Įkraunama...
Įkraunama...

Majonezas

man tai labai skanus helmans light 4u.gif
Atsakyti
nu isisgijau helmans light visai nieko valgomas. tik spalva sviesesne negu normalaus helmans. o mano mb tai sake ner skanesnio majonezo nei lenkiskas kielecki, jei kam teks nukeliaut i polonia pabandykit...tikrai skanus ir labai nerealiai tinka prie baltos misraines...

kas nepatiko helmans light tai kad labai jau daug sodos privaryta, nes palyginau sudeti abu kaip tik buvo saldytuve...
Atsakyti
nu skaniausias man tik kedainiu thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka Hamker remoulade su zolelem:) maximose apie gerokai virs triju...

QUOTE(Ingute @ 2004 06 03, 09:52)
Va, pagaliau radau, ta majoneza gamina "Hamker" firma  wink.gif

Atsakyti
QUOTE(dekolte @ 2008 01 24, 15:11)
Man labai patinka Hamker remoulade su zolelem:)

Mano mėgstamiausias
essen.gif
Atsakyti
Visokiausių išbandėme, bet geriausias,švelniausias Kėdainių be konservantų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes tai ivairius Vilniaus majonezus perkam ir vezames i Vokietija, ir visiem lauktuves buna tokios geriausios(dar kartais daumantu, jei buna ilga galiojimo data) Visi uzsienietiski man tokie bjaurus, kad ziuret negaliu. Styro lekstej lyg tauku kalnas, lipnus, tirsti...misraines kaip spaklius nuo ju gaunasi... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2008 02 06, 23:02)
Mes tai ivairius Vilniaus majonezus perkam ir vezames i Vokietija, ir visiem lauktuves buna tokios geriausios(dar kartais daumantu, jei buna ilga galiojimo data) Visi uzsienietiski man tokie bjaurus, kad ziuret negaliu. Styro lekstej lyg tauku kalnas, lipnus, tirsti...misraines kaip spaklius nuo ju gaunasi... schmoll.gif

man irgi kartais paskanaut vilniaus budavo jega, bet dabar kazkaip stipriai skonis plastmasinis pasidares, o apie visokius daumantu tai net nešneku, jie man neegzistuoja... schmoll.gif
Atsakyti
Pasidariau ir aš majonezą, viskas neblogai, bet šiek tiek skystokas gavosi, man sostinės labiau patiko toks kietesnis.gal ką blogai dariau g.gif Net vandens nepyliau
Atsakyti
Mes kurį laiką nepirkom majonezų, tai dabar jau kelintą stiklainiuką Vilniaus pradėjom. Dabar su krapais, o prieš tai paprastą. Skonis tai nieko, negaliu peikti. O negaliu nei girti nei peikti todėl, kad jo dedu tik šaukštelį, o didžiąją dalį sudaro natur. jogurtas. Majonezas tik šiaip prieskonį suteikia. Man taip labai patinka- ir skanu ir gerai tongue.gif
Atsakyti
kedainiu be konservantu 4u.gif
Atsakyti
Man skaniausias Helmans, bet dazniausiai ivairius perkam, ne visada tuos pacius smile.gif
Atsakyti