Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 08 17, 18:53)
Atsiprašau, kad įsikišiu, bet dėl stabdymo regitra juk reikalauja, kad jei važiuoji 4 pavara, sankabos nelieti, stabdai, jungi 3 pavarą, užfiksuoji nuėmusi koją nuo sankabos, stabdai, perjungi į 2 pavarą, užfiksuoji, stabdai, ir tada jau išmini sankabą, stabdai ir kada pilnai sustoji išjungi bėgį. Bent jau taip reikalauja regitra. Mano instruktorius liepė bent kartą taip sustoti, kad egzaminuotojas matytų, kad moki.  4u.gif

Aišku, dabar kai važinėju, tai gyvenimiškai, įjungiu sankabą ir stabdau  biggrin.gif

Sutinku kad toks stabdymas yra teisingas,bet manes pavyzdziui taip nemokino,stabdydavau su sankaba ir stabdziu ir nesvarbu koks begis,regitros egzamine jokiu priekaistu del to negavau,tiesiog nereikai ilgai taip stabdyti,pradzioj stabdi mini kol dariedi o paskui su sankaba stabdai.... O pati dabar pratinuos isvis ant laisvo begio stabdyt,zymiai patogiau ir niekas juk neziuri kaip tu stabdai,svarbu kaip patogu ir saugu stabdyti tau rolleyes.gif
Atsakyti
nu, merdzinos smile.gif as cia jus pastoviai skaitau - pasidziaugiu, paliudziu kartu 4u.gif o va dabar pati esu kryzkelej g.gif  pries kelis menesius pasibaigiau mokykla, teorija regitroj ir sustojau!!! Nu niekaip nesuprantu kokiam lygy turiu but, kad islaikyti praktika regitroj??? Su M raide raizau po sodus biggrin.gif  nu kaip ir normaliai, man taip atrodo, dabar uzsiregistravau ketvirtadieniui laikyt jau praktika ir vakar su MB i miesta isvaziavau, tai, zodziu doh.gif  sake, neislaikysiu, be sansu...su teciu siandian vaziavau, tai jam - normaliai, gerai valdau masina, gaudausi ir pan. Tai esu kryzkelej...ku daryt??? Gaila ismetinet pinigus doh.gif  Is tiesu, tai ilindau tik pasiguost, nes zinau, kad nieko patart labai negalit, bet MB taip mane suvare, jis toks maksimalistas, kad nebezinau... nu turiu sprageliu blush2.gif  rikiuojantis kazkaip panikuoju, vis tik Vilnius, ant posukiu su pavarom susiparinu...bet kazkaip susitvarkau, tai vot...nezinau...  turiu pasiemusi papildoma vairavima su instruktorium pries pat egza, ziuresiu dar ka jis pasakys ir tada, jauciu, spresiu cool.gif

butinai bandyk bent karta laikyt egza,tada pati pamatysi savo silpnas vietas.As kai pries egza su MB i miesta isvaziavau,tai jis mane taip sudirbo,sake be sansu islaikyt,vaziuoju tragiskai,bet islaikiau is pirmo karto rolleyes.gif Zodz butinai turi pabandyti,nepaisant kas ka sako smile.gif Aisku jei pati jautiesi netvirtai tai tikrai ner ko eit...
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 08 18, 14:34)
ech nespejau pagauti rytoj 10h,
gal kas laike ~14.00h Vilniuje, lb jau intensyvus eismas?

laikaiu 13,30,eismas tikrai nebuvo intensyvus unsure.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Na ar yra laikanciu sia savaite? as jau pradedu su baime laukt tos rugsejo 4 d..... unsure.gif ir dar pagalvojau kad pravaziavima turesiu rugsejo 1d. 11 val, tai jauciu pateksiu i kamscius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 19, 10:03)
labas rytas  4u.gif

Na ar yra laikanciu sia savaite? as jau pradedu su baime laukt tos rugsejo 4 d..... unsure.gif  ir dar pagalvojau kad pravaziavima turesiu rugsejo 1d. 11 val, tai jauciu pateksiu i kamscius  doh.gif

