Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 12 18, 01:48)
4u.gif  gal butu atsiliepimu apie Migdolu ir obuoliu visa serija?  ax.gif
user posted image

O man sis kremas superinis thumbup.gif tai buvo po ilgu ieskojimu pagaliau atrastas sioj parduotuveje ir pamiltas kremas (buvau isbandziusi ir su silku, ir serumukus visokius), kol pardaveja nedave sio kremo meginuko thumbup.gif super , si krema perku jau 3 karta. Ir kaip viena panele cia rase, kad jai netinka kaip makiazo pagrindas, tai man sis kremas buvo tikra atgaiva vasara, oda nesiriebalavo, makiazas nesubegdavo, toki grazu skaistu svytejima dave, akivaizdziai pagerejo mano odos bukle ji naudojant. Kai prasidejo didieji salciai reikejo riebesnio kremuko vakarais(nakciai), bet dabar vel ir ryta ir vakara tepu tik si kremuka mirksiukas.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 04 sausio 2011 - 00:23
Man labai patiko Stiprinamasis sausų ir pažeistų plaukų šampūnas ir balzamas, pasakiškas kvapas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 29, 14:27)
Nesenai isgijau si kvapa namams  wub.gif

user posted image

Kazkaip seniau gailejau pinigeliu pilnai kainai, o cia pasitaike 25% nuolaida, tai nukoviau  thumbup.gif  Nu negaliu juo atsidziaugti, tik gaila ne itin ilgai laiko  unsure.gif

As ir ta pati turiu purskiama, tai laiko isties ne taip ilgai kaip noretusi (o ir purskiu labai mazoje patalpoje, tualete ax.gif ). Idomu kiek laiko namu buteliukai su pagaliukais? g.gif
Beje, siandien gavau sms kad prasideda "Geru galimybiu dienos": perkant 2 prekes - 20proc. nuolaida, 3 ir daugiau - 30proc, ypatingas pasiulymas - 40proc. nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 08, 02:06)
Ir dar šie domina.
Skanūs ir tie, ir tie, bet kaip dėl laikymosi..
Cherry blossom
user posted image

Neseniai nusipirkau situos, ilgai norejau ir padovanojau sau Naujuju metu proga )
Del laikymosi as galiu pasakyt kad labai pripratau prie ju (seniai turiu ranku krema, duso zele, tepamuosius, tik kvepalams vis pinigu pritrukdavo), tai jauciu tik kai pasikvepinu, bet draugas sako kad jauciasi kvapas labai gerai, sako "kvepi kaip visada" ))
o del tepamuju - cia tiesiog malonus procesas, kai nori atgaivinti kvapa, pasitepi, bet as vel gi pastebiu kvapa tik kai tepiuosi )
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Mane domintu atsiliepimai apie siuos Loccitane produktus:
1.kASDIENIS SAMPUNAS SU ALYVMEDZIO EKSTRAKTAIS
2.kONDICIONIERIUS SU ALYVMEDZIO EKSTRAKTAIS
3.PURINAMASIS PLONU IR NORMALIU PLAUKU SAMPUNAS
4.PURINAMASIS PLONU IR NORMALIU PLAUKU KONDICIONIERIUS.
Laukiu jusu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 17, 12:31)
Laba diena 4u.gif
Mane domintu atsiliepimai apie siuos Loccitane produktus:
1.kASDIENIS SAMPUNAS SU ALYVMEDZIO EKSTRAKTAIS
2.kONDICIONIERIUS SU ALYVMEDZIO EKSTRAKTAIS

turiu purinamaji sampuna ir kondicionieriu, tai kazkaip ypatingumo jokio nepastebejau ir nepasakyciau kad gerai issisukuoja po plovimo, man geresnis vysniu ziedu sampunas ir kondicionierius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2011 01 17, 15:11)
turiu purinamaji sampuna ir kondicionieriu, tai kazkaip ypatingumo jokio nepastebejau ir nepasakyciau kad gerai issisukuoja po plovimo, man geresnis vysniu ziedu sampunas ir kondicionierius smile.gif

O plaukuciams blizgesio suteikia g.gif
Mano yra sviesus,naturalus,siek tiek sausoki,tai ir galvoju kokias cia priemones geriau isigyt g.gif
O serumus plauku galiukams bandet sios firmos g.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 01 17, 13:31)
Laba diena 4u.gif

pirkau purinamaji kondicionieriu ir dave meginuka sito sampuno. sampunas visai patiko. bet galvoju issigyt kai baigsis kondicionierius. nes ir to ir ano manau butu per daug.
mano plaukai trumpi, tad purena gerai.
kaip su ilgais butu nezinau..

