Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(sadjola @ 2014 03 27, 19:34)
Mergaites,  gal kuri naudojate krema veidui  Creme Divine , geltoname indelyje.  ar  vertas jis ko?

buciau dekinga uz pasidalijima informacija. 4u.gif

Mano keletas draugių naudoja, tai ir įsigijo viena per kitą, išgirdusios, koks jis superinis! Man kaina dar didoka, bet vistiek aš jį pirksiu kažkada!!!!
Atsakyti
Kas patiko labai labai - ranku kremukas! Geriausias koki esu kada naudojus. Gerai maitina,drekina,jokio riebumo jausmo. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikele07 @ 2014 08 28, 01:32)
Kas patiko labai labai - ranku kremukas! Geriausias koki esu kada naudojus. Gerai maitina,drekina,jokio riebumo jausmo. Rekomenduoju 4u.gif

Kurį naudojot? rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
Gal kas mergaitės bandėte šį kremą: Šlamučių skaistinamoji veido esencija.
Aš naudočiau jį dėl pigmentinių dėmių.

Gal žinote kur galima būt pigiau nusipirkti šios kosmetikos-man ji patinka, tik kainos nemažos.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(_aRa @ 2014 09 03, 10:07)
Laba,
Gal kas mergaitės bandėte šį kremą: Šlamučių skaistinamoji veido esencija.
Aš naudočiau jį dėl pigmentinių dėmių.

o jo tokia paskirtis? aš turėjau šlamučių skaistinamąjį toniką, tai nepasakyčiau, kad jis šviesintų veidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austuja @ 2014 09 04, 12:37)
o jo tokia paskirtis? aš turėjau šlamučių skaistinamąjį toniką, tai nepasakyčiau, kad jis šviesintų veidą g.gif

Kaip ir rasiau-nuo pigmentiniu demiu. Nusipirkau. Bandau.
Atsakyti
Aš naudoju ir labai džiaugiuosi šlamučių putojančiomis putomis,
švelniai kvepia, gerai putoja, švariai nuvalo makiažą thumbup.gif

user posted image
Plačiau čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2014 02 14, 15:07)
As taip ir darau  drinks_cheers.gif  Tik ne kasdien keitalioju  smile.gif

Kiek zinau tai tas lazdeles reikia kaitalioti ne kasdien o kas savaite ax.gif
Atsakyti
Išbandžiau l'occitane regard radieux eye roll on 1 ml mėginuką, užteko keliems kartams. Pati pakuotė mėginio labai nepatogi, nes paakių žele labai skysta ir praplėšus bei paspaudus priemonės išbėga stipriai per daug doh.gif Na normalioj roll on pakuotėj taip nebus aišku biggrin.gif Pati žele susigeria lengvai, greitai ir gerai, dėl tamsių ratilų nieko negaliu pasakyti, nes jų pas save nematau. Dėl raukšlelių apmažėjimo irgi nieko negaliu pasakyti, nes per trumpai naudojau. Šiaip faina tokia priemonė, svarbiausia, kad lengva. Gal kažkada ir įsigysiu pilną pakuotę
user posted image
Foto iš interneto
Gal yra daugiau atsiliepimų kokių apie šią priemonę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2014 10 08, 13:37)

Gal yra daugiau atsiliepimų  kokių apie šią priemonę?  ax.gif

turėjau, tai laukiau nesulaukiau, kada pabaigsiu, nes, pirmiausia, kvapas erzino, antra - įpusėjus pradėjo sunkiai po tuo rutuliuku skystis patekti, tai tekdavo ilgokai kratyti ir pirštu sukinėti, kol pavykdavo
vizualiai jokių pasikeitimų ar rezultatų neužfiksavau
Atsakyti
http://img.loccitane...p;id=36BBL40A13

Kokie butu atsiliepimai apie si krema?
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2014 10 08, 13:49)
http://img.loccitane...p;id=36BBL40A13

Kokie butu atsiliepimai apie si krema?

Man tai labai patiko kiek pamenu thumbup.gif Veidas toks skaistus, gaivus, švytintis juo patepus. Lengvas, tik dėl maskavimo kaip nebepasakysiu, nes jau nepamenu g.gif Man vienas labiausiai patikusių BB kremų, tik gaila, brangokas g.gif O šiaip jeigu pakeliui parduotuvė, tai jie prduotuvėse turi šio kremo mėginukų, galite išsibandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LEEja @ 2014 10 08, 13:13)
turėjau, tai laukiau nesulaukiau, kada pabaigsiu, nes, pirmiausia, kvapas erzino, antra - įpusėjus pradėjo sunkiai po tuo rutuliuku skystis patekti, tai tekdavo ilgokai kratyti ir pirštu sukinėti, kol pavykdavo
vizualiai jokių pasikeitimų ar rezultatų neužfiksavau

Ačiū 4u.gif Tada nenoriu aš jo schmoll.gif niekaip neišsirenku paakių kremo lotuliukas.gif
Atsakyti