Įkraunama...
Įkraunama...

L'occitane

Isbandziau keleta meginuku siu dvieju priemoniu:

Stiprinamoji sausų ir pažeistų plaukų kaukė
user posted image

Stiprinamasis sausų, pažeistų plaukų kondicionierius
user posted image

Kondicionierius visai patiko, kvapas lengvas, neerzinantis, nu bet kauke... Kaip uz tokia kaina tikrai neverta pirkti schmoll.gif Mano plaukai chemiskai sviesinti, pasilpe, turetu atsigauti ir nebesivelti galai - ka man parduotuvej pazadejo, bet galai vistiek liko pasisiause unsure.gif

Gerai, kad turejau tik meginukus ir nepirkau pilnos pakuotes, ateity gal ir pabandysiu kondicionieriu, bet kaukes tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 10, 14:36)
Stiprinamasis sausų, pažeistų plaukų kondicionierius
Kondicionierius visai patiko, kvapas lengvas, neerzinantis, nu bet kauke... Kaip uz tokia kaina tikrai neverta pirkti  schmoll.gif  Mano plaukai chemiskai sviesinti, pasilpe, turetu atsigauti ir nebesivelti galai - ka man parduotuvej pazadejo, bet galai vistiek liko pasisiause  unsure.gif 

Gerai, kad turejau tik meginukus ir nepirkau pilnos pakuotes, ateity gal ir pabandysiu kondicionieriu, bet kaukes tikrai nepirksiu  schmoll.gif

Mano plaukams šis kondicionierius nieko nepadarė gero, bet ir nieko blogo.. Toks neautralus.. O mano favoritai tai migdolų dušo aliejus, stangrinamasis aliejus ir šveičiamasis muilas.. wub.gif Kvapas viską nugali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 11 11, 00:19)
Mano plaukams šis kondicionierius nieko nepadarė gero, bet ir nieko blogo.. Toks neautralus.. O mano favoritai tai migdolų dušo aliejus, stangrinamasis aliejus ir šveičiamasis muilas..  wub.gif Kvapas viską nugali  wub.gif

drinks_cheers.gif del sito kvapo tai as irgi wub.gif o ir alieju kai naudojau stangrinamaji tai rezultatas mates thumbup.gif tik, kad kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 10, 13:36)
Kondicionierius visai patiko, kvapas lengvas, neerzinantis, nu bet kauke... Kaip uz tokia kaina tikrai neverta pirkti  schmoll.gif  Mano plaukai chemiskai sviesinti, pasilpe, turetu atsigauti ir nebesivelti galai - ka man parduotuvej pazadejo, bet galai vistiek liko pasisiause  unsure.gif 

Gerai, kad turejau tik meginukus ir nepirkau pilnos pakuotes, ateity gal ir pabandysiu kondicionieriu, bet kaukes tikrai nepirksiu  schmoll.gif
O man si kauke sausiems plaukams ir sviesiems labai tiko, visada kai isplaunu galva atrodo jau sausi plaukai doh.gif su sia kauke to nebuvo. Todel manau Jusu plaukui netiko, o ne,kad efekto sausiems plaukams nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2010 11 10, 23:19)
Mano plaukams šis kondicionierius nieko nepadarė gero, bet ir nieko blogo.. Toks neautralus..

drinks_cheers.gif

QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 11, 10:43)
[size=1][/size]O man si kauke sausiems plaukams ir sviesiems labai tiko, visada kai isplaunu galva atrodo jau sausi plaukai  doh.gif su sia kauke to nebuvo. Todel manau Jusu plaukui netiko, o ne,kad efekto sausiems plaukams nedaro g.gif

Na kai tiek kainuoja, ir tiek isgiria, tai galetu bent kazka daugiau gero plaukams duoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 11 lapkričio 2010 - 15:43
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 11, 16:43)
drinks_cheers.gif
Na kai tiek kainuoja, ir tiek isgiria, tai galetu bent kazka daugiau gero plaukams duoti  smile.gif

Man ta kaukė irgi kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
merginos,ar losjonai pakankamai padrekina oda?Mano kuno oda saltuoju laiku buna sausesne nei iprastai. Naudoju kuno sviesta,taciau kartais pamainymui norisi ir losjono.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 13, 15:57)
merginos,ar losjonai pakankamai padrekina oda?Mano kuno oda saltuoju laiku buna sausesne nei iprastai. Naudoju kuno sviesta,taciau kartais pamainymui norisi ir losjono.

Turėjau apelsininį losjoną. Nieko gero kaip už tokią kainą, man per silpnai drėkino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(KRLN @ 2010 10 28, 19:39)
Kiek domejausi, tai sio savaiminio idegio losjono LÓccitane nebegamina.
Papildyta:
Esu turejusi jazminu parfuma is sios linijos. tai kvapas tobulai laiko. Net nesitikejau sulaukti tiek geru atsiliepimu. rekomenduoju  smile.gif

gal tas parfumas vadinosi NOTRE FLORE JASMIN? turiu toki nauja, bet nezinau-pradaryt ar ne. dezute sviesi, bet ne geltona, o tokia lyg kuno spalvos?
Atsakyti
Gal kas turi šiuos kvepaliukus, kaip kvapas laikosi?
Fleur cherie
user posted image
Atsakyti
Ir dar klausimas, kaip laikosi tie tepami kvepalai? g.gif
Atsakyti
Mane taip pat domintu, kaip laikosi tepami kvepaliukai ir ar daug ju reikia tepti?
Atsakyti