Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Tisan, atgailestauju, bet tik instruktoriaus nuomone man teisinga. Vairuoju labai gerai.
Atsakyti
Atsiprašau, kad įsikišiu, bet dėl stabdymo regitra juk reikalauja, kad jei važiuoji 4 pavara, sankabos nelieti, stabdai, jungi 3 pavarą, užfiksuoji nuėmusi koją nuo sankabos, stabdai, perjungi į 2 pavarą, užfiksuoji, stabdai, ir tada jau išmini sankabą, stabdai ir kada pilnai sustoji išjungi bėgį. Bent jau taip reikalauja regitra. Mano instruktorius liepė bent kartą taip sustoti, kad egzaminuotojas matytų, kad moki. 4u.gif

Aišku, dabar kai važinėju, tai gyvenimiškai, įjungiu sankabą ir stabdau biggrin.gif
Atsakyti
Tisan, atgailestauju, bet tik instruktoriaus nuomone man teisinga. Vairuoju labai gerai.

nera del ko apgailestauti mirksiukas.gif taip gaunasi,kad pagal tave mes cia visi blogai stabdom,tik tu viena teisingai...Tavo stabdymo,kaip tesingo,dar ne vienas is cia rasanciu nepatvirtino ir nepritare...Pasitikejimas savimi geras dalykas,tik jei jau taip gerai vairuoji,kodel egzas ne is pirmo karto islaikytas 4u.gif Zinau zinau,sitoj vietoj bus visi kalti tik ne tu pati ax.gif
Manau sita musu diskusija beprasme, su patirtim ateisi i "prota" ir del stabdymo.Del idomumo,pasiklausk senai vairuojanciu,kaip jie stabdo mirksiukas.gif
Papildyta:
Atsiprašau, kad įsikišiu, bet dėl stabdymo regitra juk reikalauja, kad jei važiuoji 4 pavara, sankabos nelieti, stabdai, jungi 3 pavarą, užfiksuoji nuėmusi koją nuo sankabos, stabdai, perjungi į 2 pavarą, užfiksuoji, stabdai, ir tada jau išmini sankabą, stabdai ir kada pilnai sustoji išjungi bėgį. Bent jau taip reikalauja regitra. Mano instruktorius liepė bent kartą taip sustoti, kad egzaminuotojas matytų, kad moki. 4u.gif

Taip visiskai teisingai,tik dar reikia ivertinti situacija kur letinti pavaras stabdant,kur nereikia,pvz jei stabdai prie perejos zmogu praleisti,tai tiesiog spaudi stabdi ir jau beveik pries sustojant ismini sankaba,pabaigi stabdyt,o jie arteji prie sviesoforo ir matai kad dega raudona,tai tada stabdai kartu letindama pavaras smile.gif

Aišku, dabar kai važinėju, tai gyvenimiškai, įjungiu sankabą ir stabdau biggrin.gif

as dabar kai vazineju,tai irgi stabdau nemazindama pavaru smile.gif Taip juk paprasciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 17, 18:57)
Taip visiskai teisingai,tik dar reikia ivertinti situacija kur letinti pavaras stabdant,kur nereikia,pvz jei stabdai prie perejos zmogu praleisti,tai tiesiog spaudi stabdi ir  jau beveik pries sustojant ismini sankaba,pabaigi stabdyt,o jie arteji prie sviesoforo ir matai kad dega raudona,tai tada stabdai kartu letindama pavaras  smile.gif

Aš kalbėjau apie stabdymą normalų mirksiukas.gif Aišku, jeigu perėja, tai jau išmini sankabą ir stabdai. Būna netikėtai išlenda žmogelis arba netikėtai kerta kas ant stabdžių ax.gif
Atsakyti
Tisan, as niekam neirodineju kaip stabdyti, taip kaip ta darai tu. lotuliukas.gif Islaikiau ne is pirmo karto ne del stabdymo. Geriau isvis nieko nerasyti, nes tokios "protingos" tik save girdi. Parasysi apie save, paskui ilgai ilgai dar prisimins ir kai tik bus proga, butinai parasys ka nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 17 rugpjūčio 2010 - 18:35
Na Regitra reikalauja kitaip, nei gyvenime gaunasi, as tai pritariu Tisan smile.gif
Atsakyti
Buvau kažkaip įpratus stabdyti,kaip Lyre,iškart sankaba,vėliau stabdys,bet vat kai ėjau į Regitrą,gavau vieną pastabą dėl to,kad taip stabdydama per ilgai būnu išmynus sankabą(daugiau negu 3sek),na aišku pradėjau stabdyti kaip nupasakojo Tisan,tik vat man baisu visad ,kad mašina nepradėtų kratytis,bet nieko,jau įsisavinau šitą techniką rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *4ever: 17 rugpjūčio 2010 - 19:14
QUOTE(Lyre @ 2010 08 17, 18:47)

kiek laiko teises turi? ax.gif
Atsakyti
vis nepagaunu vietos regitroje ech.... taip norisi siomis dienomis nueiti smile.gif
gal pasidalinsit patirtimi ar dar vakare apie 21-23h galima tiketis pagauti laisva vietele? 4u.gif
Atsakyti
na, del stabdymo, rodos, issiaiskinom 4u.gif o gal kas zino, kur reiketu sustoti posukyje link maxima bazes, kai reikia praleisti nuo Gariunu vaziuojancias masinas ir dar yra laukianciu isukti i kelia Gariunu linkis maxima bazes keliuko (labai jau sudetingai cia nupasakojau, bet tikiuosi supratote biggrin.gif )?
Papildyta:
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 17, 20:54)
vis nepagaunu vietos regitroje ech.... taip norisi siomis dienomis nueiti smile.gif
gal pasidalinsit patirtimi ar dar vakare apie 21-23h galima tiketis pagauti laisva vietele? 4u.gif

neprognozuojama, taciau pamegink 4u.gif daznai atsiranda laisvu vietu diena pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 17, 20:54)

man nėra tekę pagaut g.gif
Atsakyti
nu, merdzinos smile.gif as cia jus pastoviai skaitau - pasidziaugiu, paliudziu kartu 4u.gif o va dabar pati esu kryzkelej g.gif pries kelis menesius pasibaigiau mokykla, teorija regitroj ir sustojau!!! Nu niekaip nesuprantu kokiam lygy turiu but, kad islaikyti praktika regitroj??? Su M raide raizau po sodus biggrin.gif nu kaip ir normaliai, man taip atrodo, dabar uzsiregistravau ketvirtadieniui laikyt jau praktika ir vakar su MB i miesta isvaziavau, tai, zodziu doh.gif sake, neislaikysiu, be sansu...su teciu siandian vaziavau, tai jam - normaliai, gerai valdau masina, gaudausi ir pan. Tai esu kryzkelej...ku daryt??? Gaila ismetinet pinigus doh.gif Is tiesu, tai ilindau tik pasiguost, nes zinau, kad nieko patart labai negalit, bet MB taip mane suvare, jis toks maksimalistas, kad nebezinau... nu turiu sprageliu blush2.gif rikiuojantis kazkaip panikuoju, vis tik Vilnius, ant posukiu su pavarom susiparinu...bet kazkaip susitvarkau, tai vot...nezinau...

turiu pasiemusi papildoma vairavima su instruktorium pries pat egza, ziuresiu dar ka jis pasakys ir tada, jauciu, spresiu cool.gif
Atsakyti