Pravažiavimą, ta prasme su instruktoriumi? Nepergyvenkite, taip greičiau priprasit prie kamščių (žinoma jei Vilniuje gyvenat mirksiukas.gif ). Man, kai gavau teises ir pradėjau važinėti viena (jau truputį virš mėnesio blush2.gif ), tai pradžioje dėl to šioks toks šokas buvo, bet po pirmos dienos greit apsipratau, nes kasdien važinėju tai kitaip ir nebūna rolleyes.gif Svarbiausia būti labai atidžiai, nes važiavimo kultūra... doh.gif O dar kai pamato, kad žalias lapas... galvoja, kad tokie vairuotojai visiški žiopliai ir už eismo dalyvį nelaiko mad.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 08 19, 11:46)
Pravažiavimą, ta prasme su instruktoriumi? Nepergyvenkite, taip greičiau priprasit prie kamščių (žinoma jei Vilniuje gyvenat mirksiukas.gif ). Man, kai gavau teises ir pradėjau važinėti viena (jau truputį virš mėnesio  blush2.gif ), tai pradžioje dėl to šioks toks šokas buvo, bet po pirmos dienos greit apsipratau, nes kasdien važinėju tai kitaip ir nebūna  rolleyes.gif Svarbiausia būti labai atidžiai, nes važiavimo kultūra...  doh.gif O dar kai pamato, kad žalias lapas... galvoja, kad tokie vairuotojai visiški žiopliai ir už eismo dalyvį nelaiko  mad.gif

taip kartais tokia siokia diskriminacija pasitaiko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien turiu egzamina laikyti bet nzn lyja , tai ar lietus privalumas ar trukumas laikant egzamina? 4u.gif
Atsakyti
Man trūkumas 4u.gif Lija, šlapia, o jei stipriau, tai matomumas suprastėja, atidumas keliui dar labiau didesnis turi būti, per veidrodėlius ne taip gerai matai. Kiti kaip tik džiaugiasi, kad nereikia greitai važiuoti, jei lyja, bet man asmeniškai per lietų žymiai sunkiau (važiavau su instruktoriumi gerai lyjant, tai nenorėčiau tokiom sąlygom egamino laikyti). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasario.gaiva @ 2010 08 19, 11:45)
Man trūkumas  4u.gif Lija, šlapia, o jei stipriau, tai matomumas suprastėja, atidumas keliui dar labiau didesnis turi būti, per veidrodėlius ne taip gerai matai. Kiti kaip tik džiaugiasi, kad nereikia greitai važiuoti, jei lyja, bet man asmeniškai per lietų žymiai sunkiau (važiavau su instruktoriumi gerai lyjant, tai nenorėčiau tokiom sąlygom egamino laikyti).  4u.gif

nu ir as mastau neiti siandiena. bet kad vietos rytoj ar sestadieniu nerandu kol kas tai teks bandyti laime per lietu jei nenustos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 19, 11:49)
nu ir as mastau neiti siandiena. bet kad vietos rytoj ar sestadieniu nerandu kol kas tai teks bandyti laime per lietu jei nenustos  blush2.gif

Jei visgi nuspręsi neiti, tai būtinai atšauk registraciją (telefonu), kad ir likus pusvalandžiui iki egzamino, nes galbūt šiuo metu Regitroje sėdi koks žmogus ir laukia "gyvoje eilėje" laisvos vietos, o gaus ją tik kažkam atsisakius telefonu. Jeigu tiesiog neatvyksi nepranešusi, tai tokiu atveju vieta neperleidžiama laukiančiajam... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 08 19, 06:46)
Pravažiavimą, ta prasme su instruktoriumi? Nepergyvenkite, taip greičiau priprasit prie kamščių (žinoma jei Vilniuje gyvenat mirksiukas.gif ). Man, kai gavau teises ir pradėjau važinėti viena (jau truputį virš mėnesio  blush2.gif ), tai pradžioje dėl to šioks toks šokas buvo, bet po pirmos dienos greit apsipratau, nes kasdien važinėju tai kitaip ir nebūna  rolleyes.gif Svarbiausia būti labai atidžiai, nes važiavimo kultūra...  doh.gif O dar kai pamato, kad žalias lapas... galvoja, kad tokie vairuotojai visiški žiopliai ir už eismo dalyvį nelaiko  mad.gif

pravaziavima siauliuose 4u.gif
QUOTE(murkyta1234 @ 2010 08 19, 07:38)
Sveikos, siandien turiu egzamina laikyti bet nzn lyja , tai ar lietus privalumas ar trukumas laikant egzamina? 4u.gif

manau kad pliusas tavo naudai slapia kelio danga ir lietus, nes gali vaziuot leciau atsargiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 19, 12:25)
pravaziavima siauliuose  4u.gif

manau kad pliusas tavo naudai slapia kelio danga ir lietus, nes gali vaziuot leciau atsargiau  4u.gif

mane domina kiek tas lieciau kokie 10km/h nei yra leistina?tikiuosi rytoj nelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voodou: 19 rugpjūčio 2010 - 11:47