QUOTE(snieshka @ 2010 08 17, 19:34)
nu, merdzinos
as cia jus pastoviai skaitau - pasidziaugiu, paliudziu kartu
o va dabar pati esu kryzkelej
pries kelis menesius pasibaigiau mokykla, teorija regitroj ir sustojau!!! Nu niekaip nesuprantu kokiam lygy turiu but, kad islaikyti praktika regitroj??? Su M raide raizau po sodus
nu kaip ir normaliai, man taip atrodo, dabar uzsiregistravau ketvirtadieniui laikyt jau praktika ir vakar su MB i miesta isvaziavau, tai, zodziu
sake, neislaikysiu, be sansu...su teciu siandian vaziavau, tai jam - normaliai, gerai valdau masina, gaudausi ir pan. Tai esu kryzkelej...ku daryt??? Gaila ismetinet pinigus
Is tiesu, tai ilindau tik pasiguost, nes zinau, kad nieko patart labai negalit, bet MB taip mane suvare, jis toks maksimalistas, kad nebezinau... nu turiu sprageliu
rikiuojantis kazkaip panikuoju, vis tik Vilnius, ant posukiu su pavarom susiparinu...bet kazkaip susitvarkau, tai vot...nezinau...
turiu pasiemusi papildoma vairavima su instruktorium pries pat egza, ziuresiu dar ka jis pasakys ir tada, jauciu, spresiu
turiu pasiemusi papildoma vairavima su instruktorium pries pat egza, ziuresiu dar ka jis pasakys ir tada, jauciu, spresiu
labas rytas
o kaip tu pati jautiesi kaip ivertini savo jegas?