Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(ingaxxx55555 @ 2010 09 06, 17:16)
laba visoms  vakar ejau registruotis y regitra o ten nebera vietu iki rugsejo 21 o man reikia iki rugsejo 18 issilaikyti praktika nes 19 baigesi teorijos laikas. verysad.gif  jei kam neiseitu laikyti iki tos dienos ir atlaisvietu vieciuke buciau labai dekinga jei man duotumet zinoti is anksto dekoju skambinkit man as kaune. 864730348

Pamegink eiti "ant laukimo".Nezinau kaip Kaune,bet Vilniuje per diena po kokias 5-6 vietas atsiranda,ir tie kurie laukia pakliuna.Registratoriai,buna,sukteli kas kiek laiko-ar yra neuzsiregistravusiu? ax.gif
Atsakyti
Sedek prie kompo isijungus regitros puslapiuka ir perziurek kas kiek tai laiko, as taip kelis kart pagavau laisvas vietas. Bet cia reikia veikt labai greit biggrin.gif , nes viena kart nespejau, kol suvedziau susiradusi koduka,vietos nebeliko.
Bet pasiseks, nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarima sendiena skambinausi y pacia regitra tai jie sako yra vieta uz valandos turit buti jei norit doh.gif bet as nei noredama buciau nespejusi vaika nuvest y darzely nueiti iki autiko ir autikas apie valanda y ana miesto gala vaziuoja tai likau vel ant ledo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Na nenusimink,jei rekia tai bus thumbup.gif tik nenuleisk ranku.
Atsakyti
labi va panos uzsiregistravau rytojui puse dvieju atlaisvejo vieciuke 4u.gif tikekimes islaikysiu nes taip sunkei gavau vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaxxx55555 @ 2010 09 07, 13:28)
labi va panos uzsiregistravau rytojui puse dvieju atlaisvejo vieciuke  4u.gif  tikekimes islaikysiu nes taip sunkei gavau vieta  ax.gif

kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif na ka teises jau mano rankose biggrin.gif linkiu visom kuriu dar laukia visas sitas rragaras ji praeit isliejus kuo maziau nervu 4u.gif sekmes visom :4:
Atsakyti
Sveikinu visas islaikiusias!!! Pagaliau ir as iveikiau regitra. is 4 karto. kaip tik poryt mano gimtadienis, tai geriausios dovanos nebeisivaizduosi po tiek kanciu.

Sekmes visoms laikancioms.
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 09 07, 15:18)
sveikos  4u.gif  na ka teises jau mano rankose  biggrin.gif  linkiu visom kuriu dar laukia visas sitas rragaras ji praeit isliejus kuo maziau nervu 4u.gif  sekmes visom :4:

As siandien irgi pasiemiau teises thumbup.gif isejau visa svytinti,sypsena nuo vienos ausies iki kitos 4u.gif
Sveikinimai helenai 4u.gif
Atsakyti
sakykit man ar kuri kai ejot laikyti egzo ar bandete egzaminuotojui duoti piningeliu kad atleistu uz klaidas? nes ryt eisiu ir galvoju duoti jei tik ims blush2.gif
Atsakyti
Na,net nezinau ka ir patarti, esu girdejusi kad taip daro, bet nezinosi ant kokio papulsi. Dar kaip kursus lankiau vienas pasakojo kaip jo draugas dave 500 egzaminuotojui, tai tas paeme ir suplese. doh.gif Net nezinau ka ir pasakyti, gal atsiras kas yra dave. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dofkaml @ 2010 09 07, 18:00)
vienas pasakojo kaip jo draugas dave 500 egzaminuotojui, tai tas paeme ir suplese.  doh.gif 

Va čia tai šaunuolis egzaminuotojas. Už 500 galima pasiimt tiek papildomų pamokų, kad po to padoriai vairuotum... Gal geriau išmokt vairuot prieš einant laikyt egzaminą?
Atsakyti