Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(denaxa @ 2010 08 30, 18:12)
Vivulia,su regitrine i estakada be gazu neuzlipsi,gesta jos,zarazos doh.gif  Ten kai nueisi tai tik mink gaza biggrin.gif

astra lipa , golf'as gazo nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 08 30, 18:31)
astra  lipa , golf'as gazo nori  4u.gif

Astros geros masinos thumbup.gif As kai laikiau tai golfai pagrinde buvo,kaip kosmara prisimenu doh.gif kai islaikiau nusipirkau astra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balbiesyte @ 2010 08 30, 10:47)
Merginos, as sestadieni islaikiau Vilniaus regitroj. Galiu siek tiek papasakoti:
Instruktorius man papuole superinis. Is pradziu atrode tooookas labai rimtas. Ale kai as po kiekvieno pratimo aisktelej net atsikvepdavau, tai jis kazkaip biski nuramino, kad gi as cia viska gerai darau, tai aisku paemiau ir ant T zonos neissisukau is pirmo karto, bet susikaupiau ir pasitaisiau, o 1 karta taisytis galima, tai jis irgi taip nuteike, sako, taigi ne pasaulio pabaiga, nesigauna isisutmti, imk ir pasitaisyk. Tai va, zinokit taip net lengviau pasidare. Ir po to jau mieste vaziuojant, nors ir padariau kelias klaideles, bet pakankamai gerai jauciausi ir tas padejo. Tai va, pasirodo ne taip ir viskas baisu, aisku ir marsrutas nesudetingas pasiteike - 17.
Taip kad pasitikekit savim ir pirmyn. Beje laikiau su Opel Astra uz kurios vairo ne karto nebuvau sedejusi.

Sveikinu 4u.gif
Aš egzaminą laikiau tai pat labai neseniai, kuris pavyko sėkmingai. Egzaminuotojas pasitaikė labai taktiškas ir malonus žmogus smile.gif, man net keista buvo kai jis nieko nesako, tai aš jam sakau: Žinot aš taip negaliu tylėt schmoll.gif, tai jis man sako tai kalbėkite bigsmile.gif Na ir visą laiką su juo praplepėjom egzamino metu. O jis man sako, na va jokio streso ir egzaminas išlaikytas mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Tad linkiu visoms sėkmės ir svarbiausia nestresuoti, susikaupti ir pirmyn 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 30, 14:12)
Vivulia,su regitrine i estakada be gazu neuzlipsi,gesta jos,zarazos doh.gif  Ten kai nueisi tai tik mink gaza biggrin.gif

as siauliuos tiek su golfu tiek su astra regitroj uzlipau ant estakados be gazo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 08 30, 16:12)

gest zarazos ir astros doh.gif pati maciau kaip mergina po n-toji karto neilipo i kalniuka ir tako palikti aikstele. ir as per estakada su golfu doh.gif "gyvybe" sudeginau, nes ilipau tik su pagrindiniu stabdziu, o isibegejime jau neturejau galimybes pasitaisyt verysad.gif tai buvo vienintelis partimas kuri padarau tik is 2 karto doh.gif o gatvej jokiu problemu prie stop linijos graziai sustot schmoll.gif
bet vis tiek esu patenkinta egzaminu, nes supratau, kad ne zverys ten dirba ir ne egzaminuotojo reikia bijoti, o ir egzaminuotojo geri atsiliepimai nepaliko nuosedu dusioje ax.gif
db treniruosiuos su audi a6 avantu... kazi kaip regitroj po jos seksis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 30 rugpjūčio 2010 - 20:51
QUOTE(klik @ 2010 08 30, 11:34)
Tai, kad aš apie sankabas išvis nieko nerašiau. Tą ir turėjau galvoj, ką denaxa prašė, apie pedalus ir kojų padėtį.

