Įkraunama...
Įkraunama...

ar gyventi kartu iki vestuvių?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 26, 15:35)
O aš nagrinėjau, kiek aišku man jos buvo prieinama. Apskritai klausimas, kur gi ta nusisekusios santuokos paslaptis, man prieš tuokiantis buvo vienas iš aktualiausių. Jei kažkam tai vienodai šviečia, tai jau jų bėdos. unsure.gif

Aš irgi nagrinėju ir ryte ryju kiekvieną naują informaciją ta tema drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 16:04)
o be to esu buvusi ir zmona ir sugyventine, esu gyvenus ir negyvenusi iki vedybu -todel galiu is praktikos pasakyti kaip ir kas smile.gif o jus vis remiates statistika ir teorija smile.gif

Siaip jau remiasi savo PATIRTIMI. kam cia nusikalbeti taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 26, 16:19)
Statistika remiasi šimtais, tūkstančiais atvejų, o keliais Tu - tikriausiai dviem, iš kurių pirmasis turbūt kažkuo panašus į Paliauckų Jadzės "jaunystė - kvailystė"? Trečias atvejis gal būtų dar kitoks, o dviejose identiškose situacijose Tu nebuvai.
Papildyta:

Mokytis - ne tik galima, bet ir reikia.

na va ka tik pateike statistika , apklausta buvo NET 136 poru smile.gif
santuokoje pragyvenau 12 metu , jusu akimis tai buvo jaunyste kvailyste? as taip nemanau , tik zinau viena -jei buciau pagyvenusi pries vestuves, tikrai uz to zmogaus nebuciau istekejus.
todel sakau kad uz gyvenima pries santuoka. jus -pries? valio, gerbiu jusu nuomone. tik nesuprantu kategorisko noro itikinti visas kad tai yra blogis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amellie @ 2010 08 26, 16:24)
Aš irgi nagrinėju ir ryte ryju kiekvieną naują informaciją ta tema  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Siaip jau remiasi savo PATIRTIMI. kam cia nusikalbeti taip  biggrin.gif

tai buvo PRAKTIKA. ne teorija. neradote ka parasyti tai prie zodziu nusprendet pasikabinet? pigu biggrin.gif kitaip nei jus, neskaitau zurnalu kaip cia man laimingai nugyvent gyvenima. as ji tiesiog gyvenu ir megaujuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 16:30)
tai buvo PRAKTIKA. ne teorija. neradote ka parasyti tai prie zodziu nusprendet pasikabinet? pigu  biggrin.gif kitaip nei jus, neskaitau zurnalu kaip cia man laimingai nugyvent gyvenima. as ji tiesiog gyvenu ir megaujuosi  biggrin.gif

ai paskaitykit dar karta.
na tai smagu kad megaujates, o as skaitau zurnalus ir mokaus ir kitu klaidu. ir ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 08 26, 16:34)
ai paskaitykit dar karta.
na tai smagu kad megaujates, o as skaitau zurnalus ir mokaus ir kitu klaidu. ir ka?  bigsmile.gif

nepamirskit savo gyvenimo gyvent biggrin.gif kitu beskaitydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 16:36)
nepamirskit savo gyvenimo gyvent  biggrin.gif kitu beskaitydama biggrin.gif

Nepamirsiu, bet dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 16:30)
na va ka tik pateike statistika , apklausta buvo NET 136 poru smile.gif

Maloniai prašom pafinansuoti didesnės apimties tyrimą. 4u.gif

Šiaip tai Amellie nurodė nemažai šaltinių ir jie kaip susitarę teigia labai panašius dalykus, bet aišku nekelkim bangų - viskas OK, visos čia diskutuojančios sugyventinės yra ir bus laimingosios išimtys. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 26, 16:45)
Maloniai prašom pafinansuoti didesnės apimties tyrimą. 4u.gif

Šiaip tai Amellie nurodė nemažai šaltinių ir jie kaip susitarę teigia labai panašius dalykus, bet aišku nekelkim bangų - viskas OK, visos čia diskutuojančios sugyventinės yra ir bus laimingosios išimtys. didis.gif

na jei jums taip lengviau gyventi -mes labai nelaimingos lotuliukas.gif tik jus laiminga nes jums pasipirso ir jus vede lotuliukas.gif tik i statistika neziurekit. issiskyrusiu seimu smile.gif nes gali laime apkarst lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 16:54)
na jei jums taip lengviau gyventi -mes  labai nelaimingos  lotuliukas.gif tik jus laiminga nes jums pasipirso ir jus vede  lotuliukas.gif tik i statistika neziurekit. issiskyrusiu seimu smile.gif nes gali laime apkarst  lotuliukas.gif

Aš patenku į tą "labai konservatyvių" ir religingų žmonių grupę, tai joje statistika visai graži akiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 08 26, 17:04)
Aš patenku į tą "labai konservatyvių" ir religingų žmonių grupę, tai joje statistika visai graži akiai. ax.gif

tai taip.. nes gyvena nesusituoke tik pasileideliai o skiriasi tik bedieviai...
nu bet atsiranda zmoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 17:09)
nu bet atsiranda zmoniu  doh.gif

kaip jus mokat viska suabsoliutint bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ok as ir paieskojau Skyrybu statistikos:
cia vienos salies - sutuoktiniu amzius apie 28m, skyresi daugiause virs 40m turintys.
28% skyresi po 5m,43% po 10-25m( nu bln sakyciau netrumpai gyveno,kol ryzosi)
va ziurau Vokietijoje 50% poru skiriasi smile.gif taip pat diduma po 10-20msantuokos(wow ten poru nesusituokusiu su vaikais buvo tik apie 1000,2006m,bet susituokusiu bevaikiu virs 9000)
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 26, 17:09)
nu bet atsiranda zmoniu  doh.gif

Čia jau Tavo žodžiai. Aš tik atkreipiau dėmesį, jog manęs statistika gąsdinti nereikėtų, nes jei ir išsiskirtume, būtume išimtis.
Atsakyti