Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

gal kas nori atsisakyti laikyti teorijos egzamina regitroje,reiktu pazistamai iki rugsejo pirmos,tiktu vilniuje,kaune,kedainiuose smile.gif jei ka rasykit az smile.gif
Atsakyti
Dėl įsibėgėjimo pratimo, tai man egzaminuotojas sakė "Šį pratimą atlikti pirma pavara".

Dėl dizeliuko gęsimo, tai keista... Šiaip tai man tokios mašinytės tai traktoriukai, važiuoja ir negęsta, nepalyginsi su benzinine smile.gif Tai spėju, kad pas kažką mokykloj nelabai tvarkingos mašinytės, jei jau taip gęsta net ne po vienos pamokos....
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 08 24, 13:31)
turiu vieta rytojui 11.30 taciau persalau su temperatura esu tad nzn ar eisiu jei yra norinciu galim apsikeisti arba vakare kokia 20h. atsisakysiu jei nepageres tad stebekite regitros psl  4u.gif smile.gif

Sveiki, jau apsikeista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 08 24, 14:34)
Dėl įsibėgėjimo pratimo, tai man egzaminuotojas sakė "Šį pratimą atlikti pirma pavara".

Dėl dizeliuko gęsimo, tai keista... Šiaip tai man tokios mašinytės tai traktoriukai, važiuoja ir negęsta, nepalyginsi su benzinine  smile.gif Tai spėju, kad pas kažką mokykloj nelabai tvarkingos mašinytės, jei jau taip gęsta net ne po vienos pamokos....

Regitroj su dyzeliukais visi masiskai gesta...
Papildyta:
QUOTE(welnia @ 2010 08 24, 14:14)
gal kas nori atsisakyti laikyti teorijos egzamina regitroje,reiktu pazistamai iki rugsejo pirmos,tiktu vilniuje,kaune,kedainiuose  smile.gif jei ka rasykit az  smile.gif

Vilniuje tai su teorija ir be registracijos ner problemu,ateini,lauki,ir papuoli,beveik visada belaukiant vietu atsiranda,o kartais ir is karto buna.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 24, 16:06)
Regitroj su dyzeliukais visi masiskai gesta...
Papildyta:
Vilniuje tai su teorija ir be registracijos ner problemu,ateini,lauki,ir papuoli,beveik visada belaukiant vietu atsiranda,o kartais ir is karto buna.

jei gesta tai su sankaba elgtis nemoka , nes regitroje automobiliai techniskai tvarkingi, tiesa golf'u sankabos jautresnes nei astros
Atsakyti
na del dyzeliniu masinu gesimo tai man nebuvo problemu mokinantis,nes juk ten po truputi atleidi sankaba ir masina rieda nereikia net gazo spausti,tai tiek besimokindama tiek dabar vazinedama su dyzeline negestu,o va jau su bendzinu bijau tad visada duodu per daug gazo kad tik neuzgest del to susilaukiu is MB pareiskimu kad savo masinos vairuoti jis man daugiau neduos biggrin.gif o regitroj irgi taip pat nebuvo problemu pajudant is vietos,laikiau su astra tai viskas buvo liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2010 08 24, 16:31)
na del dyzeliniu masinu gesimo tai man nebuvo problemu mokinantis,nes juk ten po truputi atleidi sankaba ir masina rieda nereikia net gazo spausti,tai tiek besimokindama tiek dabar vazinedama su dyzeline negestu,o va jau su bendzinu bijau tad visada duodu per daug gazo kad tik neuzgest del to susilaukiu is MB pareiskimu kad savo masinos vairuoti jis man daugiau neduos  biggrin.gif    o regitroj irgi taip pat nebuvo problemu pajudant is vietos,laikiau su astra tai viskas buvo liuks  smile.gif

na jo benzininiu vaziuoti nemokejau ,kai po dyzeliuko su teciu vaziavom gesau,koks tecio veidas buvo reikejo matyti bet nereke, gerai kad kantrus ,zmogus paaiskino, tai ir ismokau gana greit smile.gif ir db nera probelmu ir su dyzeliuku jautresniu 4u.gif
Atsakyti
Isibegejimas atliekamas pirma pavara... instruktorius sake, jog kai kurie egzaminuotojai gali bandyt sukirtinet liepdami isijungt antra pavara, tad nepasiduokit provokacijoms biggrin.gif

del isibegejimo,instruktorius mane mokino,kad galima atlikti pirma pavara,bet pageidautina ,ijungti ir antra.As buvau taip ismokus,jungti antra,tai taip ir laikiau egza,o va mano drauge,su kuria kartu mokemes vairuot,tai isibegejima dare tik su pirma,nei man nei jai per egzamina del to nieko nesake smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,moterys,panelės! 4u.gif na ką,IŠLAIKIAU clap.gif clap.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif didelis dėkui visoms už palaikymą,tikrai padėjot 4u.gif group.gif na rek papasakot dabar viską bigsmile.gif taigi radau vakar vietą šiandienai 10,00,na jau užsiregistravau ryte,laukiu,žiūriu į laikrodį -9:40,ir tik girdžiu ateina egzaminuotojas ir kviečia mane,net susimėčiau biggrin.gif jis toks jau apie45metus,aukštas,toks iš stuomens ir iš liemens,tamsus,su ūsais,na joo galvoju biggrin.gif gavau golfą,bet blem,sėdau bandyt,ogi žiūriu gazo padalo nėr doh.gif o ten ne toks,kai aš įpratus pedalas,o vat toks pedalas
na gavau statmeną parkavimą,viską aikštelėj padariau idealiai,išvarėm į miestą.Maršrutas bent jau man pasirodė labai lengvas,jokių sunkių sankryžų ar pan,eismas neintensyvus.tik vieną pastabą gavau dėl to,kad per ilgai laikiau sankabą nuspaudus doh.gif na kaip ir viskas,10:15 mano egzaminas jau buvo baigtas,kai pasakė,kad išlaikiau ,nu žinokit tikrai nepatikėjau,iki šiol netikiu biggrin.gif tai,kad išlaikei atperka visus patirtus piniginius nuostolius ir emocinius išgyvenimus wub.gif tiesa,šiandien ėjau nusiteikus,ne tai,kad išlaikysiu ar ne,bet mintyse kartojau:Daryk taip, kaip reikia, o bus, kaip bus ax.gif
dideliausios SĖKMĖS visoms besiruošiančioms laikyti,viskas tikrai bus gerai thumbup.gif
Papildyta:
dėl įsibėgėjimo:visus kartus regitroj dariau su pirma pavara ir nieks man jokių priekaištų neturėjo ax.gif
Atsakyti
na ką,IŠLAIKIAU

sveikinu,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 24, 18:30)
sveikinu,super  thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 08 24, 18:30)
sveikinu,super  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti