Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Sunreja @ 2014 02 11, 10:48)
As turiu purskala cukruotu vaisiu kvapo, na kai papurski, kvepia, bet as pamirstu, kad ji turiu  doh.gif  Geriausia butu pirkti ne purskala, o tiesiog istatyti pagaliukus, va tada kvepia skaniai, ilgai ir nuolat  wub.gif

As turiu pagaliukus.. Diurance.. ir nieko man jie nesijaucia doh.gif nors nei kamb labai didelis, nei ka.. unsure.gif
Atsakyti
Ateinu su dar vienu atsiliepimu ax.gif Isbandziau L'occitane Matinę išvaizdą suteikiantis veido fluidas „Angelica" is tikruju tai labai patiko - labai skaniai kvepia, suteikia matiškumo efektą - oda tikrai beveik visą dieną nei blizga, nei riebaluojasi. Gerai ir greitai susigeria, neapsunkina odos.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(madka @ 2014 02 07, 13:52)

Gal yra daugiau bandziusiu si paakiu balsama,nes baigineju savo paakiu kremuka ir galvoju isbandyti sita  smile.gif.mano oda jautri,todel noretus isgirst daugiau komentaru  4u.gif

Paprašykit parduotuvėje mėginėlio, tikrai turi turėti, nes aš irgi gavus mėginėlių buvau, tai išbandžiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Radvilė @ 2014 02 07, 21:18)
Esu išbandžiusi šlamučių paakių kremą, tikrai geras daiktas, bet man nepatiko, kad kai jis susigeria, tokie kaip siūlukai lieka, kuriuos turi nusivalyti. Ar yra kam taip buvę ?

veido kremuką naudoju vakarais  4u.gif

na man gerai gėrėsi, jokių siūliukų nebuvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2014 02 08, 10:37)

jis riebiai odai tiktų?

Na mano oda mišri/labiau į riebumą. Naudojau aš jį vasarą per didžiuosius karščius kai pudros nelabai norėjosi. Jis lengvas toks, lyg ir nekimšo porų, šiek tiek maskuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 02 11, 14:32)
As turiu pagaliukus.. Diurance.. ir nieko man jie nesijaucia  doh.gif nors nei kamb labai didelis, nei ka..  unsure.gif

As nzn, kas tas Diurance biggrin.gif Bet Loccitane sita reikala atlieka gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2014 02 11, 14:32)
As turiu pagaliukus.. Diurance.. ir nieko man jie nesijaucia  doh.gif nors nei kamb labai didelis, nei ka..  unsure.gif

Aš naudoju tuos pagaliukus su cukruotų vaisių kvapu. Tik kiekvieną dieną tuos pagaliukus reikia ištraukti ir atgal įkišti į indelį apverstus aukštyn kojomis. Tada kvapas laikosi. Kitų kvapų nebandžiau, bijau pirkti. O apie cukruotų vaisių kvapą net konsultantė sakė, kad juos labiausiai perka, o ir jų puslapyje daugiausia komentarų prie jų.

Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2014 02 10, 18:51)
man irgi labai smirdėjo kažkuris šampūnas, nepamenu tiksliai kuris, gal irgi šitas?  g.gif

o kad nebūtų vien tik neigiama viskas, man labai tinka mėlynas šlamučių kremas - dieninis ir naktinis, ir baltas šlamučių fluidas su spf 40  thumbup.gif

Man irgi patinka šlamučių kremai, išskyrus paakių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2014 02 12, 21:01)
Aš naudoju tuos pagaliukus su cukruotų vaisių kvapu. Tik kiekvieną dieną tuos pagaliukus reikia ištraukti ir atgal įkišti į indelį apverstus aukštyn kojomis. Tada kvapas laikosi. Kitų kvapų nebandžiau, bijau pirkti. O apie cukruotų vaisių kvapą net konsultantė sakė, kad juos labiausiai perka, o ir jų puslapyje daugiausia komentarų prie jų.

As taip ir darau drinks_cheers.gif Tik ne kasdien keitalioju smile.gif
Atsakyti
išbandžiau tą šlamučių paakių kremą, gal jūs per daug tepate? jokių siūlelių nelieka man g.gif bet jis turi tokių šviesą atspindinčių dalelių, man pasirodė, ir dėl to raukšlelės atrodo mažiau pastebimos g.gif o kai tas blizgėjimas praeina, vėl visos raukšlelės matosi biggrin.gif .nuo kelių metų jį galima naudot?

pas mane kremas, o kuo jis skiriasi nuo balzamo g.gif

kokie atsiliepimai apie šituos balzamus?

http://www.loccitane...,2124,33009.htm

http://www.loccitane...2124,199448.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 16 vasario 2014 - 10:46
Sveikos, gal kuri bandete Angelika matiskuma suteikianti fluida? Domintu atsiliepimai smile.gif Beja gal galite rekomenduoti gera krema ar seruma misriai/riebiai blizganciai odai?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2014 02 16, 17:55)
Sveikos, gal kuri bandete Angelika matiskuma suteikianti fluida? Domintu atsiliepimai smile.gif Beja gal galite rekomenduoti gera krema ar seruma misriai/riebiai blizganciai odai?

Siek tiek auksciau, puslapio virsuje yra mano atsiliepimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2014 02 16, 17:55)

Labai neblogas sakyčiau, bet žiemą man per mažai drėkinimo sausesnėms vietoms. Mano oda mišri, šiuo fluidu tepu tik T-zoną,skruostams naudoju kitą kremą.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri naudojate krema veidui Creme Divine , geltoname indelyje. ar vertas jis ko?

buciau dekinga uz pasidalijima informacija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sadjola @ 2014 03 27, 19:34)
Mergaites,   gal kuri naudojate krema veidui  Creme Divine , geltoname indelyje.   ar  vertas jis ko?

buciau dekinga uz pasidalijima informacija. 4u.gif

As naudoju, man labai patinka. Malonus kvapas, tekstura. Greitai susigeria. Bet kaina LT uzsilenke nerealia, nemokeciau tikrai 299lt. As perku uz 85lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 28 kovo 2014 - 08:01
L'occitane Amande (migdolų) dušo aliejus.
Prausdavaus, kai norėjau pasilepint, nes kvapas tikrai nuostabus. Na kažkokio kito ypatingo poveikio negalėčiau išskirt. Mano oda normali, kūno kremų nenaudoju, todėl negaliu pasakyt, kiek labai jo maitinimo užtektų sausiaodei.

user posted image
Atsakyti