
Aš pirmenybę teikiu šiaip Kėdainių majonezams, bet pastaruoju metu pamėgau rusiškąjį "DOBAVKIN" su alyvuogėmis

O tas REMOULADE su žolelėm tinka prie kiaušinių?
Helmans man labai neskanus
Aš daugiau tradicijos mėgėja...O kaip tik šventėm reikia majonezo nupirkti,tai svarstau kokio
Tiesa,kad ir mažam vaikui tiktų,nors žinau ,kad nerekomenduojama ,bet jai norės truputį su kiaušinuku duosiu...
Helmans man labai neskanus


Aš tik Hamker mišrainėms. Nusipirkau Calve - sūrio - Cezario, tai išmečiau, žiauru

QUOTE(Grevdovato @ 2008 03 19, 20:03)
Musu seima labiausiai megsta namini, mano pacios ruosta manojeza
Parduotuvinio nevalgom


Parduotuvinio nevalgom

Gal receptėlį parašytumėt? Būtų labai įdomu pasigaminti. Ačiū

man pats pačiausias Vilniaus majonezas.. ypač jo pasiilgstu meksikoje. čia visi majonezai tokie specifiniai, stiprūs
kažkada privariau į mišrainę, tai vos neverkiau - visą ingredientų skonį permušė
man irgi būtų įdomu naminio pasigaminti. kažkada restorane mačiau gaminant prie klientų staliuko... kiaušinio trynys, aliejus, ir ilgai ilgai trynė, maišė, dar kažko pylė..


man irgi būtų įdomu naminio pasigaminti. kažkada restorane mačiau gaminant prie klientų staliuko... kiaušinio trynys, aliejus, ir ilgai ilgai trynė, maišė, dar kažko pylė..
QUOTE(Grevdovato @ 2008 03 19, 21:03)
Musu seima labiausiai megsta namini, mano pacios ruosta manojeza
Parduotuvinio nevalgom


Parduotuvinio nevalgom

Prašau receptuku pasidalinti.
reiks ir man pameginti namie pasigaminti majoneza.nes jau nuo tu pirktiniu taip skrandi suskausta.matyt rugshteles per daug,o dar n visokiausiu E prikrauta

Taip taip taip, prašom receptuko naminio majonezo


mes perkam Vilniaus, kai norisi riebesnio - helmans arba remoulade su žolelėmis.
Mes visada perkame Helmans, nes kažkaip visi kiti Lietuvoj man neskanūs:))