QUOTE(klik @ 2010 08 30, 11:34)
Tai, kad aš apie sankabas išvis nieko nerašiau. Tą ir turėjau galvoj, ką denaxa prašė, apie pedalus ir kojų padėtį.
nerasei, bet pritarei
QUOTE(welnia @ 2010 08 30, 11:49)
as tai pvz nesuprantu,kai atrodo zmogus nori padeti nes praejas jau Regitra,o cia vis tiek isikabine i savo nuomone kad daro gerai. kai pareisit is regitros neiskuskit kad neislaiket del kazkokiu durnu klaidu,nes islaikiusiu patarimai tai durni patarimai jus gi viska geriau zinot.
bent jau as niekada nerasiau, kad tai , ka darau, darau gerai

tiesiog visos cia pasakojam kaip darom ir kaip mokina

reik visa tema skaityt nuo pradziu ir bus aisku kas tikrai ka sake ir ko ne, o tada komentuoti
QUOTE(Judituxe @ 2010 08 30, 13:23)
palaukit cia nesenai buvo isivysciusi diskusija apie stabdyma ir viena jau is islaikiusiu grieztai teige kad stabdyti reikia sankaba ir iskart stabdy minant... o toks stabdymas yra neteisingas, na ir va se tau patarimas islaikiusios. gal jai nuskilo nes instruktorius nesigilino i pedalu minkyma, o man kai laikiau i kojas net ziurejo ir kad taip stabdziau neislaikiau. tai va kur tie geri patarimai islaikysiu

mes nesakom kad geriau zinom, bet galiu pasakyt tik tiek kad katik islaikiusios ne ka maziau skiriasi patirtin nuo musu besimokinanciu tik tiek kad regitra iveikta.
QUOTE(kamius @ 2010 08 30, 13:29)
Sveikinu:)
na,nesipykit juk. kiekvienas turi teisę paisakyt. jei žmogus mano vienaip ar kitaip tai neužsipulkim,kad ir neteisingai galvoja. Visi dalinamės patirtim,patarimais.O kiekvienas jau atsirenka kuo nori tikėti,o kuo ne
o kas cia pykstas ?

diskutuojam ir tiek, ner cia ko pykt

negali juk nuomones visu sutapt
Papildyta:
QUOTE(voodou @ 2010 08 30, 17:31)
astra lipa , golf'as gazo nori
kiekviena astra ir golfas irgi skirias, vienas golfas lips, kitas ne, kaip ir astra

teko su keliom astrom bandyt, uzlipau be gazo, su golfais irgi, neteko dar gazuot
jei jau jauti kad gesi, duodi gaziuko ir kokia problema