nerasei, bet pritarei mirksiukas.gif
QUOTE(welnia @ 2010 08 30, 11:49)
as tai pvz nesuprantu,kai atrodo zmogus nori padeti nes praejas jau Regitra,o cia vis tiek isikabine i savo nuomone kad daro gerai. kai pareisit is regitros neiskuskit kad neislaiket del kazkokiu durnu klaidu,nes islaikiusiu patarimai tai durni patarimai jus gi viska geriau zinot.

bent jau as niekada nerasiau, kad tai , ka darau, darau gerai biggrin.gif tiesiog visos cia pasakojam kaip darom ir kaip mokina mirksiukas.gif reik visa tema skaityt nuo pradziu ir bus aisku kas tikrai ka sake ir ko ne, o tada komentuoti 4u.gif

QUOTE(Judituxe @ 2010 08 30, 13:23)
4u.gif
palaukit cia nesenai buvo isivysciusi diskusija apie stabdyma ir viena jau is islaikiusiu grieztai teige kad stabdyti reikia sankaba ir iskart stabdy minant... o toks stabdymas yra neteisingas, na ir va se tau patarimas islaikiusios. gal jai nuskilo nes instruktorius nesigilino i pedalu minkyma, o man kai laikiau i kojas net ziurejo ir kad taip stabdziau neislaikiau. tai va kur tie geri patarimai islaikysiu 4u.gif  mes nesakom kad geriau zinom, bet galiu pasakyt tik tiek kad katik islaikiusios ne ka maziau skiriasi patirtin nuo musu besimokinanciu tik tiek kad regitra iveikta. 4u.gif

QUOTE(kamius @ 2010 08 30, 13:29)
Sveikinu:) 4u.gif

na,nesipykit juk. kiekvienas turi teisę paisakyt. jei žmogus mano vienaip ar kitaip tai neužsipulkim,kad ir neteisingai galvoja. Visi dalinamės patirtim,patarimais.O kiekvienas jau atsirenka kuo nori tikėti,o kuo ne smile.gif

o kas cia pykstas ? smile.gif diskutuojam ir tiek, ner cia ko pykt mirksiukas.gif negali juk nuomones visu sutapt ax.gif

Papildyta:
QUOTE(voodou @ 2010 08 30, 17:31)
astra  lipa , golf'as gazo nori  4u.gif

kiekviena astra ir golfas irgi skirias, vienas golfas lips, kitas ne, kaip ir astra smile.gif teko su keliom astrom bandyt, uzlipau be gazo, su golfais irgi, neteko dar gazuot ax.gif
jei jau jauti kad gesi, duodi gaziuko ir kokia problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, na ką stoju ir aš į besimokančių klubą mirksiukas.gif mokyklinio teoriją jau išsilaikiau, pavyko iš pirmo karto su visu 100% thumbup.gif Bet nervina mane tie klausimai kur su mašiniukų tech dalim susiję nu nemokino mūsų tokių visokių doh.gif
šiandien pradėjau važinėt, važinėju su astra, mašiniukas superinis, labai smagu važiuot, variklis dirba kad nesuprantu užkurta ta mašina ar ne doh.gif šiaip pirmą kartą bet nei karto neužgesau, aikštelėj gana neblogai sekėsi, instruktorius nepatikėjo kad aikštelėj nesu važiavus ax.gif žodžiu labai bijojau pirmo važiavimo, bet dabar kaip ant sparnų rolleyes.gif
o klausimą turiu, jei išsilaikiau mokyklinio teoriją jau galiu regitroj registruotis teorijai? g.gif ar pirmiau turiu išvainėt valandas?
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2010 08 30, 22:55)
Labukas, na ką stoju ir aš į besimokančių klubą mirksiukas.gif mokyklinio teoriją jau išsilaikiau, pavyko iš pirmo karto su visu 100% thumbup.gif Bet nervina mane tie klausimai kur su mašiniukų tech dalim susiję nu nemokino mūsų tokių visokių doh.gif
šiandien pradėjau važinėt, važinėju su astra, mašiniukas superinis, labai smagu važiuot, variklis dirba kad nesuprantu užkurta ta mašina ar ne doh.gif šiaip pirmą kartą bet nei karto neužgesau, aikštelėj gana neblogai sekėsi, instruktorius nepatikėjo kad aikštelėj nesu važiavus ax.gif žodžiu labai bijojau pirmo važiavimo, bet dabar kaip ant sparnų rolleyes.gif
o klausimą turiu, jei išsilaikiau mokyklinio teoriją jau galiu regitroj registruotis teorijai? g.gif ar pirmiau turiu išvainėt valandas?

