Kadangi man negražu kai mažos mergaitės išpuoštos, aš ir neskatinu papuošalų nešiojimo. Pati dažniausiai puošiuosi, jei kur nors pasižmonėti einam ar per šventes, tai ir dukrai grandinėlę, karoliukus ar apyrankę užsegu kai tam proga būna (ir tik tada, jei pati paprašo
). Jei neprisimena, kad ir jai reikia - tuo geriau. Kvepinamės kur nors išeidamos irgi abi - aš savo, ji savo kvepaliukais.
O va plaukų aksesuarų (gumyčių, špilkučių, segtukų, lankelių, juostų, kaspinėlų ir kt.) dukra turi daug ir įvairių: kiekvienai progai, prie bet kokio drabužio
O va plaukų aksesuarų (gumyčių, špilkučių, segtukų, lankelių, juostų, kaspinėlų ir kt.) dukra turi daug ir įvairių: kiekvienai progai, prie bet kokio drabužio
Jei mergytei 7 ir daugiau metu, man grazu kokia vaikiska grandinele, bet mazesnems panelytems, tai ne
, nes juk mazoms mergytems jau patys rubeliai buna ganetinai puosnus, o iki 3 metu, is vis nezino siu daiktu paskirties
sveikos mamos.norejau jusu pagalbos.as ne i tema dovanokit.kas turit mergaites 5 metu, man reikia pedutes ilgio.noriu nuvelti tapkytes mergytei dovanu.kas atrasysit labai dekinga busiu.
Na...manau mergaites lieka mergaitemis
Maniske megsta namuose zaisti su mamos papuosalais.
Ir auskarus-klipsus uzsideda
I svecius nesiojame vertus vaikiskus karoliukus - pasipuosiam, bet
greitai nuejus nusiima nes reikia eiti dukti su vaikais - tai saugo kad nepamestu.
Maniske megsta namuose zaisti su mamos papuosalais.
Ir auskarus-klipsus uzsideda
I svecius nesiojame vertus vaikiskus karoliukus - pasipuosiam, bet
greitai nuejus nusiima nes reikia eiti dukti su vaikais - tai saugo kad nepamestu.
labai megsta puostis, visada pati issirenka rubus, sagucius, gumeles ir pabandyk ka nors kita irist i kasytes, is kart viska issiima ir turiu perrist plaukucius, su rubais tas [ats
, nors mus dar tik ka suejo 3metukai
Sveiki, mano dukra nuo mazens labai megsta puostis, tai parduotuvej visada ieskom kazka grazaus, ir idomaus. Taip ir atsirado mano hobis - daryti papuosalus paciai.
Dukrytei patinka įvairūs papuošalai, prašo, kad padaryčiau kokį papuošaliuką ir pirktinių turi. Jai patinka turėti, o ne puoštis, retai kada pasipuošia, laiko savo turtus dėžutėje
QUOTE(Rene @ 2012 01 31, 12:57)
Dukrytei patinka įvairūs papuošalai, prašo, kad padaryčiau kokį papuošaliuką ir pirktinių turi. Jai patinka turėti, o ne puoštis, retai kada pasipuošia, laiko savo turtus dėžutėje