūs ir blizgantys. Dabar nekeisčiau į jokį "cheminį" šampūną. Gal plaukučius reikia atpratinti nuo chemijos.
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 04 28, 22:07)
loccitane vyksta veido priežiūros programa. http://www.loccitane...2161,375714.htm
sudalyvauk ir galėsi to fluido mažesne kaina nusipirkti 4u.gif
aš išbandžiau ne vieną, tai irgi tas taukmedžio fluidas kol kas Nr.1  wub.gif

aš po truputį visiškai pereinu prie loccitano. Pradėjau nuo šampūno, kondic, kaukės, dabar veido kremus, fluidus mėginu.  wub.gif turiu migdolų dušo aliejų, kvepalus, lūpų balzamą..  wub.gif

vis tik susigundziau sia programa ir isigijau keleta veido prieziuros priemoniu bigsmile.gif
taukmedziu valomaji pieneli,
http://www.loccitane...3318,219774.htm
gaivinamaji veido vandeni
http://www.loccitane...3318,219774.htm
(patiko si priemone labai, naudosiu ir po pienelio kaip tonika ir makiazui fiksuoti)
ir taukmedzio veido fluida
http://www.loccitane...4375,219765.htm

zodziu priemones tai geriu geris, dar niekada nebuvau tokia patenkinta savo veido oda pasaka man wub.gif
(kadangi dalyvavau toje programoje veido fluida buvo galima isigyti 20 lt pigiau, o pieneli isigijau su 50 proc nuolaida, ir vandenuka su 50 proc nuolaida, tik viska reikia pirkt kartu ir dalyvaut toje programoje)
dar apie viena loccitane priemone,
pabandziau ir slamuciu paakiu balzama patiko, tik vat dar norisi ir kazka is veido kaukiu ir sveitikliu isigyt kuris sveitiklis geresnis butu ar taukmedzio ar slamuciu skaistinamasis? ir kuri kauke geresne skaistinamoji slamuciu ar slamuciu kremas - kauke.
pasidalinkit kas apie sias priemones, ir jei galit palyginkit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2013 05 08, 21:17)

zodziu priemones tai geriu geris, dar niekada nebuvau tokia patenkinta savo veido oda pasaka man wub.gif
(kadangi dalyvavau toje programoje veido fluida buvo galima isigyti 20 lt pigiau, o pieneli isigijau su 50 proc nuolaida, ir vandenuka su 50 proc nuolaida, tik viska reikia pirkt kartu ir dalyvaut toje programoje)
dar apie viena loccitane priemone,
pabandziau ir slamuciu paakiu balzama patiko, tik vat dar norisi ir kazka is veido kaukiu ir sveitikliu isigyt kuris sveitiklis geresnis butu ar taukmedzio ar slamuciu skaistinamasis? ir kuri kauke geresne skaistinamoji slamuciu ar slamuciu kremas - kauke.
pasidalinkit kas apie sias priemones, ir jei galit palyginkit bigsmile.gif

Aš irgi šias priemones pasėmiau - veido fluidą, ir su 50proc nuolaida pienelį bei vandenuką wub.gif už pusę kainos kai gauni, tai smagu wub.gif

O tau nedavė pabandyt kaukę bei šveitiklį ? man tai įdėjo į mini indelius pabandymui šlamučių kremą-kaukę ir taukmedžių šveitiklį.
Bet norėsiu viską išbandyt. Tai dar apsižiūrėsiu ko nesu pabandžius, reikės paprašyti. Juk kas tinka vienai, gali netikti kitai. unsure.gif Be to, norisi išsirinkti geriausią wub.gif

Paakių želė Angelika (šventagaršvė) labiau patiko nei šlamučių balzamas kažkaip labiau susigeria. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 05 08, 22:06)
Aš irgi šias priemones pasėmiau - veido fluidą, ir su 50proc nuolaida pienelį bei vandenuką  wub.gif už pusę kainos kai gauni, tai smagu  wub.gif

O tau nedavė pabandyt kaukę bei šveitiklį ? man tai įdėjo į mini indelius pabandymui šlamučių kremą-kaukę ir taukmedžių šveitiklį.
Bet norėsiu viską išbandyt. Tai dar apsižiūrėsiu ko nesu pabandžius, reikės paprašyti. Juk kas tinka vienai, gali netikti kitai.  unsure.gif Be to, norisi išsirinkti geriausią  wub.gif

Paakių želė Angelika (šventagaršvė) labiau patiko nei šlamučių balzamas kažkaip labiau susigeria.  cool.gif

man angelika priemones netinka schmoll.gif o meginuku dave angelikos paakiu ir slamuciu krema, ir angelikos sveitikli, slamuciu meginuku ir taukmedzio sveitiklio meginuko neturejo, gal kitakart uzeisiu ir duos tuos kitus isbandyt bigsmile.gif
o siaip skaiciau atsiliepimu apie ta taukmedzio sveitikli ir slamuciu skaistinamaji kad abu geri, bet man vis tik noretusi svelnaus sveitiklio kur butu smulkus grudeliai ne taip braizytu oda g.gif gal kas bande abu ir galetu dar pasidalint atsiliepimais
o kaukiu nuomone ir butu idomu suzinot, noriu ne tokios riebios kaukes, kazin kuri butu geresne ar ta kauke-kremas ar skaistinamoji? ax.gif
Atsakyti
Ar jau bandėt šitą stebuklą - ŠVENTAGARŠVĖS IR IRISO GROŽIO ESENCIJA:) kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 06 04, 11:48)
Ar jau bandėt šitą stebuklą - ŠVENTAGARŠVĖS IR IRISO GROŽIO ESENCIJA smile.gif kokie atsiliepimai?

bandžiau. gavau mėginėlį. labai patiko. kai bus nuolaidos - būtinai imsiu smile.gif veido oda iškart gražesnė pasidaro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2013 06 04, 12:28)
bandžiau. gavau mėginėlį. labai patiko. kai bus nuolaidos - būtinai imsiu  smile.gif veido oda iškart gražesnė pasidaro  wub.gif

o kokia jusu oda? naudojote kartu su kremu?
Atsakyti