Papildyta:
QUOTE(luli @ 2011 01 17, 14:38)
O plaukuciams blizgesio suteikia g.gif 
Mano yra sviesus,naturalus,siek tiek sausoki,tai ir galvoju kokias cia priemones geriau isigyt g.gif
O serumus plauku galiukams bandet  sios firmos g.gif

mano irgi sviesus naturalus. bet kadangi trumpi ir ju nesukuoju tai nesivelia.
apsaugini seruma turiu(man atrodo 2 rusiu ju yra), tai naudojau tik vasara nuo saules. nieko ypatingo, nei gero nei blogo.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 01 17, 15:42)
pirkau purinamaji kondicionieriu ir dave  meginuka sito sampuno. sampunas visai patiko. bet galvoju issigyt kai baigsis kondicionierius. nes ir to ir ano manau butu per daug.
mano plaukai trumpi, tad purena gerai.
kaip su ilgais butu nezinau..

Papildyta:
mano irgi sviesus naturalus. bet kadangi trumpi ir ju nesukuoju tai nesivelia.
apsaugini seruma turiu(man atrodo 2 rusiu ju yra), tai naudojau tik vasara nuo saules. nieko ypatingo, nei gero nei blogo.

Aciu 4u.gif
o maitinamaji plaukam krema gal kas bande g.gif
noriu susirinkt informacija,kadangi dabar svarstau tarp keliu firmu(noreciau is naturalesniu produktu),ir planuoju nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 12 18, 02:48)
4u.gif  gal butu atsiliepimu apie Migdolu ir obuoliu visa serija? 

man patiko anticeliulitinis kremas, gaila brangokas, bet as ji net jausdavau, oda kazkiek svelnesne tapo, jei butu pigesnis nuolat naudociau, bet randu svarbesniu prekiu biggrin.gif

Ilgai laukiau, kantraiai laukiau, ir pagaliau sulaukiau "Geru galimybiu dienu", visko labai daug isigijau, kaip niekad.
Atsiliepimai:
taukmedzio ranku kremasranku kremas
jauciu, kad daugiau niekad niekas manes taip nesuzaves kaip sis kremas wub.gif

taip pat leidau sau si taukmedzio ranku sveitikli isigyt, vistik daug dirbu visokiu namu darbu, reik pasilepint.Labai patiko. thumbup.gif

Si verbenu ranku losjona pasistaciau virtuveje, nes patogus naudojimas (nieko uzsukt nusukt), kvapas labai labai maloniai gaivus, kaip tinka prie maisto biggrin.gif
Siuo ma creme nature esu visiskai patenkinta, tik nepatinka, kad pries naudojant jis buna saltas (reikia laikyti saldytuve), tad as dar rankose ji isskirstau, nes mano kapiliarai bijo kontrastu.
makijazo valiklis nuprausus atrodo itin svari oda, netempia, neriebi. Atrodo, kad tinka man.
Vyrui balzamas po skutimosi:
sitokio 30 ml uz 29 lt wub.gif thumbup.gif visa vakar savo patepta ranka uosciau

svajoju kada nors dar isigyt ir isbandyt:
sita muila
ir pasikvepinau siais kvepalais, namie nusprendziau, kad jie yra butent tokie, kuriu noriu wub.gif

jei tos dienos ilgai tesisi, gal dar po algu nusipirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ktv @ 2011 01 19, 21:14)
makijazo valiklis nuprausus atrodo itin svari oda, netempia, neriebi. Atrodo, kad tinka man.

o jis gerai nuplauna makiaza?
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 01 19, 21:32)
o jis gerai nuplauna makiaza?

kaip pamatuoti ta geruma biggrin.gif ?Is bendro vaizdo, manau, kad gerai, tiesa, akiu nelieciu, raso, kad netinka. Bet savaitgali pameginsiu, gal negraus akiu g.gif
Atsakyti