O mes su dukruže sutariam... ji visada gali paimti mano papuošalų skrynutę ir viską apžiūrėti, dar nieko nesutraukė ir nesugadino...
Gal kai leidžiu, tai nėra tos magiškos traukos
Gal kai leidžiu, tai nėra tos magiškos traukos

nežinau,kaip jūsiškės,bet manoji vos ne kasdieną puošiasi:dedasi savo vaikiškas apyrankes (kurias pati susivėrė),vėrinius,ir,kadangi turime nemažą plaukų lankelių ir segtukų kolekciją,kasdieną keičiamės ir juos
netgi bando būti panaši į mamytę-dažosi lūpas....vazelinu.labai jau nori suaugti
gavome dovanų kibirėlį karoliukų,tad dabar pas mum jų pilna
visur

Ir mano dukryte megsta pasipuosti,nors ir nedaznai... Turi keleta rinkinuku apyrankeleiu,ar pakabuku ant kaklo. Pora ziedeliu. Kai buna proga (tai jai psakau is anksto,kad puosimes),butinai uzsideda. Neseniai iverem jai auskraiukus,tad manau ne uz kalnu laikas,kada lb keisim auskariukus

QUOTE(Nala24 @ 2012 02 02, 21:16)
Ir mano dukryte megsta pasipuosti,nors ir nedaznai... Turi keleta rinkinuku apyrankeleiu,ar pakabuku ant kaklo. Pora ziedeliu. Kai buna proga (tai jai psakau is anksto,kad puosimes),butinai uzsideda. Neseniai iverem jai auskraiukus,tad manau ne uz kalnu laikas,kada lb keisim auskariukus 

pamiršau paminėti auskariukus

QUOTE(dzioaana @ 2012 02 03, 09:30)
pamiršau paminėti auskariukus
juos Gabrielė taip pat keistųsi į valias,bet kad sunkiai mum su tom ausytėm
užgijo gražiai,bet jau kol įsiveriam...skausmai,riksmai..ir pagaliau
dukrelė keistųsi juos kasdien,bet labai skauda
bendau sakyti,kad labai gražūs ir šitie auskariukai,bet jai reikia būtinai kitokių
reikės nupirkti auksines rinkutes,gal bent jau tas nešios

O jai skauda istikro,ar tik tas baime po durimo? Nes va maniske neleidzia isimti auskariuku,nes veikiau isikandusi,kad jai skaudes

O kitas variantas,ar nera patinusi pati ausyte,pvz as gavau uzsigydyti ausis,nes man tikrai nuo visu auskra skaudedavo ausys

QUOTE(Nala24 @ 2012 02 03, 13:55)
O jai skauda istikro,ar tik tas baime po durimo? Nes va maniske neleidzia isimti auskariuku,nes veikiau isikandusi,kad jai skaudes
tad kol kas kantriai laukiam ir nesiojam gydomuosius...
O kitas variantas,ar nera patinusi pati ausyte,pvz as gavau uzsigydyti ausis,nes man tikrai nuo visu auskra skaudedavo ausys
vieninteliai tiko auksiniai,bet ir tie,kur is rusijos senai senai laikai buvo parvezti,ju sudetis kitokia,tai vienam salone pasake,kad veikiau alergija metalui 

kai dūrėm,jokių problemų nebuvo.ramiai iškentėjo visą procedūrą

Dzioaana,uzjauciu dukryte,taciau db mums grieztai pasake nenaudoti peroksido,jis dirgina zaizdele ir 1men negalima visai imti lauk auskariuku,o ne trumpau nei 3 men vaikscioti su gydomaisiais.... Gal neigudo ranaka verti,tai prasidreske kazkiek
Gal dar sugis

Mazoji princese megsta puostis ir karoliais,ir ziedais,ir uzsideda aukstakulnius,ir staiposi pries veidrodi.

QUOTE(Nala24 @ 2012 02 03, 18:05)
Dzioaana,uzjauciu dukryte,taciau db mums grieztai pasake nenaudoti peroksido,jis dirgina zaizdele ir 1men negalima visai imti lauk auskariuku,o ne trumpau nei 3 men vaikscioti su gydomaisiais.... Gal neigudo ranaka verti,tai prasidreske kazkiek
Gal dar sugis 

manoji taip pat nemėgsta peroksido,nes jis labai gražia odelę.musm taip pat liepė neliesti auskariukų savaitę,o nekeisti - mėnesį

Auginu dvi paneles 1.5m ir 3.5m. abi puoseivos (nezinau i jos tokios
as nemegstu visai papuosalu, vyras irgi
), aisku mazoji nuo didzkes nusiziuri. Viska megsta, karolius, apyrankes segtukus plaukams, kuo puosnesi tuo geriau. Sukneles irgi megsta. Rankinukai irgi puikiai naudojami. Va auskariuku tai nelabai nori keisti, jom grazu lyg ir nori, bet ta pati procedura tai nepriimtina.