jei deklaruosit kad teoriją mokėtės savarankiškai ir nešitės 12kl diplomą tai galite jau dabar laikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, kurios jau laiket regitroj, sakykit kokius ten teorinius klausimus uzdavineja pries vaziavima? mano instruktorius kazkaip nieko nekalba su manim apie tai, o jau is kelinto zmogaus suzinau, kad klausineja kazka apie masinas lyg tai g.gif butu gerai suzinot ir ismokt ka kur atrast toj masinoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 08 31, 11:15)
merginos, kurios jau laiket regitroj, sakykit kokius ten teorinius klausimus uzdavineja pries vaziavima? mano instruktorius kazkaip nieko nekalba su manim apie tai, o jau is kelinto zmogaus suzinau, kad klausineja kazka apie masinas lyg tai  g.gif  butu gerai suzinot ir ismokt ka kur atrast toj masinoj  lotuliukas.gif

Patikrinimo klausimai yra štai čia:
Klausimai
Kadangi per visas tas bereikalingas ŠIUKŠLES nieko reikalingo šitoj temoj neberasi...
Ypač Brigai reikėtų išmokti lakoniškiau reikšti savo mintis bei nesikabinėti prie kiekvieno pasisakymo. Išmok TOLERUOTI ir praleisti pro akis, o jei kažkas neįtinka išsiaiškinkite per A.Ž. Ačiū.

O dabar viskas, baikite poster_offtopic.gif
Čia tema apie Regitrą, pasiruošimą jai, įspūdžius po jos. Galite klausti bei atsakyti (vienu pasisakymu į vieną klausimą), o savo tiesas pasistenkite iškart pagrįsti nenuginčijamai, o jeigu to padaryti negalite - į diskusiją prašom nesivelti protest.gif

Šiomis dienomis keli žmonės išsilaikė praktinį vairavimą, bet gi per savo didįjį AŠ jūs jų net nepastebėjote! doh.gif
SVEIKINIMAI snieshka ir Balbiesyte!!! Sėkmės išriedant į gatves! victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2010 08 31, 11:40)
Patikrinimo klausimai yra štai čia:
Klausimai

Šiomis dienomis keli žmonės išsilaikė praktinį vairavimą, bet gi per savo didįjį AŠ jūs jų net nepastebėjote!  doh.gif
SVEIKINIMAI snieshka ir Balbiesyte!!! Sėkmės išriedant į gatves!  victory.gif

oi kaip ačiū už nuorodą bigsmile.gif pravers ir man aciuks.gif
pasirodo ir čia karšta būna unsure.gif
jungiuosi prie sveikinimų merginoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 08 31, 11:15)
merginos, kurios jau laiket regitroj, sakykit kokius ten teorinius klausimus uzdavineja pries vaziavima? mano instruktorius kazkaip nieko nekalba su manim apie tai, o jau is kelinto zmogaus suzinau, kad klausineja kazka apie masinas lyg tai  g.gif  butu gerai suzinot ir ismokt ka kur atrast toj masinoj  lotuliukas.gif

man instruktorius paskutine pamoka papasakojo apie tuos klausimus,parode kas po variklio gaubtu yra,kaip ka patikrinti ir pan. cia kur nuorodas duoda labai viskas sudetingai parasyta. manau nereikia kalti to bereikalingai. tiesiog paprasyk instruktoriaus ir jis tau viska tikrai papasakos.
p.s. manes asmeniskai jokiu klausimu laikant egzamina neklause,matyt pasiseke biggrin.gif
Atsakyti